goggo Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Имам проблем с Partition Magic.Всеки път,когато се опитам да създам нов дял или да ресайзна Д-то без да го добавям към Ц,за да мога да го конвертирам после,ми изписва Error #1529 Information mismatch in directory entry.Независимо какво правя,винаги ми изписва тази грешка.В началото новият партишан исках да го направя в Linux/Ext3,защото на него смятам да кача Linux,но не стана,пробвах да го направя в NTFS и пак ми изписа същата грешка. Някой ако знае от какво възниква тази грешка,моля,да помогне.Мерси предварително P.S. Ето и скрийншот на грешката Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Пусни chek disc на вички дялове като сложиш отметки на всички критерии за проверка и автоматично оправяне на грешките, вероятно компютъра ще поиска рестарт ама след тази процедури на всички дялове едва ли ще имаш проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.