MPABKATA_Z Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Гледах предаването снощи, с малко прекъсвание.. наистина много кофти ми стана за Слави.Въпроса ми е има ли някае качен из торентите, предаването от снощи. Мерси. Uspiah da go kacha v torrenta: http://bt.wrzru.com/details.php?id=6498. Veno, napravi neshto po vaprosa s kirilizatora na foruma, nali edno vreme imashe. Ne sam sviknal da pisha na latinicac, no tuk nqma kirilica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Интервюто със Слави Трифонов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Някой гледа ли я тая духачката от днес ? Тази или беше пияна или е съвсем ненаред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 или и двете. Най-вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 А някой може ли да ми обясни каква е тази и какво и е общото с Кемпински, че го хванах накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Фиркана си беше не, ми направо поркана. Така си оплиташе езика от време на време, че как свързваше цели изречения не можах да повярвам. Поне направи шоу де. Както казват хората "пияна жена, весела къща". @Warez_boy Тази я смятат за едва ли не "любовницата" на Иван Зографски. Той почина на 06.06.2007г. (лека му пръст) и сега са я поканили да разкаже повече за него и дали ще наследи нещо от хотелчетата му. Ама май няма да я бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Фиркана си беше не, ми направо поркана. Така си оплиташе езика от време на време, че как свързваше цели изречения не можах да повярвам. Поне направи шоу де. Както казват хората "пияна жена, весела къща". @Warez_boy Тази я смятат за едва ли не "любовницата" на Иван Зографски. Той почина на 06.06.2007г. (лека му пръст) и сега са я поканили да разкаже повече за него и дали ще наследи нещо от хотелчетата му. Ама май няма да я бъде. Алкохоличка, наркоманка, лигла... Каквато ще да е. Важното е , че е хитра. И от нищо е докопала, големите пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Лелеее... Как искам да го свалят тва тъпо Шоу... Той от 2 години се е изчерал ТОТАЛНО!!! Не знам как все още има толкова голям зрителски интерес... На мен ми е по-забавно да слушам Къци, отколкото тъпите забави на Слави... Единствено Краси Радков внася малко свежест, ама вече и той взе да се изчерпва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Айдеее, Славчо пак на екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Пълна скръб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Всички песни са на плейбек или на мен така ми се струва ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 май май всичко е снимано на отделни части и после са сглобени.Певицата май Нели се казваше в един момент е с черна рокля а след песента е с червена Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Нели (или както е името на певицата на бенда) пя на живо и то адски добре. Пък и показа бедър . X-pert, както е снимано всичко. При паузите тичат да се преобличат. Или и това искаш да дават(не че би било лошо)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Тоя славито вместо да вкара малко повече скечове с актьорите, които все още поддържат някакъв рейтинг(според мен), той прави баници и мусаки. Тва шоу не знам дали ще има следващ сезон, а идеята за сватбите е просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 а идеята за сватбите е просто... ...прекрасна! Но не и в този формат. Има хляб в тая работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ...прекрасна!Но не и в този формат. Има хляб в тая работа. Да, прекрасна би била, ако си жена Нищо свързано със сватби не може да е прекрасно що се отнася до мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.