Lord_Gudo Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Тоз доставчик вече го няма закупен е от любимите ни ГГбит - ЕК България на печелившите честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Тоз доставчик вече го няма закупен е от любимите ни ГГбит - ЕК България на печелившите честито ЛОЛ това вярно ли е?От къде имаш тази информация.Ако найстина е така... верно честито на "печалившите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Нз от 2месеца пак съм на ггшит и за момента нет-а се държи доста стабилно,като да не повярва човек.Ако пак започне мизериите ще се минава отново на друг доставчик но за момента върви добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 ЛОЛ това вярно ли е?От къде имаш тази информация.Ако найстина е така... верно честито на "печалившите" Като бивш колега там си поддържам връзката с тоя ония и научавам за такива неща Точната информация е че са дошли маскираните натварили са всичките сървъри по колите и аиде пътя и собственика в ареста ... така си отидоха няколко месеца мои труд и няколко години труд на собственика и няколко други души ... както и над 12 ТБ филми музика игри и всичко квото ви дойде ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdravkoii Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Като бивш колега там си поддържам връзката с тоя ония и научавам за такива неща Точната информация е че са дошли маскираните натварили са всичките сървъри по колите и аиде пътя и собственика в ареста ... така си отидоха няколко месеца мои труд и няколко години труд на собственика и няколко други души ... както и над 12 ТБ филми музика игри и всичко квото ви дойде ... За жалост е така на мен лично не ми се нрави това "сливане" неща да си мисля кой се е обадил на маскираните момчета. Поне може ли некой да сподели локалните сървари и тракери на новият ми доставчик Евроком лан. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 До колкото знам няма локални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusalkov Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Вече този доставчик е в историята.Всички абонати на ХОУМНЕТ сега са към ЕВРОКОМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.