Jump to content
BulForum.com

"Шоуто на Слави"

Zaio

Recommended Posts

Гледах предаването снощи, с малко прекъсвание.. наистина много кофти ми стана за Слави.

Въпроса ми е има ли някае качен из торентите, предаването от снощи. Мерси.

Uspiah da go kacha v torrenta: http://bt.wrzru.com/details.php?id=6498. Veno, napravi neshto po vaprosa s kirilizatora na foruma, nali edno vreme imashe. Ne sam sviknal da pisha na latinicac, no tuk nqma kirilica.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Фиркана си беше не, ми направо поркана. :D Така си оплиташе езика от време на време, че как свързваше цели изречения не можах да повярвам. Поне направи шоу де. Както казват хората "пияна жена, весела къща". ;)

@Warez_boy Тази я смятат за едва ли не "любовницата" на Иван Зографски. Той почина на 06.06.2007г. (лека му пръст) и сега са я поканили да разкаже повече за него и дали ще наследи нещо от хотелчетата му. Ама май няма да я бъде. :bgrin:

Фиркана си беше не, ми направо поркана. :D Така си оплиташе езика от време на време, че как свързваше цели изречения не можах да повярвам. Поне направи шоу де. Както казват хората "пияна жена, весела къща". ;)

@Warez_boy Тази я смятат за едва ли не "любовницата" на Иван Зографски. Той почина на 06.06.2007г. (лека му пръст) и сега са я поканили да разкаже повече за него и дали ще наследи нещо от хотелчетата му. Ама май няма да я бъде. :bgrin:

Алкохоличка, наркоманка, лигла... Каквато ще да е. Важното е , че е хитра. И от нищо е докопала, големите пари.

Лелеее... Как искам да го свалят тва тъпо Шоу... Той от 2 години се е изчерал ТОТАЛНО!!! Не знам как все още има толкова голям зрителски интерес... На мен ми е по-забавно да слушам Къци, отколкото тъпите забави на Слави... Единствено Краси Радков внася малко свежест, ама вече и той взе да се изчерпва...

• 3 weeks later...

май май всичко е снимано на отделни части и после са сглобени.Певицата май Нели се казваше в един момент е с черна рокля а след песента е с червена ;)

Нели (или както е името на певицата на бенда) пя на живо и то адски добре. Пък и показа бедър :).

X-pert, както е снимано всичко. При паузите тичат да се преобличат. Или и това искаш да дават(не че би било лошо)?

• 1 year later...

Тоя славито вместо да вкара малко повече скечове с актьорите, които все още поддържат някакъв рейтинг(според мен), той прави баници и мусаки. Тва шоу не знам дали ще има следващ сезон, а идеята за сватбите е просто... :sick

...прекрасна!

Но не и в този формат. Има хляб в тая работа.

Да, прекрасна би била, ако си жена :sick Нищо свързано със сватби не може да е прекрасно що се отнася до мен :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...