Jump to content
BulForum.com

TMNT The Video Game 2007

John_Cena

Recommended Posts

Да midas е Прав неска цял ден свалям и за цял ден само 27%...Нека някой да помага със сеед,който свали първи торента нека незабавно да сеед-ва!

Вижте сайта е спрян,но тракера не такаце СЕЕДВАЙТЕ ИГРАТА НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ!!!

Играта на мен лично доста ми хареса. Не е нищо сложно и има малки бъгове, но е перфектна за разпускане и релаксиране след дълаг ден. Пробвайте я ако няма какво друго да играете , но според мен тази е най - интересната от трите стари игри.

Играта е много добра.И брат ми я цъка без проблем пък и аз сега като съм болен и аз зарибих.Няма място за сравнение с другите части(които също съм превъртал).Абе добро,разтоварващо заглавие :)

• 1 month later...

Тя не се врътва на 100 %. Това е което забелязах. Трябва после да минаваш нивата наново за да получазваш по - голям ранг и повече проценти съответно. Що се отнася до играта аз я врътнах отдавна и си е доста добра и забавна откъм gameplay...

• 1 year later...

някой да знае как се конфигурира пад за тая игра, щото искам да я пусна на племенника ... значи стигам до тук (action бутоните ги конфигурирах):

snag0001hh2.th.png

(слижил съм си схема на ps2 game pad, въпреки че това тук е няква куче марка, ама е същия по разположение на бутоните)

... но бутоните за посокатата на движение, които на пада се падат в ляво не мога да ги конфигурирам т.е. не ми ги отчита при натискане :confused

оправих се

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...