KyPo Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Извинявам се но току що сложих виста и се чудя как да намаля размера на иконите на десктопа. Просто са много големи, една заема мястото на две в ХР. Рових се в опциите но или няма такава възможност или просто аз не я виждам. а за да си ги настройш по твой вкус натискаш ctrl и си играеш със скрола на мишката докато си избереш кой размер ти харесва повече ..... И пак питам как да ъпдейтна бозата без да ме хваща spy-а на Майкрософт Link to comment Share on other sites More sharing options...
more Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Много странен проблем. Това става като се опитвам да маунтна диска на WC3. Намерих някакво решение с регедита ама не става. И ако мове един свестен Phonetic layout, че тоя е леш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Проблемът с WC3 според мен идва от това, че играта инсталира определени фаилове в различни директории при Vista и XP и не съм много убеден, че ще успееш да намериш решение. За фонетична би трябвало тази на 'инженера' да стане :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Може ли линк? Ама искам само Layout, а не програма! А за WC3, някои са я подкарали без проблеми. Не е като никой да не я играе на Виста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 http://injinera.bgplus.com/dloadmnu.htm - виж, разгледай и си харесай каквото ти трябва. Надявам се да ти свърши работа За WC3 нямам никакви идеи, понеже виста ми е стояла на компютъра всичко на всичко 1-2 дена колкото да я пробвам. Поразтърси се из гугъл за някакви пачове ли, кво ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Не мисля, че инсталира работи по директориите на Уин-а. Аз съм играл Уор Крафт на виста като я стартирах от външен хард диск. Сигурен ли си, че проблема не е в инсталацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 da wc3 ne se startira pod vista, mislq 4e ne razpoznava exe-to akto 32 bitovo, za celta trqbva da si svali6 loader i prez nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Аз съм я играл с 32-битовата Виста, не знам дали това е причината да е тръгнала. Пробвай да я пуснеш в compatibility mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 под лоадер имах впредвид тези, които се използват за зареждане за новите gateway-ове , w3l.exe и подобните, ако някои иска ще му пратя , да ми пише. работи за 1.21 иначе с преинсталация би трябвало да стане -> вистата ще го инсталира х86 и ще тръгне // не съм пробвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Не мога да разбера просташкото мислене на Майкрософт .... Как една чиста виста без Сървиз пак 1 прави трансфер на данни със скорост 50мб/сек а като сложим Сървис пак 1 повече от 10мб/сек не ще да дигне къде е логиката ?!?!?!?!?!/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Не мога да разбера просташкото мислене на Майкрософт .... Как една чиста виста без Сървиз пак 1 прави трансфер на данни със скорост 50мб/сек а като сложим Сървис пак 1 повече от 10мб/сек не ще да дигне къде е логиката ?!?!?!?!?!/ Виж да нямаш някой процес, който също се бори да трансферира данни с харда, като торент клиент например. Аз съм със сървис пака и нямам проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Виж да нямаш някой процес, който също се бори да трансферира данни с харда, като торент клиент например. Аз съм със сървис пака и нямам проблем. Да бе то и аз нямам проблем ... ама е много по бавен трасфера ..... сигурно не го забелязваш даже и в нета го пише .... :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Абе тая Виста не детектва повече от 3Гб РАМ Да знаете как може да се оправи това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Абе тая Виста не детектва повече от 3Гб РАМ Да знаете как може да се оправи това? SP1 имаш ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 И СП1 не помага... трябва ти 64 битовата версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Да сложих 64 битова Биста и стана Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Има ли вече начин за подкарване на Аеро-то на Home Basic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Да сложих 64 битова Биста и стана Благодаря Не може да е от това, понеже аз съм с Ultimate 32 bit-ова Виста и си ми ги засича 4-те гб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Не може да е от това, понеже аз съм с Ultimate 32 bit-ова Виста и си ми ги засича 4-те гб. В пропъртиса на компютъра? да, това прави СП1... Виж в таск мениджъра какво ти пише на полето физикал мемори Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Да, какво пише в properties и колко реално се ползват са две различни неща. И двете не лъжат . Едното показва че си инсталирал 4 рам. За да се ползват целите 4 ГБ рам под 32 битов Windows, трябва да е активирано т.нар. PAE, и да се поддържа от дъното. Под този режим се ползват адреси до към 5-тия гигабайт от адресното пространство. Този режим обаче крие опасности с 32-битовите драйвери. Аз лично навремето реших да стоя на 3.5 ГБ без PAE, вместо да рискувам. При това този режим с поддръжката на пълните 4 ГБ рам е изключен в XP доколкото знам, даже и в Win2003 Standard, и го има само от Enterprise нагоре. И в Vista х32 мисля е изключен, дали може да се включи не знам. Минаването на x64 вече е препоръчително за всеки, който може . Иначе дори и с 8 ГБ рам виждам при мемтест, че се засягат адреси до към 9-тия гигабайт, явно и там има някакви мапинги и 'дупки' в адресите, не съм се интересувал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Момчета имам следния проблем!!Значи вчера си купих нов лаптоп,който беше без ОС.Свалих си последната версия на Vista(with Integrated SP1) и си я инсталирах.Инсталацията протече успешно,но имам следния проблем-не ми разпознава Disk D.При инсталацията разделих харда на 2 части едната е 90 GB ,другата е 200 като тази с 90GB ми е primary и там е инсталиран уиндоуса.Някой може ли да ми каже защо не ми показва втората част и какво да направя за да се покаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 .Някой може ли да ми каже защо не ми показва втората част и какво да направя за да се покаже Малко тъп отговор, но форматирал ли си втория дял и дал ли си му да е D:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Малко тъп отговор, но форматирал ли си втория дял и дал ли си му да е D:/ М отговора си е много на място...просто аз съм тъп и съм забравил .Как мога да го форматирам D-то без да преинсталирам Windows отново?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 М отговора си е много на място...просто аз съм тъп и съм забравил .Как мога да го форматирам D-то без да преинсталирам Windows отново?? Control Panel - Adminsitrative tools - Computer management. Избираш disk management, десен върху дяла, който не е форматиран (няма буква в него), и формат. Гледай да избереш правилния дял. Така мисля, че беше в Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.