sotirov12j Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Дамски модел:купувани са от Англия,,изключително леки и удобни.Изработката и материалите са от най-високо качество. Номерът е 40.Чисто нови-с кутия и етикети. Цена:120лв. Пловдив,може и до страната с "Еконт".Ако имате интерес:sotirov12j@gmail.com или Skype;the_red_eagle Бlагодаря за вниманието и късмет на всички. Хвърлете око и на другите ми модели снимки от тук:My Webpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Можеш ли да качиш другаде снимките, че не се отварят. Интересува ме дали можеш да намериш по-големи номера? Същото ме интересува и за дизелите, чийто снимки пак не се отварят. А боксьорки можеш ли да намериш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotirov12j Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Здравей! пробвай от тук-My Webpage тук са всички снимки на нещата,които предлагам в момента за сега няма да зареждам на ново,просто много време ми отнема цялата истор ия благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Всъщност това не са борцовки, а боксьорки. Иначе имаш хубави неща. Жалко, че са само малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 разгледах снимките,но не ми стана ясно някои модели кой номер са,например Levi`s,както и Adidas Okapi. напиши,ако имаш възможност номерата на отделните модели и цените им Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 http://store4.data.bg/vsotirov/Adidas%20Top/%a9PC270005.jpg това продава ли се и каква е цената ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotirov12j Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 кой номер носиш? edit:Levi's-a е продаден,иначе Окапитата са 40 номер edit:горнището също е продадено вече,но скоро очаквам 2 бройки в S размер. не знам дали ще стигнат до форумите,защото са запазени от сега-цената им е около 55-60лв.-зависи колко ме одерат за доставката :-) благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 ако ти пристигнал по-големи свиркай , някой Л-ки на адидас ми стават с повечко зор но повечето са ми хл , ако решиш да правиш някви поръчки и мога да си поръчам нещо чрез тебе свиркай готов съм да дам добра комисионна , нека да продължим разговора на ПМ ако те устройва пусни ми 1 ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotirov12j Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 ще те имам в предвид.за този модел,който ти искаш,обаче ще е само S-ka,по-големи нямат Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 аз пък ти пускам мухата за М-размер на някое горнище адидасовско... ако намериш и цял екип може да говорим също.. драсни ЛС ако ти излезе нещо М-ка! До чуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotirov12j Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Я вземи се запознай с правилата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.