puF4o Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Ето Ви една задачка: Как да набия оригинален Service Pack на пиратска Vista. Всеки опит да го направя завършва с провал. За какво става въпрос съм описал тук. Ако някой има идея как да се преборя без да преинсталирам ОС да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Ето Ви една задачка:Как да набия оригинален Service Pack на пиратска Vista. Всеки опит да го направя завършва с провал. За какво става въпрос съм описал тук. Ако някой има идея как да се преборя без да преинсталирам ОС да сподели. ъъъ....спри анти вирусната и пробвай рез администратоския акаунт RMB -> run as administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 ъъъ....спри анти вирусната и пробвай рез администратоския акаунтRMB -> run as administrator Пробвах...не стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 знаете ли къде има windows vista на сд та а не на двд Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Как мога да си пре-инстална Windows media player-a че ми се сбъгяса....а като искам да инстална някоя версия ми дава че има в момента инсталирана и няма как да стане ... Идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Старт - Настройки - Контрол панел - Добави/премахни програми. Start - Settings - Control Panel - Add/remove programs. Ъъъ темата е за Глиста, но и там е по същия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Старт - Настройки - Контрол панел - Добави/премахни програми.Start - Settings - Control Panel - Add/remove programs. Ъъъ темата е за Глиста, но и там е по същия начин. ЪЪЪъ че аз съм на Глиста .... ъъъъъ и мислиш ли че там не съм проверил Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 ЪЪЪъ че аз съм на Глиста .... ъъъъъ и мислиш ли че там не съм проверил Проверил си само първия Tab. Виж надолу в Add/Remove Windows components Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Проверил си само първия Tab. Виж надолу в Add/Remove Windows components Ми другият таб който е Windows Updates за друг не се сещам а там го няма .... Но както и да е проблема го реших със едно бакъпче ... иначе общо взето ставаше въпрос за ето това http://www.askvg.com/fix-wmplocdll-version...s-media-player/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Както в повечето случаи, явно и тук става дума за някой некадърен софтуер, омазал въпросния файл. Но разбира се в 100% от случаите "Глиста" е виновна, в общност Windows. Аз съм живо доказателство - как толкова години не пострадах от какъвто и да е подобен проблем, и от каквито и да са проблеми в Windows и компонентите му. Щото в VMWare се е случвало след тест на някой софтуер, но именно затова ползвам виртуални машини, защото в 99% от случаите виждам ла*ната, които даден софтуер изпуска, а дори да пусне само пръд*я, няма шанс да го сложа на главния OS. Признавам обаче, че вината на Windows е, че позволява да се случват такива неща. Без съмнение и архитектурата му е предпоставка, но какво от това, след като при подходящия софтуер много хора нямат проблеми, включая "me", напук на всички хейтъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Може ли някой да ми обясни като на малоумен, по възможност със скийншоти, защо на XP си виждах кирилските заглавия на песни в Winamp, а сега на Vista не мога и не мога да го оправя това?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Може ли някой да ми обясни като на малоумен, по възможност със скийншоти, защо на XP си виждах кирилските заглавия на песни в Winamp, а сега на Vista не мога и не мога да го оправя това?! В опциите изключваш опцията Skins -> Classic Skins -> Use skinned font for main window title display. И/или за другите скинове. Т.е. да не ползва шрифта, който се съдържа в скина, понеже той едва ли и ма кирилица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Сложих Виста х64... Реших много проблеми, но вече започва да ме вбесява... А още не съм в вкарал в пътя и имам бая за инсталиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm1LEEEEE Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Моя лаптоп е с Windows Vista Home Premium Искам да си го преинстал с Windows XP Service Pack 3 ! Някой преинставла ли от Пловдив да пише .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 В опциите изключваш опцията Skins -> Classic Skins -> Use skinned font for main window title display.И/или за другите скинове. Т.е. да не ползва шрифта, който се съдържа в скина, понеже той едва ли и ма кирилица. Греда. Изключено си е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Здравейте! Лаптопа на една приятелка е с Виста. Вчера ми го носи да я преинсталирам, защото не иска да зареди. Стига до екрана, където пита дали искаш да пуснеш нормално Windows-а или под Safe Mode(понеже е спиран директно от бутона) и до там, не иска да зареди повече. Казах си лесна работа, един рипер и ще се оправи, но ударих на камък. Независимо какво правя, и колко Висти да свалям, резултата е никакъв. Започва да го върти и се чува как двд-то започва да цикли. Пробвах с други буут-ващи дискове, става,разчита ги. Пробвах да го пусна под Мини ВинХП-то от Хирения буут цд, но там е същото, зацикля и не разчита нито един от 4-те диска. Някой дали може да ми подскаже какво да правя, защото аз вече не знам. P.S.: При стартирането под Safe Mode, като спре, ми изписва, че проблема е от CLASSPNP.SYS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Пробвай от флашка да буутнеш... Въпреки, че другите дискове които си пробвал са тръгнали си мисля, че е нещо от двд-рома... хм, а диска който е тръгнал също ли си го записвал ти? Пробвай да запишеш уина на по-бавна скорост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Диска, който тръгна не съм го записвал аз. Всички дискове са записвани на най-ниската скорост, 2х. Ще пробвам да буут от флашка. P.S.: Има ли по-лесен начин за правене на буут флаш, защото постояно бъркам процедурата... P.S.2: Проблема е отстранен, използвах двд четеца, от една настолна машина, и го включих чрез usb to IDE кебал и диска тръгна без никакви проблемини на това двд. @midas мерси много за помощта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.