Sp3CtRuM Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Лично аз обичам високи зелено оки , червенокоси тигрици това . Не обичам твърде разлигавените . А иначе ако става въпрос за едно бодване винаги готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Аз обичам богати! Колкото по-богати, толкова повече ги обичам! А ако са и стари.... Попитали радио Ереван: "Коя е идеалната жена?" Радиото отговаря: "Девствена нимфоманка" "Ама то такава жена няма !?!?" Радио Ереван отговаря: "Наистина, нали за това е идеал"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Аз обичам богати! Колкото по-богати, толкова повече ги обичам! А ако са и стари.... Попитали радио Ереван: "Коя е идеалната жена?" Радиото отговаря: "Девствена нимфоманка" "Ама то такава жена няма !?!?" Радио Ереван отговаря: "Наистина, нали за това е идеал"... И аз ги обичам тези. Със замък около Аспен и са 94,5,6,7 годишни палавници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 ...А иначе ако става въпрос за едно бодване винаги готов Ей! Голям мъж си честно! Хах! edit: ...ако разсъждаваш по този начин и като станеш мъж...тцтцтц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Искам и аз, искам и аз да пиша тука Харесвам чернокоси дългокоси жени, с не много светла кожа, с тъмни очи, високи, със сочни устни, ни-много-големи цици( ), дебели вежди и изразени скули Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 е, не, за първи път чувам за зеленооки червенокоски. ебати майтапа. обичам светли с руса, златна коса и разбира се сини или зелени очи, височки колкото мене. абе, дежавю ли имам или такава подобна тема има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Аз обичам косматите такива дет имат ина вежда цяла и така дибеличка е аз им викам галено гайтан вежда. Обичам да имат косми по гърба и между гърдите така се сещам за мечтата ми да го направя с женския вариант на чубака. Па има и една приказка "га няма там долу разпънат гарван ич не ми я фали". Също така жената трябва и да е пухкава поне 70 кила та да има ръце по-големи от моите и ханш 2 пъти колкото моя. Обжичам ги такива защото лятото около тях е много приятно - мирише на ягодки ... първите ми пъти с такива жени винаги са най-приятни защото ги поръсвам целите с брашно за да намеря входа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Аз обичам косматите такива дет имат ина вежда цяла и така дибеличка е аз им викам галено гайтан вежда. Обичам да имат косми по гърба и между гърдите така се сещам за мечтата ми да го направя с женския вариант на чубака. Па има и една приказка "га няма там долу разпънат гарван ич не ми я фали". Също така жената трябва и да е пухкава поне 70 кила та да има ръце по-големи от моите и ханш 2 пъти колкото моя. Обжичам ги такива защото лятото около тях е много приятно - мирише на ягодки ... първите ми пъти с такива жени винаги са най-приятни защото ги поръсвам целите с брашно за да намеря входа ... Я ми кажи Гудо как се закусва след като човек ти прочете поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toso Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Аз обичам косматите такива дет имат ина вежда цяла и така дибеличка е аз им викам галено гайтан вежда. Обичам да имат косми по гърба и между гърдите така се сещам за мечтата ми да го направя с женския вариант на чубака. Па има и една приказка "га няма там долу разпънат гарван ич не ми я фали". Също така жената трябва и да е пухкава поне 70 кила та да има ръце по-големи от моите и ханш 2 пъти колкото моя. Обжичам ги такива защото лятото около тях е много приятно - мирише на ягодки ... първите ми пъти с такива жени винаги са най-приятни защото ги поръсвам целите с брашно за да намеря входа ... Ааааа тва ме разцепи А относно мойте предпочитания, ами голями изисквания нямам...най важното гъзат да не е два декара.... базик бази... ами Дълга коса(без да е червена, не навиждам червенокоси, излеждат ми като лисици а и някой са точно като лисици само се опитват да те прекарат) Очите са пез никакво значение.. Гърдите - нормални да са нито много нито малко най много ме интересуват върншните качества, ЛИГАВИ ГИ НЕ НА ВИЖДАМ, направо да мрът пък богати още повече квито са разглезени сичко да мре в картофите Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Аз обичам косматите такива дет имат ина вежда цяла и така дибеличка е аз им викам галено гайтан вежда. Обичам да имат косми по гърба и между гърдите така се сещам за мечтата ми да го направя с женския вариант на чубака. Па има и една приказка "га няма там долу разпънат гарван ич не ми я фали". Също така жената трябва и да е пухкава поне 70 кила та да има ръце по-големи от моите и ханш 2 пъти колкото моя. Обжичам ги такива защото лятото около тях е много приятно - мирише на ягодки ... първите ми пъти с такива жени винаги са най-приятни защото ги поръсвам целите с брашно за да намеря входа ... това е идеялната жена и според мен ахахахахахахаахаххахахаьхьхахьаьхахьахьахьа Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Надуваеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Голи женски най обичаме. Ако са без дрехи - още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Голи женски най обичаме. Ако са без дрехи - още по-добре. Скритото възбужда повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Аз лично много си падам по миниончета с червена или черна коса цвета на очите-препочитам си кафяви или зелени,гардите малки стегнати общо взето вида на голяма част от момичетата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Важното е да има къде да боднеш. Грозна, съката между краката злато (стига да не е травестит ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Както вече писах някъде - важното е една жена да има пулс - другото са екстри! За по претенциозните - важно е да има ц***, то п**** все някой ще изкара Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Абе важното е да има излъчване, усмивка... И това съчетано с едно изваяно тяло и едни добре оформени гърди и дупе направо я прави Афродита Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Дет има един израз: "Криво,гърбаво,сакато щом има дупка пак е злато" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Както вече писах някъде - важното е една жена да има пулс - другото са екстри! За по претенциозните - важно е да има ц***, то п**** все някой ще изкара Аз съм навит и да няма пулс, ама поне да е още топла. Щот малкия ще се спаружи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 анални кралици? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Да има що годе добра визия (да не прилича на Павел Недвед или Роналдиньо), много е важно да не е надута и най-важното да е женствена, да се държи като момиче, не да говори на "майна" и на "дейба"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Да има що годе добра визия (да не прилича на Павел Недвед или Роналдиньо), много е важно да не е надута и най-важното да е женствена, да се държи като момиче, не да говори на "майна" и на "дейба"... и тука тва ако го обясниш,в смисъл ко му е като говори така????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 и тука тва ако го обясниш,в смисъл ко му е като говори така????? Не ми е прятно, но това си е мое мнение, някой може пък да го възбужда момичето да псува като тракторист... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Не ми е прятно, но това си е мое мнение, някой може пък да го възбужда момичето да псува като тракторист... Вярно Даже и говоренето на "майна" е гадно, камо ли разни по-тежки форми от сорта на "копеле" Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 или "maafucka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.