Jump to content
BulForum.com

Проблем с Web Cam

Recommended Posts

Имам един проблем с камерата който незнам дали може да се оправи.Проблема е със цветовете-по тъмните цветове (само на дрехи) ги дава много по светли на практика нямат нищо общто с реалния цвят на дрехата с която съм аз например(черно,кафяво,тъмно синьо и др.)Други предмети със същите цветове си ги дава реално.Ето и линк към камерата Link

Това са настройките на моята камера. Естествено са субективни. Също зависи и от самата камера.

Не е необходимо да пипаш настройките от втората страница (Advanced).

П.П. Гледай позицията на плъзгачите, тъй като скалите май са различни.

tva ne se vyrti probvah ama ne myrda vij v infoto na saita che e autofokusa.BTW dnes g/d gi naglasih cvetovete no tva beshe prez denq predi malko puskam i sq pak syshtia hui s izvinqnie.Ima nqkyv senzor gore na kamerata otchita pritoka na svetlina i regulira cvetovete auto...taka mislq pone ama taka gi regulira che nqqm dumi

Ami kamerata e A4 Tech imam i klavietura i mishka nemislq che firmata e losha moje bi e ot kamerata nz lichno predpolagah che e ot driverite ili nastroikite po softa dosta gi byzikah no ne stignah do efekt.Vsyshnost nai hubavoto na kamerata za men e che ima night vision dosta polezna funkciq.Ako nqkoi druga ima ideq po problema neka pomogne ako ne zdrave da e shte e karam taka:)

аз имах същия проблем,но първо качих драйвера,после включих и камерата уиндоуса си намери драйвера и камерата си даде картината както трябва и не знам твойта как е,ама на мойта като и натисна бутона се появява образът ми и опции за коригиране,но не се лъжи,някой път дава за момент кофти образ,заради светлината в стаята

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...