didi_c Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Току що се прибирам от центъра. Ходих да понакупя "малко" мартенички, та се отбихме с братовчедка ми и до Мак Доналдс. Поръчахме си по една двойка чийзбургери и готиния шейк и седнахме да си побъбрим и да похапнем. И като си гризнах от чийзбургера - кво да видя: един мазен черен косъм се подава от шницела( или както там му викат) . Лелеее. Супер много се ядосах. Отидох на касите, а там персонала започна да ми се извинява подред без даже да успея да им кажа и думичка...даже предложиха да ме почерпят като компенсация ... Аз обаче нали съм си скромничка, отказах и помолих само да ми сменят чийза. Я разкажете случвало ли ви се е нещо подобно като да намерите нещо в яденето си или да ви се наложите да върнете дефектна стока или каквото и да е там. И какво е било отношението на персонала към вас. Защото на мен много често ми се е случвало, но за първи път ми се извиняват и чак пък да ми предложат почерпка затова ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Редовно ми се случва с чаши с червило по тях . Връщам ги естествено и в повечето случаи ми ги сменят без много цупене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Еми нормално. МакДоналдс дори и в България приемат рекламация и колкото и да е странно се извиняват По принцип рядко ми се е случвало да си търся правата освен ако отсреща не са прекалено нагли. Просто не стъпвам 2ри път на същото място ако има подбни гафове (с някои изключения разбира се). Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 "Селски двор"- преди около месец се бяхме събрали на раздумка. В една чинийка беше попаднало парче найлон, с което е била фолирана някоя тарелка. Резултат- управителката се извини, имаше едни отстъпки/ 50% /, мили погледи. Среща се и културен персонал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 "Веселото село"-тлъст и мазен черен косъм в салатата,смениха я,но с доста нацупена мутра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Даяната Супа Плуваща буболечка вътре... Предложиха ми да ми дадат друга, ама аз като си представих какво е казана и После супата беше в сметката и аз разбира се отказах да я платя Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Mene me boli fara za takiva ne6ta ma jenami pali motora i im razkatava familiqta. 1. Kravaq v Trakiq muxa v xapkite sirene .Vednaga q smenixa s nova (kazax im da ne pliuqt v xranata 6tot znam zakvo stava vapros) i okolo 30% namalenie 6tot smetkata be6e mnogo golqma .Realno na6ta smetka bez pari. 2. Edna pitzariq deto se namira do Klasika (ne i znam imeto poslednata kam OU 'Vasil Levski') otkazaxa dani servirat kafeta i mineralni vodi kam 12h 6tot iskali masite im da za svobodni za obqdva6ti xora. Liubezno im poiskaxme knigata za oplakvaniq,okazase 4e nqmat .KEFFFFF. To4no togava bqxa izlezli.Kazaxme im 4e nqma problemi imame tel na Komisiqta za Za6tita na potrebitelq i da ne se pretesnqvat(vsi4ko mnogo liubezno i vav veselq6ki dux) .Za edna minuta kafetata ni bqxa na masata az si pora4ax i 2 biri4ki(ot nai skapata ne 4e xaresvam Stala Artoa), i vsi4ko be6e za smetka na zavedenieto.Vtori pat tam ne sam stapil , no sigorno i te ne iskat i da me vidqt.Qd me xvana 6toto moje6e i da xapnem qko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 (Готина тема, ще има интерсни постове). В Атласа веднъж бехме седнали до бара. Сервитьорката донесе табла с мръсни чаши на бармана да ги измие. Той взе сламката от една чаша от фрапе (а по нея и по сламката винаги остава загоряло от фрапето), подложи я на течаща вода и я върна в сешоара за нова употреба. Оттогава унижошавам сламките като сме на кафе (ама кой знае за кой пореден път я ползвам аз...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Един път в "Escape" си поръчвам коктейлче "Секс на плажа 2" . Идва сервитьорката и носи някъв боровинков безалкохолен коктеил и аз викам тва не е моя коктеил, а тая, ами бармана не е объркал. Отиде попита го идва и вика, не го е объркал. Аз съответно гледам намръщено и дори не го барнах. Идва след малко тая "овца" носи ми това което съм поръчал, без да каже нищо с намръщена физиономия, оставя коктеила взима другия и дим да я няма. Дейба овцата нито се извини нито нищо не каза, много ги мраза такива, дано не им дава никой бакшиш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 "Веселото село"-тлъст и мазен черен косъм в салатата,смениха я,но с доста нацупена мутра във веселото село и аз съм имал проблеми , маиками си празнуваше рожденният ден и ми се беше приял език в масло , както и да е порачах си го , донесоха ми го но за съжаление езика беше развален скарах се с сервириорите понеже твърдяха че е пресен и няма как да е развален , при което поисках да викнат и оправителя да опита 1 парче да види колко е пресен при което веднага ми го смениха и цяла вечер се опитваха да се държат много мило с мене макар че им личеше че искат да ме дупнат с най-близкият нож в макдоналдс и аз съм сменям чийзове заради косъм преди около 1 година , държаха се много културно и веднага ми смениха сандвича и също както автора на темата искаха да ме почерпат но аз се бях наял за съжаление в дриймса съм сменял торта заради косъмче също без особени проблеми най-голям проблем съм имал с надутите сервитиорки в ескада , незнам защо но като се държа аз културно те се държат с мене нагло все 1 съм по-долу от тях а когато се развикам започват да се държат подобаващо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Оттогава унижошавам сламките като сме на кафе (ама кой знае за кой пореден път я ползвам аз...) Хубав навик си създаваш Алтроистичен някакъв Ами какво да кажа и аз... освен че имам супер набито око за всякакви косми и други подобни неща ... има едно заведение в Кършиака - "Рибката" където бонуса беше истинска умряла хлебарка в шопската салата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Аз пък вече в заведенията около градинката на Каменица не влизам. В Класика е хаос - 1 ти взима поръчка (ако се сетят да дойдат до 5 мин - 2 пъти си тръгвахме 5 чоека, щото никво внимание) 2 ти носи прибори, 3 пиенето, 4 поръчките, 5 каквото са забравили 3 и 4, на 6 се иска сметката 7 носи и 8 я взима. И винаги те гледат като, че си им виновен за това, че им намираш работа и им даваш парите за заплати. И обикновено си чакаме сметката повече време, от колкото сме яли. Клуб Елит - там има един по-млад, къдрокос сервитьор с черна кос - тоя е направо отвратитетелен. Държи се нагло, даже веднъж опитваше да слваля колежката Винаги гледа на кръв и имам чуството, че явно доста време е на сухо и не му държат нервите вече. Абсолютен гъз. В Ривиерата беше добре до време - когато се водехме случйни клиенти, обаче като почнахме да ходим редовно - бавят се с обслужването, забавят и забравят неща от поръчките. И още нещо интересно там В началото винаги със сметката ти носят чиния с бонбонки. След като станахме редовни взеха да си ги спестяват :) Особено когато един и същи сервитьот донесе 3 сметки нашата и на масите пред и зад нас. На тях имаше бонбонки за нас не Като цяло и на трите места станеш почнеш ли да ходиш редовно, вместо да ти обръщат повече внимание , се държат все едно си часто от интериора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalish Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Az pak 1 pat pora4vam parjeni kartofi v 1 zavedenie do nas(mnogo e malko zatva daje imeto mu neznam ) ta iam iam i namiram v 1 kartof listo taka davam go na kotkata do men Sled 5 min v drug kartof namiram kla4ka za zabi I kat za kapak po dolnite kartofi 1 4e biaha neizpe4eni 2ro 4e biaha posinqli(muhlqsali) I az kat nai kulturen 4ovek stanah i izobsto ni smetka ni nishot sam platil (to nema i zakvo da plashtam de stot tva ne e hrana a pumia Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Обслужване на ниво съм получавал само от Коко великолепния (Хаджията Груев - кичука). Който е ходил там знае за какво иде реч. С две думи няма такъв сервитьор. Иначе за рекламации: Даяната - поръчвам си Бургас 63, носят ми друга ракия мускатова няква но не бургас, викам сервитьора, сменя я с някаква по-хубава но отново не бургас, решавам да си замълча и я изпивам. На следващата поръчка най-кулурно моля сервитсьора следващата ракия да е от ново шише при което идва бармана и оставя пред мен не разпечатано такава с думите пии колкото искаш (май нещо се беше поядосал). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 В Мкдоналдс за оценяване на персонала ползват услугата "Мистериозен клиент" Веднъж в месеца анонимен човек от тази фирма/този тип фирми отива в ресторанта и си поръчва нещо, като следи как ще го обслужат и ги оценява по всички възможни параграфи. Тъй като не го знаят кой е и кога ще дойде те трябва да са изключително внимателни със всеки 1 клиент, защото ако не се отнесат с него както трябва и той се окаже мистериозния, ги чакат най-малкото проблеми с шефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Predi imashe edno zavedenie vlqvo ot peshehodniqt most ot stranata na glavnata v koeto sam si porachval parjeni kartofki s manichka hlebarka vutre, mislq che bqhme se sabrali tam s Dreamer s poznai i s drugi Izqdoh si vsichki kartofki i ostavih tozi s hlebarkata v pepelnika zashtoto e otkrih veche kato prevarshvashe porciqta Gnusna rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Predi imashe edno zavedenie vlqvo ot peshehodniqt most ot stranata na glavnata v koeto sam si porachval parjeni kartofki s manichka hlebarka vutre, mislq che bqhme se sabrali tam s Dreamer s poznai i s drugi Izqdoh si vsichki kartofki i ostavih tozi s hlebarkata v pepelnika zashtoto e otkrih veche kato prevarshvashe porciqta Gnusna rabota. Аз работех там преди 5 години, заведението се казваше "Въ Началото на моста" И имаше доволно буби Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 В Хепи гръмна климатика и всичкото ядене ми стана в пепел Извиниха се културно и смениха всичко, което поисках. Безалкохолното и бирата си ги пия от бутилката, като знам как се мият чашите навсякъде по-добре без тях. Само на кафето немога да му намеря цаката Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Обслужване на ниво съм получавал само от Коко великолепния (Хаджията Груев - кичука). Който е ходил там знае за какво иде реч. С две думи няма такъв сервитьор. ......... как те подкрепям само за ей тва да знаеш не му знаех името, но тоя човек ти пълни душата просто. другото подобно великолепно обслужване в ресторант, макар и не толкова натрапчиво ми се случи преди мноооооого години в стария "Тримонциум", когато на ресторант се ходеше веднъж годишно или по-рядко. та там за 4ма души на масата имахме по един сервитьор зад гърба и и един метр'о'тел (или квато му е там титлата), който пък успяд а фиксира нещо в една от чиниите, които ни носеха и сервитьора дори не ни я връчи, ами директно замина към кухнята. донесе нова чиния, с друга форма и аналогично съдържание след необходимото време за приготвянето му. даже ни се извиниха, без да сме разбрали за какво имам и един случай в бензиностания ОМВ, за който никой не ми вярва. Спирам аз зад бензиностанцията(в София на кръстовището на бул. Драган Цанков с бул. д-р Г. М. Димитров) с намерението да купя само неква течност за чистачки, че времето беше джмочаво и често се налага да мия предното стъкло. обаче в конкретната не бях ходил дотогава и малко се ослушвах кат прасе в чужда царевица. гледам некво момче с униформата на бензиджиите фърля некви кашони в близкия контейнер. питам го отде да се вмъкна в магазина за една вода и тоя младеж кат ме нападнаааа: "ама заповядайте отпред, господине, аз ще Ви донеса", а аз си мънкам нещо, че няма да зареждам и че мноо народ отпред и искам само зимна течност за чистачки и водица да я разредя и да си бегам и т.н. пък младежа кат ме замоли, кат ме закани и се мръднах отпред. докът се досмръцкам младежа е дошъл и ме чака с два вида течности и ме моли да дигна капака. соча зелената напосоки, той я налива, търчи долива вода, без да му кажа фърчи проверява налягането в гумите, чисти стъклата взима парите от мен отива до касата плаща и се връща да ми носи касова бележка и ресто(всичко тва e в рамките на 5 минути). а аз се блещя кат бухал и се оглеждам за скрита камера. нямаше. набакшиших го подобаващо и си бегах. никой не ми верва че ми се е случило или пък се хилят, че сигурно е бил първи ден на работа и се е престаравал. може и така да е, ама на мен ми направи добро впечатление и взех да обръщам повече внимание на точно тези бензиностанции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Може да звучи като виц, но е вярно. Преди 15г на "Орбита" в месността Цигов чарк отиваме с една приятелка през деня и сядаме в един бар, викаха му "Игротеката", защото имаше няколко автомата с ел. игри и моникс, та идва сервитьорката и приятелката ми си поръчва капучино и онази отсреща казва най-сериозно, че преди 17 ч. не сервирали алкохол. Тогава още нямаша скрити камери, ама ние яко се облещихме. После дойде една друга и го донесе, като се извини, че колежката й била нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Аз пък щях да избия ония лекенца от Андре , като видях кви пилешки кожи с косми ми имаше в дюнера! Просто това заведениенце не го препоръчвам на накой! В Avenu редово се разправям за чаши , ноооо те са много оборотни ( дейба и тъпаците надути ) и продължават да не мият чашите! Най доволен съм от Рио-то в кичука и Авери! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 А аз щото съм голяма късметлийка и винаги на мен се пада "късмета от баницата" преди една година си счупих зъба с един тостер от "Виенските сандвичи" срещу кино ЛЪКИ на Гладстон- както си дъвчех нещо изхрущя много здраво - веднага си изплюх залъка и вътре намерих парче от кътника ми и ... малко болтче! Чудя се само защо не отидох да се разправям. Сигурно щот съм шматка като повечето българи,които се свиват вместо да си търся правата. Изобщо на Гладстон съм си патила много - има една баничарница там и вярно - правят страхотни закуски, но братовчедка ми (която много се пали,не е като мен)веднъж си купи мит с кренвирш(на табелката пишеше "Мит с ЦЯЛ кремвирш" а като започна да яде се оказа че вътре има половинка. Тя веднага отиде да се разправя, но не за да търси аванта а просто за да им каже че не хубаво да се лъжат клиентите. Не,че сме за половин кремвирш,ама... Та в същата закусвалня си купих баничка и отвътре изкочи гаден мазен косъм ... просто изхвърлих баничката и повече не се вясвам в тази закусвалня. Всъщност като се замисля вчера в Мак Доналдс отидох да се разправям за първи път. Досега никога не ходих да се разправям като ми се случи нещо подобно, но вече ми писна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Направо ме побиват тръпки от тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Най доволен съм от Рио-то в кичука и Авери! За Авери подкрепям! Сестра ми си поръча шпага и когато сервитьорчето избутваше мръвките, една падна на дънките й (пък си ги беше купила същия ден). И чувам, че нещо недоволства и се обръщам да питам какво става и сервитьорът: "А, кво! Малко фал стана!" . Едно извинявай не каза Мундарска работа.... Еит: Някой може да се позачуди на тоя ми пост, ама чак сега видях какво съм цитирала! Човекът бил доволен от Авери, а пък аз си пиша за точно обратното... Нищо, все пак не мина и ден и се коригирах Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Снощи в "Рая" на кап.Райчо. Сервитюрите едни любезни чак ми писна.През 2 минути идваха все различни и ми дигахата ча6ата да гледат какво има вътре.Пийвах си биричка ,порачах 4 изпих 3.Половин бутилка замина докато бях до тоалтна ,2 пъти ми дигнаха чашатас някво количество вътре .Нито ме питаха искам ли друга не искам ли аре към мивките с моята бира. И друго окрасата на ястията перфектна -грамажа минимален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.