lubo1972 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Аз направих 2-3 снимки, но ще ги кача утре нейде и ще постна линк. Ето и линковете: Снимка 1 Снимка 2 От 11 часа съм я задебнал :-) Но толкова успях. BTW: Фото Canon S3 IS без допълнителна апаратура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Нищо не успях да видя от тези облаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Аз не само не успях да го снимам, а и не успях и да го видя дори. Тея тъпи облаци тяхната кожа кирлива пак провалиха всичко. До към 2 часа от моята гледна точка можеше да се видят само осветени облаци, после ако се е разяснило може. Иначе можех да кача снимки с телескоп снимани, горе долу добре стават и се вижда доста от близко луната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ами не знам какво сте снимали,след като казаха по телевизията,че няма да може да се види ясно в България.Все пак съм любопитен да видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Незнам какво имаш предвид под "няма да може да се види ясно в България"... Ако нямаше облаци можеше да се види цялото затъмнение...от край до край. Преди се занимавах с астрофотография (до преди 2-3 години)...та имам достатъчно снимки на подобни явления. Кофти тръпка е, че почти не познавам подобни запалени на тази тема фенове в града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 E zna4i az sam imal unikalniq 6ans da go nabliudavam za 15 min.Ot 1:32 do 1:50 na tersatami v Trakiq se be6e otvorila dupka v Oblatzite.Probvax i da go snimam no s moq samsung A 40 ne se polu4i ni6to.Lunata ne be6e zakrita na palno.Че къъъъъ я мислите вие тая работа .Мали голям кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 E zna4i az sam imal unikalniq 6ans da go nabliudavam za 15 min.Ot 1:32 do 1:50 na tersatami v Trakiq se be6e otvorila dupka v Oblatzite.Probvax i da go snimam no s moq samsung A 40 ne se polu4i ni6to.Lunata ne be6e zakrita na palno.Че къъъъъ я мислите вие тая работа .Мали голям кеф. Е барво поне на теб!Аз дебнах да я видя и снимам, ама нищо от двате не направих заради облаците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Преди се занимавах с астрофотография (до преди 2-3 години)...та имам достатъчно снимки на подобни явления. Кофти тръпка е, че почти не познавам подобни запалени на тази тема фенове в града. Има..има...ама си мълчат... ....аз навремето като малък висях по цяла нощ на покрива на блока, имах един руски телескоп 80Х, но го бях модвал с окуляри до 320Х и с един лентов, немски фотоапарат....с ORWO 400ASA филми щраках на поразия....денем пък щраках по слънцето и му изчислявах по петната активността....щом сега с лявото око виждам перфектно, а с дясното имам близо диоптър...прави сметка какво висяне и гледане с дясното око е било. Иначе по въпроса за лунните затъмнения....не ме е яд, че имаше облаци...другият път ще се надявам да няма. Виж ако беше пълно слънчево и имаше облаци тогава кофти, че са много нарядко във времето (гледани от конкретна точка на земята). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.