John_Cena Posted March 19, 2007 Author Share Posted March 19, 2007 Да midas е Прав неска цял ден свалям и за цял ден само 27%...Нека някой да помага със сеед,който свали първи торента нека незабавно да сеед-ва! Вижте сайта е спрян,но тракера не такаце СЕЕДВАЙТЕ ИГРАТА НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Играта на мен лично доста ми хареса. Не е нищо сложно и има малки бъгове, но е перфектна за разпускане и релаксиране след дълаг ден. Пробвайте я ако няма какво друго да играете , но според мен тази е най - интересната от трите стари игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Играта е много добра.И брат ми я цъка без проблем пък и аз сега като съм болен и аз зарибих.Няма място за сравнение с другите части(които също съм превъртал).Абе добро,разтоварващо заглавие Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Да най-добрата е от 3-те цасти .Ще си я цъкам с кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 Никой нищо не казва превъртяхте ли игрицата аз съм на 5%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Тя не се врътва на 100 %. Това е което забелязах. Трябва после да минаваш нивата наново за да получазваш по - голям ранг и повече проценти съответно. Що се отнася до играта аз я врътнах отдавна и си е доста добра и забавна откъм gameplay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 някой да знае как се конфигурира пад за тая игра, щото искам да я пусна на племенника ... значи стигам до тук (action бутоните ги конфигурирах): (слижил съм си схема на ps2 game pad, въпреки че това тук е няква куче марка, ама е същия по разположение на бутоните) ... но бутоните за посокатата на движение, които на пада се падат в ляво не мога да ги конфигурирам т.е. не ми ги отчита при натискане оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.