Surgul Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Някой да има идея дали може да се пусне Scanner and Camera Wizard-а който се ползваше при ХР защото този който има Глистата е много малоумен. Сваля цялата карта със снимки от фотоапарата без право на избор, а примерно аз си държа снимките на картата с памет докато не дойде време да ги запиша на диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Изперколясъл съм на тема игри и гледам, че DX10 може да се играе само през виста, ако е така ме поправете.Сега съм с XP 64 ама мисля да си кача виста...като кача вистата има ли вариант да си ми останат инсталнатите програми или ще се получи едно уникално голямо мазало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 хехе и аз искам така мисля че не може дори съм пробвал...и знам че не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Ей, ся го въртя на едно ДВД-це и почвам пак с настройката на РС-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 пътник..не се занимавай бе с това може 2 дена да се луташ и накрая пак същото..омазвация рескай веднъж за винаги(за 1 месец) и не се занимавай УСпех! :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Можеше да се прави upgrade от определени версии на XP до Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 хора някой инсталирал ли е network printer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 От къде се стига до DX10 настройките?Vista 64 Ultimate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Кои настройки? До панела с инфо се стига както и при ХР, с dxdiag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Може ли да се изтрие само 1 адрес от адресната история на интернет експлоръра и ако може - как? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 така проблема ми не е от вистата а ми той ме последва и със виста както и при XP следният проблем който го наблюдавам от известно време е че когато примерно пусна да ми зареждат 2-3 клипчета от vbox или youtube баз значение и като пусна едното видео тръгва без звук и спира винаги на 3тата секунда някой да знае как да го оправя този проблеми защото сигурно е от java но си нямам на идея как да го оправя или пък отворя към 10тина прозореца пусна си видеото и зацепва отново на 3тата секунда ... някой срещал ли го е този проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Инсталирай си последната версия на Flash player и виж дали няма да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Защо ми излиза това "Safely Remove hardware" в таскбара и ми дава като възможност да си изключа хард диска? Харда не е външен някакъв през USB-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Щото е S-ATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Някой от по-новите SATA контролери в дъната поддържат hot swap Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Просто е инсталирал драйвера за SATA-та. И на старо дъно съм имал тоя 'проблем', ама то не е проблем, ами страничен ефект на драйвера. Ако без драйвера нещо не работи както трябва, просто скрий иконата му, или потърси в нета, имаше начин да се разкара чрез Регистрите; в противен случай разкарай SATA драйвера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Мерси за отговорите, но в интерес на истината, днес като пуснах компа това нещо с харда не се показа изобщо Иначе сега имам друг проблем. Свалих септемврийската версия от арената, инсталнах я, но незнайно защо този път не е активирана. Казва че има 30 дневен срок и т.н. Мога ли по някакъв начин да си я активирам и да не се тревожа за този период или ще трябва преинсталация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Мерси за отговорите, но в интерес на истината, днес като пуснах компа това нещо с харда не се показа изобщо Иначе сега имам друг проблем. Свалих септемврийската версия от арената, инсталнах я, но незнайно защо този път не е активирана. Казва че има 30 дневен срок и т.н. Мога ли по някакъв начин да си я активирам и да не се тревожа за този период или ще трябва преинсталация? http://arenabg.com/details.php?id=7939e68d...af5b56198933469 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 http://arenabg.com/details.php?id=7939e68d...af5b56198933469 Работи перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 има ли начин да ъпдейтна бозицата без да ме засича гадниа Agent защото снощи свалих ъпдейтите и като го рестартирах и започна да ги инсталва цикли цикли и накрая прави рес ..... и след като го оправих с горната програмка гледам кви ъпдейти е инсталнало 1 или 2 плюс гадния Windows Agent другите естествено са файлед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 А някой би ли ме ориентирал колко РАМ ми триабва за тази Виста (над 4ГБ нужни ли са?) Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 А някой би ли ме ориентирал колко РАМ ми триабва за тази Виста (над 4ГБ нужни ли са?) Благодаря Не, не са ти нужни над 4. По-скоро ~2, за да ти върви гладко Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Става въпрос за network иконата в трея. Някой знае ли на каква база и как Vista определя кога е свързана с интернет (и показва глобусчето в иконката) и кога е само локална връзката (и липсва глобусчето) ? Питам защото чат пат (може би докато реагира на промените в свързаността, но доста рядко съм забелязал) се случва след отпадане на връзката, изчезва глобусчето, после нета идва, отварям си международни сайтове, но глобусчето се появява примерно 5 мин. след това. Дали пингва определен домейн в интернет, или ползва някакъв броадцаст, нямам представа, за да покаже глобуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
more Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Извинявам се но току що сложих виста и се чудя как да намаля размера на иконите на десктопа. Просто са много големи, една заема мястото на две в ХР. Рових се в опциите но или няма такава възможност или просто аз не я виждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Извинявам се но току що сложих виста и се чудя как да намаля размера на иконите на десктопа. Просто са много големи, една заема мястото на две в ХР. Рових се в опциите но или няма такава възможност или просто аз не я виждам. Дясно копче на десктопа, View -> и има 3 настройки за размера на иконите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.