Slain Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 само аз ли имам оригинална Виста ? :Р хехе та мойта е Vista Home Basic - демек най-опростеното и е 7 ГБ има едно нещо ,което много ме дразни...постоянното изкарване на тъпите прозорчета,които само питат 'искаш ли да направиш тоша?' 'ама наистина ли искаш?' 'сигурен ли си че наистина искаш да направиш тоша???' въпросите не са точно същите ,но мисля ,че ще разбере какшо имам в предвид мисля че някъде в тази тема имаше как да се премахне тва досадно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Ultimate версията e 15-16ГБ, за другите трябва да прочетеш някаде колко искат. моята е Home Premium и пак взема над 16 GB само аз ли имам оригинална Виста ? :Р хехе та мойта е Vista Home Basic - демек най-опростеното и е 7 ГБ И аз я имам оригинална само че Home Premium Retail Ето за съобщенията http://hardwarebg.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=163 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 мерси доста ще ми се олесни цъкането по вистата ...а и от фонетиката ще се възползвам инъче моят диск си вървеше с лаптопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 инъче моят диск си вървеше с лаптопа значи аз я имам 2 пъти оригинална, защото имам диск, който върви към лаптопа - Home Premium OEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Мдам, мерси за мненията. Инталирах си Вистата към 14ч. днес и в 19 започнах инсталацията на XP. Нещо не ми допадна тая Виста. Не съм си играл много с нея, но явно съм свикнал с XP и засега ще си карам с него. Иначе интерфейса не е лош Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 а бе да го *** имам проблем...сложил съм си драйверите на звука и картата и някои пат като си пускам компютъра ми или нямам звук или не мога да гледам филм ,защото ми се ебават драйверите и ги дава ,че изобщо не са инсталирани и пак ги инсталирам и рестартирам за да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 и аз имам такъв проблем, само че картата ми е creative xi-fi xtreme music и нещо драйвърите за виста не са наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 и аз имам такъв проблем, само че картата ми е creative xi-fi xtreme music и нещо драйвърите за виста не са наред заеби тва как дразни не е истина...пуснеш си компютъра и няма звук....видеото май го оправих ама звука си се ебава ,когато иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 и при мен единствения проблем е с звука, дръпнах си драйвери от офицялния сайт (не са за мойто дъно) ама като захапят няма проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 заеби тва как дразни не е истина...пуснеш си компютъра и няма звук....видеото май го оправих ама звука си се ебава ,когато иска аз имам и проблеми с видео драйвърите на nvidia. Като дам switch user и понякога ми дава син екран с memory dump error. Със старите драйвъри, които вече ги няма в сайта им нямаше такива проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Здрасти. Мисля да инсталирам Вистата на моя компютър. Та препоръчайте няква версия и дайте линк на замунда или аренабг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 леле не издържам вече ...баси малоумната работа...инсталирам си драйверите всичко ок...спирам си компютъра и следващият път като си го пусна или видеото или аудиото ги няма...и следват едни инсталации след тва рестарти и като рестартирам пък едното се оправило другото се преебало...и така мога и 2 дни да си играя...ебатъ малоумната работа ... ако продължава така май ще се връшам на XP айде някой няма ли няква идея как да го оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Изобщо не се мъчи.С какво ли не пробавах да си пусна и аз саунда ама нестава нищо.Явно това че наистина е рано за Виста е много правилно.Иначе си върви ама не всичко арбайти поне при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Изобщо не се мъчи.С какво ли не пробавах да си пусна и аз саунда ама нестава нищо.Явно това че наистина е рано за Виста е много правилно.Иначе си върви ама не всичко арбайти поне при мен. до днеска горе долу можех да се оправя ,НО днеска 3 часа не можах да го пусна ... нямам думи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Ето ви момчета торент към ВИСТА.... това е копие от оригинала, който иска да тегли... все още не съм я пробвал, ама това ще стане малко по-късно ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 и кво ще направиш без код и активация ми е чудно. Всеки windows и всяка игра са копие от оригинален диск, но това не значи че са оригинални Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 до днеска горе долу можех да се оправя ,НО днеска 3 часа не можах да го пусна ... нямам думи... Ами тогава какво се занимаваш още Махаш го и си решаваш проблемите.Като излезнат след около година свявстни версии и драйвери тогава ще го слагаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 не съм чел цялата тема, но реших, че тук е най-подходящо да питам. Та проблема ми е следния: от няколко седмици съм с виста, много ме кефи, всичко си ми разпознава, всичко си върви. Обаче днес влязох в някъв сайт, и разните ефекти, прозрачното на прозорците и старт менюто изчезнаха. Въпроса ми е как да си върна визуалните ефекти? Защото на практика това е, което ми харесва във вистата, че е приятна за окото. Някой може ли да ми помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Нещо забвно за англииски говорящите... Как виста събира лична информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 От ХР към виста дали става ? Тоест за ъпгрейд на ХР към виста ... и какво е различното между чисто инсталираната виста и ъпгрейднато ХР към виста освен , че запазва цялата информация ? Ще върви ли Директ Х 10 или има някви бъгове като цяло ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Може ли някой да ми даде линк откъдето да си изтегля вистата ? Искам да попитам също дали игри които са малко по-стари като тези от 2004 г. ( и сан андреас ) нагоре ще вървят ? Ще може ли да си махна ХП-то и да я запиша? Побира ли се на 1 CD или трябва ДВД (и дали има начин да я запиша като нямам ДВД ром) ? и дали няма да забива на: AMD Semprom 2500+ 1.80 GHz 512 MB of RAM GeForce FX 5200 with 256 MB ? 10х предварително EDIT: А и колко бита трябва да е? Щото гледам че има 32 и 64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 С тая конфигурация си стой на виндоус или направи дуал инстал, че мн слаба за игти под виста. Сан Андреас върви, на едно двд се записва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Процесра и видеото да кажем че горе долу стават ама тея 512 рам са изключително малко.На мен с включен Скайп и Кю ми лапаше към 700 МБ памет преди да е делна заради драйвери и програми които не ми вървят.Ама то има и друга хава че колкото повече рам имаш толкова повече и лапа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 VIstata standartno si vzima po 500-600mb bez nishto da se pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
backun Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Изтеглих си Уиндоус Виста, обаче не зная откъде да си оправя настройките за Интернета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.