Jump to content
BulForum.com

Сваляне на игри проблем 2

yoda7008

Recommended Posts

В предишната тема питах защо игрите не тръгват и имаше 2 коментара но нищо конкретно а тоест защо неможе да се теглят игрите.Пиша нова тема защото другата не беше пощадена и беше блокната.Нека някой от модераторите разясни на всички защо неможе да се тегли и докога ще е така.

А ето и какво написах в предишната тема

Като влезна в сайта на игрите и дам на някойя игра доунлоад не ми се появяват файловете на играта а ми пише че неможе да намери страницата и това не е само на една или две игри а на всички ако знаете какво е това кажете.

Само да отбележа че съм на гигабит

Напълно те подкрепям @yoda7008 от извесно време немога да свалям много игри ( про4ти вси4ки отсвен новите които се качван веднага във bt.wrzru.com ) от известно време търся играта Monster Garage намерих я в локалния http://gamez.com.tw:8083/gamez/Monster.Garage-iMMERSiON/ но като натисна Download излизами страницата и ми пише че неможе да намери такъв сайт...Извинявам се че не му е много тук мястото на това но, моля ако някой знае от каде да си сваля тази игра Monster Garge и всичко необходимо към нея ( ckrack, serials.. ) моля да пише тук или лично много моля

Благодаря :) :)

Ами аз наскоро разбрах че гигабита е продаден на някакви софиянци и те преместили браузъра в софия и затова е бавен нета напоследък.Може и да има нещо общо ама несъм сигурен.

Не разбрахте ли, че игрите от локала ги няма? (поне засега)

Сваляйте си от bt.wrzru или някъв друг торент сайт като zamunda,arenabg или горещо препоръчвам mininova.org ;)

Кракове си сваляйте от megagames.com

Не разбрахте ли, че игрите от локала ги няма? (поне засега)

Сваляйте си от bt.wrzru или някъв друг торент сайт като zamunda,arenabg или горещо препоръчвам mininova.org ;)

Кракове си сваляйте от megagames.com

Мерси много ч ни обарна внимание ... а @yodo7008 то целия Евроком ( Евроком Нет и Гигабит ) са продадени на някфи ш*бани софиянци ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...