Jump to content
BulForum.com

Обслужване на ниво


didi_c

Recommended Posts

Снощи в "Рая" на кап.Райчо. Сервитюрите едни любезни чак ми писна.През 2 минути идваха все различни и ми дигахата ча6ата да гледат какво има вътре.Пийвах си биричка ,порачах 4 изпих 3.Половин бутилка замина докато бях до тоалтна ,2 пъти ми дигнаха чашатас някво количество вътре :angry1 .Нито ме питаха искам ли друга не искам ли аре към мивките с моята бира. И друго окрасата на ястията перфектна -грамажа минимален.

 

Там да изключително досадни ;)

 

В Даяната преди бяха много добре , но сега са станали такива мърлячи ;)

 

А едно време в Норис-а ( на негово място строят една огромно МОЛ чудовище на кап. Райчо )

се бяхмя събрали и на един приятел му щукна да пие текила , но държеше да е вносна ( защото много се напивал от българската :D ) и след извесно време му донесоха не какво да е а ракия Пещерска в малки чашки и ония вика " жълтата текила била най скъпа" замалко да си изяде боя :angry1

Върнах ме я ... Не се извини , даже беше надписал сметката, познайте с какво - с текила. Едвам му се размина - казвам Ви , както бяхме доста пияни ;) :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Снощи в "Рая" на кап.Райчо. Сервитюрите едни любезни чак ми писна.През 2 минути идваха все различни и ми дигахата ча6ата да гледат какво има вътре.Пийвах си биричка ,порачах 4 изпих 3.Половин бутилка замина докато бях до тоалтна ,2 пъти ми дигнаха чашатас някво количество вътре :angry1 .Нито ме питаха искам ли друга не искам ли аре към мивките с моята бира. И друго окрасата на ястията перфектна -грамажа минимален.

А като става въпрос за вдигане на недоизядени и недоизпити неща-на първо място в класацията са сервитьорите от ресторант "Марица" на втория етаж. И тази история пак е свързана с братовчедка ми :D . Изобщо май винаги съм с нея като се случват подобни неща,но да не се отклоняваме от темата. Та там и беше сватбата преди два месеца. Порциите масово се вдигаха от масите,без дори хората да са успяли да си изядат каквото има там,някои от по-танцувалните като мен даже не успяха да опитат основното ястие. Изобщо все едно се намирахме,не в някой изискан ресторант,ами все едно бяхме в столипиново. Не можете и да си представите за какъв грабеж става въпрос. Единия сервитьор ти оставя порцията,а другия минава 5 минути след него да я вземе... Побеснях и се скарах на единия когато се опита да отмъкне десерта ми без да съм го докоснала даже. Оттогава спряха да идват да обират пълните чинии от нашата маса. Егати наглата работа.

Link to comment
Share on other sites

А аз щото съм голяма късметлийка и винаги на мен се пада "късмета от баницата" преди една година си счупих зъба с един тостер от "Виенските сандвичи" срещу кино ЛЪКИ на Гладстон-

една съученичка работеше там и ми каза, че никога не би си купила нещо за ядене оттам :bgrin:

Link to comment
Share on other sites

една съученичка работеше там и ми каза, че никога не би си купила нещо за ядене оттам :bgrin:

 

То там е работил целия град междудругото!Всеки месец има обновяване на почти целия персонал,шефката посоянно тормози работничките и те си го избиват на клиентите.Обслужването е ужасно,може би точно заради това,че постоянно са под стрес горките момичета.

Link to comment
Share on other sites

Най доволен съм от Рио-то в кичука и Авери!

 

за риото абсолютно подкрепят много добро обслужване и отношение към клиента , хубава обстановка абе да си кажа чесно това ми е любимата кръчма

наскоро празнувах рожден ден там , бяхме 25 човека щом персонала успя да ни изтрае 15тина пияни момчета шапка им свалям ;) дори повечето неща ги приемаха с усмивка

Link to comment
Share on other sites

Такива случки - БОЛ!

Рибката, Пилето, Бразилията - надписване на сметки, като ни видят, че сме голяма компания.

В Даяните - не съм ял до сега топла манджа! Чесно - тия ма мразат!

В Кастелото - стъпнах само веднъж и повече няма да ида! Поръчах си Калцоне без гъби, тя ми носи с повече, аз й казвам, че няма да го ям, а тя ми казва - ако искаш! ИЗДИВЯХ!

В Годзила редовно ми казват - "О ти нямаш години" без да са ми поискали карта (за тва ся пускам брада мама им!)

В Андрето - хлебарки, дъвки... квот искаш.

Азията - там всеки знае!

А в кафенета не знам от кога не съм пил в чиста чаша, не помна кога за последни ни се е усмихвала сервитьорка...

До сега не съм имал гафове в Джоаната, Весело село и Happy до Новотела.

И НИКОГА АМА НИКОГА АМАМАМА НИКОГА НЕ ОСТАВЯЙТЕ ЛИМОНА!!! СВИДЕТЕЛ СЪМ КАК СЕ ВАДИ ОТ СТАРА ЧАША И СЕ СЛАГА В НОВА!

Link to comment
Share on other sites

никой не ми верва че ми се е случило или пък се хилят, че сигурно е бил първи ден на работа и се е престаравал. може и така да е, ама на мен ми направи добро впечатление и взех да обръщам повече внимание на точно тези бензиностанции.

 

Ето в тези думи е разколничето.

 

Докато това не бъде осъзнато и приложено, няма да може да се говори за наистина печеливш бизнес.

 

За обслужването... Попадала съм на косъм в салата, мухи в цитронадата и още неща. Не си спомням точно какво се беше случвало, но със сигурност помня как ми върнаха същата цитронада(с мухите, но изкарани) и как уволниха една сервитьорка, защото една приятелка подметна на управителя, че цветята на масата се увехнали.

В общи линии не съм има проблеми с персонала.

Link to comment
Share on other sites

А като става въпрос за вдигане на недоизядени и недоизпити неща-на първо място в класацията са сервитьорите от ресторант "Марица" на втория етаж. И тази история пак е свързана с братовчедка ми :D . Изобщо май винаги съм с нея като се случват подобни неща,но да не се отклоняваме от темата. Та там и беше сватбата преди два месеца. Порциите масово се вдигаха от масите,без дори хората да са успяли да си изядат каквото има там,някои от по-танцувалните като мен даже не успяха да опитат основното ястие. Изобщо все едно се намирахме,не в някой изискан ресторант,ами все едно бяхме в столипиново. Не можете и да си представите за какъв грабеж става въпрос. Единия сервитьор ти оставя порцията,а другия минава 5 минути след него да я вземе... Побеснях и се скарах на единия когато се опита да отмъкне десерта ми без да съм го докоснала даже. Оттогава спряха да идват да обират пълните чинии от нашата маса. Егати наглата работа.

Toва се прави с цел тези порции да се дадат на следващите хора на другата вечер,а тези порции са били съответно вдигнати от вчера и завчера от други хора.И така докато мухлясат :)))

Link to comment
Share on other sites

Хубава тема :) Даже предлагам автора да направи нещо като recommendation list в заглавния post .. за да знаем къде да ходим и къде не :)

Link to comment
Share on other sites

Аз лично несъм изпитвал някакъв проблем защото не обръщам внимание. Но искам да ви питам дали сте чували за историята в която момче яде дюнери от Аладина и се разболява от мистериозна хормонална болест свързана със поглъщането на сперма (sorry за бруталната дума). Някой ще каже еми жените нали как аджеба.... ама за всеки организам си е различно. Та как мислите истина ли е това или е градска легенда :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Мнооо мразим надути сервитьорки ! :angry1 :angry1 :angry1

Едно самочувствие едни чудеса!

Половината от Авеню работят и "Нощна смяна" ;) !

 

Еми който може да си ги позови, не са надути whistle.gif

Link to comment
Share on other sites

Аз лично несъм изпитвал някакъв проблем защото не обръщам внимание. Но искам да ви питам дали сте чували за историята в която момче яде дюнери от Аладина и се разболява от мистериозна хормонална болест свързана със поглъщането на сперма (sorry за бруталната дума). Някой ще каже еми жените нали как аджеба.... ама за всеки организам си е различно. Та как мислите истина ли е това или е градска легенда :ph34r:

:ohmy:

Според мен не е истина. Звучи точно като градска легенда.

Не че е изключен факта да ти сложат такова нещо в дюнера(много ги знаеш как ги правят тия сосове), но чак пък да се разболее от това ... :wir

Ти откъде си го разбрал този случай? Щото ако това е истина нали разбираш, че вупросното момче щеше да вдигне страхотна дандания и Аладина вече нямаше да са живи (като фирма имам предвид).

Според мен това е измислена историйка от някой конкурент.

Аз ходя да ям дюнери само от познати. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Аз май вече спирам с тези дюнери ;)

Последно е случката която ви разказах от Андрето ;)

 

Едно време държах една квартална кръчма. Тея от ДВСК и ХЕИ постоянно бяха при нас. Всичко беше абсолютно на ниво ( в смисъл хигиена , миене на съдове,чаши , сортиране и съхраняване на месо и др. продукти ) но те пак се заяждаха.

 

Да ходят из по - големите кръчми и заведения. Там където работят на конвеир дето се казва , хигиената е доста зле , да не кажа никаква. Но там парички им бутат и съответно няма проблем.

Да не говоря пък за 10-ките нелегални , баничарници,пицарии и дюнери по морето... дето работят след 5 или 6 часа ;)

Link to comment
Share on other sites

Аз лично несъм изпитвал някакъв проблем защото не обръщам внимание. Но искам да ви питам дали сте чували за историята в която момче яде дюнери от Аладина и се разболява от мистериозна хормонална болест свързана със поглъщането на сперма (sorry за бруталната дума). Някой ще каже еми жените нали как аджеба.... ама за всеки организам си е различно. Та как мислите истина ли е това или е градска легенда :ph34r:

разболяването си е чиста градска легенда особено частта с "хормонално" :D.

ниската хигиена и неизвестната храна която ти пробутват по дюнерите обаче са си истина. и аз за малко да изям един дюнер с космато месо и то пак от Андре. само ми е чудно как им се занимава да ловят и дерат плъхове?!

Link to comment
Share on other sites

само ми е чуно как им се занимава да ловят и дерат плъхове?!

 

Че кво толкова има да се занимаваш? Купуваш 30 капана, залагаш ги в мазетата на Столипиново (чувала съм че там плъховете са най-охранени) и готово! :punk :punk :punk

Link to comment
Share on other sites

Карате ме отново да се сещам за това Андре. Дейба и циганите прости! Някой направо трябва да ги затвори!

Ще зама да се обада в ХЕИ ;)

Link to comment
Share on other sites

Карате ме отново да се сещам за това Андре. Дейба и циганите прости! Някой направо трябва да ги затвори!

Ще зама да се обада в ХЕИ ;)

В Андрето(и въобще из дюнарджийниците в Пловдив) хигиената е ОТВРАТИТЕЛНА.Майка ми работи в ДВСК,но е в друг раион и ми каза,че обсъждали там с колеги за хигиената и станал въпрос за дюнерите.Ако влезнете да видите какво е вътре едва ли ще си помислите да си купите каквото и да било от гадните дюнери :sick .Мисля,че zlobil беше споменал Азия-та.Там е същата работа.По плотовете полвин сант мазнина :bgrin: .Ама изглежда бутат парички и затова не ги затварят мамицата им :angry:

Link to comment
Share on other sites

Значи като говорим за заведения от рода на Андре, Аладин, МакДонълдс и др. се сещам че те за това са заведения за БЪРЗО ХРАНЕНЕ тоест слагат ти там квото имат под ръка и ти трябва да си доволен от допълнителната мръвка :lol: ММММ Обичам :wub: допълнителна мръвка БЛАГОДАРЯ ви чичко ДЮНЕР за тази тлъста хлебарка :punk

Link to comment
Share on other sites

Значи като говорим за заведения от рода на Андре, Аладин, МакДонълдс и др. се сещам че те за това са заведения за БЪРЗО ХРАНЕНЕ тоест слагат ти там квото имат под ръка и ти трябва да си доволен от допълнителната мръвка :lol: ММММ Обичам :wub: допълнителна мръвка БЛАГОДАРЯ ви чичко ДЮНЕР за тази тлъста хлебарка :punk

 

аладина и аднрето са на светлинни години от макдоналдс......

Link to comment
Share on other sites

Че кво толкова има да се занимаваш? Купуваш 30 капана, залагаш ги в мазетата на Столипиново (чувала съм че там плъховете са най-охранени) и готово! :punk :punk :punk

4e kade v stolipinovo debeli plaxove.Te gorkite po mizerni ot mangalite tam.Ma kakav debel plax po edna glavna ulitza tova ve4e za druga tema.

Link to comment
Share on other sites

хаха живял съм в столюпиново и там плъховете не са дебели изобщо те там са огромни ...... виждал съм плъх колкото котка който иска да ми вярва долу в мазето като слезеш се чуваше как бягат по тръбите на парното и се чуваше доста стабилно да не говорим че не ги е страх и изобщо не бягаха от човек .... после ми разправяй колко са гладни

Link to comment
Share on other sites

Обслужване на ниво можете да очаквате и от ресторант " Шармант" в кичука. Докато си поръчаш порцията и вече ти я носят, освен това са изключително любезни. Това е единственото място,от което съм доволна изцяло.

Link to comment
Share on other sites

За гадните неща иде реч пак.

Днес в един кренвир "САЧИ" точно под найлона страхотен женски косъм. :sick Яд ме е че не го запазих.

Говорих с един познат ,той е в тоя бранш , и ми разправя да се радвам че само това съм видял ,защото колко по сладки неща имало .Едва ли не бонуса съм бил хванал.

Яко аааа.

 

Съжалявам за оффтопика ма нали е все за недоволство и за нещата който намираме в храната.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...