Jump to content
BulForum.com

Windows Vista

keranisimo

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply
Търся Уиндоус Всита пълна версия. Всички дето ги свалих от нета, след 30 дена започват да искат активация, а пък пише, че са постоянно активирани.

тва не ти е от версията на вистата. всички висти искат активация. Вариянтите са ти или да си купиш оригинална виста или да свалиш TimerStop и да напвариш това:

(за 3-ти път се цитирам)

Еми аз горе-долу по този начин го кракнах, само дето ползвах TimerStop V2...

Там просто влизаш в CMD-то като администратор и пишеш:

date

03-02-2052

slmgr -rearm

date

03-02-2007

Спираш CMD-то, пускаш Install.exe От TimerStopV2.rar, натискаш Install и ребутваш xmas.gif.

Да питам има ли вариант вистата да я инстална на D: без да ми се форматира и да ми иде всичко на кино. И също така, ако не ми хареса просто да си влезна под XP, който ще си седи на C: и да я махна?

И аз нямам грижи с вистата...всичко си ми бачка без грижи,а атмосферата няма нищо общо с ХР...с Ultimate версията съм! :punk

И аз нема абсолютно никакви проблеми :punk ни драйвери ни нищо само че съм с хоум премиум после ще мина на ултимейт (следващия реинстал) и ще махна ХП-то :punk

Да питам има ли вариант вистата да я инстална на D: без да ми се форматира и да ми иде всичко на кино. И също така, ако не ми хареса просто да си влезна под XP, който ще си седи на C: и да я махна?

аз съм я инсталвал в Д:, заедно с ХР, което беше в Ц:

Не би трябвало да имаш никакви проблеми. Аз съм с Windows XP Pro Corp на C:\ , Windows Vista Home Premium на D:\ , Ubuntu Linux 7.04 i386 на F:\ И нямам никакви проблеми.

Може ли някои да ми обясни как се инсталира Windows Vista,благодаря предварително.Теглен,е като торент.Зарейдам го на демон тоолс и започжа да се инсталира и ми иска сериен номер,незнам от каде да го намеря :(

1.НЕ се прави с диймън туулса а СЕ ЗАПИСВА НА ДИСК

2.НЕ пишеш сериен номер като те пита нещо казваш Cancel

3.Избираш коя версия искаш

4.Инсталваш Вистата

5.Теглиш Windows Vista Activated by Clony от Zamunda.NET или където другаде я има

6.Пускаш да се инсталва

7.След като компа ти се рестартира виста вече е легална

8.Кефи са на якия Уиндоус Виста :punk

Windows Vista RULEZ !!! :punk

UBUNTU Linux 10x RULEZZZ !!!!! :punk

1.НЕ се прави с диймън туулса а СЕ ЗАПИСВА НА ДИСК

2.НЕ пишеш сериен номер като те пита нещо казваш Cancel

3.Избираш коя версия искаш

4.Инсталваш Вистата

5.Теглиш Windows Vista Activated by Clony от Zamunda.NET или където другаде я има

6.Пускаш да се инсталва

7.След като компа ти се рестартира виста вече е легална

8.Кефи са на якия Уиндоус Виста :punk

Windows Vista RULEZ !!! :punk

UBUNTU Linux 10x RULEZZZ !!!!! :punk

Става и с DAEMON Tools....

И как точно става като след 1вия рестарт deamona вече не бачка...?

А коя версия да си избера за инсталация. Не ми трябва някоя с накачулени хиляди неща, дето няма никога да ползвам сигурно.
Зависи дали искаш AERO или не.. Повече инфо

Това трябва да се види как след първия рестарт диймъна се пуска повреме на инсталацията когато НЕ можеш да ползваш Уиндоуса :confused :blink: :confused :wacko: :confused :wtf: правил съм вече над 10 инсталации на виста и досега не съм успял да сътворя такава магия ти трябва да си някакво :allien че да го направиш

:punk :punk :punk Виста :punk :punk :punk

И как точно става като след 1вия рестарт deamona вече не бачка...?

Зависи дали искаш AERO или не.. Повече инфо

Това трябва да се види как след първия рестарт диймъна се пуска повреме на инсталацията когато НЕ можеш да ползваш Уиндоуса :confused :blink: :confused :wacko: :confused :wtf: правил съм вече над 10 инсталации на виста и досега не съм успял да сътворя такава магия ти трябва да си някакво :allien че да го направиш

:punk :punk :punk Виста :punk :punk :punk

Уф мноу сте зле. Пробвали ли сте въобще. Защо се обаждате неподготвени. Правил 10 инсталцийи на виста... Е като си правил, правил ли си някога с ДАЕМОН-а а? -Не си. Еми като не си що мислиш че не може, щото си просто голям разбирач? -Еми не, не си...

Аз дори нямам ДВД РОМ а съм инсталирвал виста 5-6 пъти. Моунтваш почваш да инсталирваш, цъкаш си там некст, А, У докато си в ХР-то, после само се рестартва и там вече си влиза във останалата инсталация на вистата и си инсталирва файловете който вече е екстрактнало докато си бил в ХР и диска на вистата е бил в даемона. Незнам точно как работи и кво прави не съм е писал аз инсталацията, но става. 100% шуар съм...

Какво ще се получи ако на машина с видео,което не поддържа pixel shader 2.0 се инсталира виста с аеро,home premium,например? :blink:

Какво ще се получи ако на машина с видео,което не поддържа pixel shader 2.0 се инсталира виста с аеро,home premium,например? :blink:

Няма да има Аеро :).

А след инсталацията на Виста има ли някакви особености в пускането на интернета или всичко си става автоматично,както след инсталация на ХР?

А след инсталацията на Виста има ли някакви особености в пускането на интернета или всичко си става автоматично,както след инсталация на ХР?
Както при XP е.

Изписва ми Unauthorized Download и стигам до една таблица,от която проличава,че точно за 9200 драйвери няма :unsure: В беда съм.Инсталирах вистата,но не работи пълноценно,защото не засича видеото както трябва :wacko:

Жалко..хубава е вистата,но драйвърите все още са кът....връщам се на ХР... :angry1
Не са кът просто от 9500 надолу няма драйвери.

имам ново дъно понеже старото се скапа...та за дъното и всичко по него си има драйвери за виста и сега нямам абсолютно никакви проблеми с уиндоуса

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...