Jump to content
BulForum.com

търся някой да ми напише есе срещу заплащане

zlobil

Recommended Posts

значи искам някой да ми напише есе на темата която съм посочил в заглавието , не ми се занимава а ако трябва да съм честен не ми се и отдава кой знае колко писането на есета , по принцип предпочитам някой студент да ми го напише я по право , я по психология , философия и т.н. (общо да го кажем някой който е наясно с обществените науки ако мога така да се изразя защото все пак може има друга гледна точка и може да даде разлини доказателства на нещата които ще изложи в есето :wacko: :unsure: )

есето ми трябва до 2 седмици , предлагам и заплащане за услугата естествено .

за повече подробности относно изискванията ми за есе-то на ЛС , предлагам 50лв но може и да се коментира ако наистина някои отдели повечко време и ми напише добро есе

ако темата не е за тук нека да се премести в бай/селл но за мене в одерс е по-удачно да стои , нека все пак модерите преценят ;)

Злоби имаш над 3000 поуста и неможеш да си напишеш едно есе. Това ме навежда на мисълта колко добри са поустовете ти. Без никакви лоши чувства. За 50 лв. ще ти направя есе , че чак пушек ще се вдига. :wacko: Неискам да те обиждам. Peace

аз есе мога да си напиша не ми е проблем винаги мога да си изсмуча нещо от пръстите просто искам да е много добро има хора които са много по-умни от мене и тия работи им се отдават 2 пъти повече :P

Прав си съгласен съм. Обаче по добре да си е твое и да имаш 4 или 5 отколкото да незнаеш кво пише вътре и да имаш 6. Или ако не е за училище разбираш какво имам наум. Напиши си го сам каквото и да е. :rolleyes:

Щом не е за училище , за какво е ?Да не си решил да издаваш книга с есета ? Ако аз напиша есе и ти си сложиш името върху него като се представяш за негов автор , без значение дали си ми дал пари или не , това се нарича ПЛАГИАТСТВО.Затова е от значение за какво ще го изпозваш - за училище - тоест еднократно или за нещо друго.

есето ще се ползва еднократно няма да бъде издадено в книга така че спокойно , а и то е повече от ясно че ще го представя с моето име защо иначе ще искам да ми го напише някой друг......

Щом не е за училище , за какво е ?Да не си решил да издаваш книга с есета ? Ако аз напиша есе и ти си сложиш името върху него като се представяш за негов автор , без значение дали си ми дал пари или не , това се нарича ПЛАГИАТСТВО.Затова е от значение за какво ще го изпозваш - за училище - тоест еднократно или за нещо друго.

Нарича се "откупуване на авторски права" :)

Нарича се "откупуване на авторски права" :)

Правото на авторство и правото на авторско име не може да пренадлежи на никой друг освен на автора.

По вашата логика излиза че:

ПР: аз съм Иван Вазов и съм написъл "аз съм българче" , обаче идва злобил и ми "откупва" авторските права както казавате и от тогава автор на творбата няма да е Вазов а злобил.

добре ако бях ти искал мнението за авторските права изобщо сигурно щях да съм го написал , искам помощ за която си плащам точка по въпроса не виждам какво повече има да коментираш , не те карам на сила да ми пишеш нещо нали , ако искаш пишеш ако не не виждам кво ми флуудваш темата !!!!!!!!!!!!

НЕКА ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНА НАМЕРИХ СИ ЧОВЕК

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...