keranisimo Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Може ли някои да ми обясни как се инсталира Windows Vista,благодаря предварително.Теглен,е като торент.Зарейдам го на демон тоолс и започжа да се инсталира и ми иска сериен номер,незнам от каде да го намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Някой от модераторите да затвори темата зашото се пишат само глупости. Неможе да го инсталира през демон тоолс освен ако неизползва vmware. btw хубаво е да се остави тази тема защото другата е за бетата и предлагам тук да пишем за завършената версия а там за бетата. Даже в момента правя "how to install vista" мисля да го постна тук и ако може да го сложите в 1вия пост ЕДИТ: How to install Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 В два поста е понеже неможе да се слагат толкова снимки в един ЕДИТ: Направо дадох статията в горния пост.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 hubav tutorial ako temata ne stane poredniqt shit e pinnvame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOM Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 vsi4ki pitat kak sa slaga taq Vista,az iskam da pitam kak da e mahna sega, poneje si e install v D: ama ne6to v Biosa ne mi hva6ta predniq windows (XP) i sega pitam kak moga da uninstall Vista ili o6te po-dobre ako nqkoi mi kaje kvo da napravq za da pusna pak XP-to i da si imam 2 windowsa blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Ами преинстал на линдолса с диск за линдолс ХП ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOM Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Ами преинстал на линдолса с диск за линдолс ХП ? e da,ama ne mi se zanimava pak da si preinstall XP mnogo raboti sam si naka4uril ne mi se 6te pak da gi slagam ina4e do sq da sam go napravil,do kolkoto mi kazaha mi trqbva mai nqkav fail "boot.ini" ama ne znam kvo se pravi posle i kade se slaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Инсталация на Vista=BIG MISTAKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Зареди от recovery disk и напиши fixmbr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Slqh temite...neka da se obsudjat tuka problemite na win vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Инсталация на Vista=BIG MISTAKE Ако беше казал и защо. Иначе при мен от 3-4месеца върви без проблеми. Има много хора които си мислят, че нямало драйвери, нямало програми, не вървяли игри... драйвери ИМА, 99% от програмите имат версии за Виста 90% от програмите за XP вървят на Виста и няма игра която да не ми е тръгнала. Няма нищо сложно във Виста ако това ви притеснява, единственото нещо което може да ви спре да минете от XP na Виста е хардуера или самото предпочитане, но не и заради оправдания от по-горе изброените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 И най-хубавата част е че може да се играе Хало 2 и Хало 3 само на Вистаааа!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keranisimo Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Много благодаря,че се отзовахте на помощ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Инсталация на Vista=BIG MISTAKE Що? Да не е гръмнал някой комп? Аз е инсталирах и не виждам до сега никакъв проблем да си превключвам на ХР, като има нужда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Виста Инстал Малко смях покрай новия Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ако беше казал и защо. DRM... Операционна система със DRM няма да слагам на моя компютър... НИКОГА! Пък вие се радвайте на шаренкото... на практика единственото нещо което има във Vista (крадено от MacOS разбира се...) What’s wrong with Microsoft Windows Vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 колко място заема на харда ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Имам следния въпрос: Някой знае ли как мога да активирам аерото в Vista Home Basic ? Това не работи : Enable Aero GlassRegedit: HKCU/Software/Microsoft/Windows/DWM/ Composition = 1 CompositionPolicy = 2 Right click Command Prompt and run as admin: net stop uxsms net start uxsms Done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 DRM... Операционна система със DRM няма да слагам на моя компютър... НИКОГА! Пък вие се радвайте на шаренкото... на практика единственото нещо което има във Vista (крадено от MacOS разбира се...) What’s wrong with Microsoft Windows Vista? kakwo ]e re`e towa `e wista e opasna li Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 kakwo ]e re`e towa `e wista e opasna li колкото е опасно XP толкова и виста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ако беше казал и защо. Иначе при мен от 3-4месеца върви без проблеми. Има много хора които си мислят, че нямало драйвери, нямало програми, не вървяли игри... драйвери ИМА, 99% от програмите имат версии за Виста 90% от програмите за XP вървят на Виста и няма игра която да не ми е тръгнала. Няма нищо сложно във Виста ако това ви притеснява, единственото нещо което може да ви спре да минете от XP na Виста е хардуера или самото предпочитане, но не и заради оправдания от по-горе изброените. Не знам къде ги намираш драйвърите, ама аз съм с дъно ASUS P5B и драйвъри за LAN-a няма, а пък нета ми трябва. Апък ако можеш да ми кажеш от къде да си го намеря този драйвър ДАНКЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0k3ra Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Смятам да инстална вистата на другия комп.Ако се сбъгяса обаче ще си ритна главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 колко място заема на харда ? Аз съм и отделил към 15ГБ и се справя добре Смятам да инстална вистата на другия комп.Ако се сбъгяса обаче ще си ритна главата. Много зависи каква ти е машината. Кажи си CPU, MB, Ram и Video какви са ти и ще ти кажа дали ще я бъде или не. Моето PC е : Epox EP-8RDA+ /nForce2 Ultra , AMD Athlon 3000+ /Barton/ , Volcano 9 4LED , GeCube R9550 /128/128/ , 2x256MB Kingston HYPERX + 1x512MB SAMSUNG , WesternDigital IDE 80GB + Hitachi IDE 250GB , Creative SB Live! Value (CT4780) , VIA Rhine III + Realtek RTL8139 , DVDRW LG Black , DLC-MFMG760 + 420W LinkWorld. и нямам никакви проблеми с дайвери и всичко останало а хардуера никак не е нов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Аз съм и отделил към 15ГБ и се справя добре Много зависи каква ти е машината. Кажи си CPU, MB, Ram и Video какви са ти и ще ти кажа дали ще я бъде или не. Моето PC е : Epox EP-8RDA+ /nForce2 Ultra , AMD Athlon 3000+ /Barton/ , Volcano 9 4LED , GeCube R9550 /128/128/ , 2x256MB Kingston HYPERX + 1x512MB SAMSUNG , WesternDigital IDE 80GB + Hitachi IDE 250GB , Creative SB Live! Value (CT4780) , VIA Rhine III + Realtek RTL8139 , DVDRW LG Black , DLC-MFMG760 + 420W LinkWorld. и нямам никакви проблеми с дайвери и всичко останало а хардуера никак не е нов... мойта машина е подобна на твойта дай коментар как върви по бързо или по бавно от xp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 мойта машина е подобна на твойтадай коментар как върви по бързо или по бавно от xp? Има някои операции в които се представя по-добре от XP, но като цяло си е по-тежка което не означава, че върви зле даже напротив щом вече 4ти месец карам с нея а уж само щях да я пробвам . Сега XP ми се струва толкова дървено и не смятам да я сменям с по-стар win за сега. Е AERO не може да се сравнява с XGL, но да не забравяме, че това е Windows все пак . Може би щеше да ми е проблем ако играех тежки игри, но аз играя само WarCraft 3 TFT и рядко NFS Carbon и не намирам разлика между XP и Виста когато съм в игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.