Jump to content
BulForum.com

Windows Vista

keranisimo

Recommended Posts

Ей хора имам една молба към вaс, някой move ли да ми каве каква програма трябва да си сваля за да си разцепя харда на два парти6ана която да работи на виста

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

ЪЪ не че нещо ама с квато и програма да го разцепиш се ще си работи под Виста стига да е с НТФС файлова система.Аз моя си го цепих под ХП с Партишън Меджик и после под Виста не съм имал проблеми да ми липсват дялове.

Да ама нещо не стават и двете програми partition magic изобщо не става са Vista а другата немога да намеря точно тази версия... моля помогнете...

borkatasq качих ти Paragon Hard Disk Manager v8.5.1681 SE в 4storing ето и линка:http://4storing.com/z2iqr/1c0cfe6fee3c1241305e4a2c7878de08.html .Ще стои там докато го изтрият ако се интересуват и други.Partition magic не работи с Виста-затрива boot loader-а и после трябва ремонт с инсталационния диск.

Може ли някой да ми даде линк откъдето да си изтегля вистата ?

Искам да попитам също дали игри които са малко по-стари като тези от 2004 г. ( и сан андреас ) нагоре ще вървят ?

Ще може ли да си махна ХП-то и да я запиша?

Побира ли се на 1 CD или трябва ДВД (и дали има начин да я запиша като нямам ДВД ром) ?

и дали няма да забива на:

AMD Semprom 2500+ 1.80 GHz

512 MB of RAM

GeForce FX 5200 with 256 MB ?

10х предварително :)

EDIT: А и колко бита трябва да е? Щото гледам че има 32 и 64.

Ако изрежеш ненужните (поне за мен) шитни и се събира в 675 мб. 32 битова ultimate версия. Харчи около 500 мб рам. В айдъл е над 400 под 500. Т.е. ако ще играеш на тази машина рама няма да ти стигне. Предполагам ако се заиграя още малко ще успея да я сваля още надолу като рам, но не ми се занимава, а и не виждам смисъл.

• 1 month later...
след 6 месеца с Виста реших да сложа пак ХР. Писна ми да имам все още проблеми с драйвъри

Добре бе, къв е тоя твоя хардуер дето го ползваш, аз съм около 5 месеца вече с Виста и още в началото си намерих всички драйвери - та дори и на тв тунер, мишка, па блутуут адапдер дажи ;) . Допреди 2 месеца имаше още бети на аудиото, но вече света минава на виста, дори гледам че не се вадят нови драйвери за ХР :bgrin: .

Стегнете се, трябва да наваксваме - чичо Бил е планирал до края на 2008 да продаде 1 милиард копия на Виста все пак :punk

Creative Xi-Fi Xtreme Music - звука се губи много често, все още няма драйвъри по-нови от 30 май 2007. NVIDIA GeForce 7600GT - рестартирва (не всеки път) компютъра със син екран след като дам switch user. До колкото четох проблема е в драйвърите на NVIDIA за Виста. И най-лошото в цялата ситуация е, че съм дал 230 $ за оригинален Windows Vista Home Premium :angry1

Добре бе, къв е тоя твоя хардуер дето го ползваш, аз съм около 5 месеца вече с Виста и още в началото си намерих всички драйвери - та дори и на тв тунер, мишка, па блутуут адапдер дажи ;) . Допреди 2 месеца имаше още бети на аудиото, но вече света минава на виста, дори гледам че не се вадят нови драйвери за ХР :bgrin: .

Стегнете се, трябва да наваксваме - чичо Бил е планирал до края на 2008 да продаде 1 милиард копия на Виста все пак :punk

И аз нямам грижи с вистата...всичко си ми бачка без грижи,а атмосферата няма нищо общо с ХР...с Ultimate версията съм! :punk

И аз нямам грижи с вистата...всичко си ми бачка без грижи,а атмосферата няма нищо общо с ХР...с Ultimate версията съм! :punk
И аз съм така. Единственния проблем е, че няма драйвери за Creative Live!, но тези от XP пасват идеално :)

някой да знае как да си оправя Weather tool-a в слаид бара??? Се ми показва:

Service not available in your language or ...

Интересното е че като инсталирам виста си работи и след някой ден се скапва... Нагласих си регионал и локейшън настройките на българи и неще??? Пробвах и на US и пак неще??? Някой да има подобен проблем

след 6 месеца с Виста реших да сложа пак ХР. Писна ми да имам все още проблеми с драйвъри

Еми така е и аз имах проблеми много с драйвери и за това го махнах.Сега обаче като си купих новото дъно с него имам диск с драйвери и за Виста и се чудя дали да не е лепна пак.Вече може би на новите компоненти дават драйвери за Виста.

ти си герой :) аз издържах 2 :P

Аз издържах 1 при положение че си ползвах ХП и пусках виста само за около час :)

Къв некъв такова е зависи от дъното.Със старото дъно под дърво и камък съм търсил драйвери за него е неуспях и аз да подкарам звука.Виж с много мъки успях да намеря за чипсета но за звука ИОК.Старото дъно ми беше Асрок сега съм с Гигабайт и какво казах то си върви с драйверите така че едва ли ще имам особен проблем и аз вече.Обаче нямаш ли или непаснат ли от раз мъките са ужастни......

Еми така е и аз имах проблеми много с драйвери и за това го махнах.Сега обаче като си купих новото дъно с него имам диск с драйвери и за Виста и се чудя дали да не е лепна пак.Вече може би на новите компоненти дават драйвери за Виста.

на мен проблема не ми е да намеря драйвъри, а да работят безпроблемно. Драйвърите на креатив от сайта им (последните от 31 май) не работят коректно. Звука изчезва и идва, когато си иска. Другия проблем е известен и във форумите на майкрософт - като дадеш switch user и показва син екран някой път

The current user account limit (330,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

Btw намирам се в Маями и нзм каква връзка ще имам.

аз се намирам в Сиатъл и от арена и замунда на торенти с повече сийдъри хващам от 500 кб/с до 1 мб/с

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...