Jump to content
BulForum.com

"Шоуто на Слави"

Zaio

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
  sandman said:
Дайте го ако го има да се свали от някъде, но не от арената, че нямам акаунт. ако може де...

nettera.TV - Има всички предавания на запис ( за съжаление искат регистрация, макар и безплатна )

Тоя ми е крайно неприятен. Гледах едно архивно видео, в което е нещо като водещ на чалга програма в няква кръчма може би през '93-'94. Много гнусно се държеше там

$abrina said:
Тоя ми е крайно неприятен. Гледах едно архивно видео, в което е нещо като водещ на чалга програма в няква кръчма може би през '93-'94. Много гнусно се държеше там

Имаше такива снимки по вестниците (и Уикенд), а клипчета излъчваха по жълтите предавания на кабелната. Мега-супер-дупер чалгар е тоя. Ненормалник. Подвизавал се е в наш майновски клуб (чувах разни имена, но не си спомням сега)

sandman said:
Дайте го ако го има да се свали от някъде, но не от арената, че нямам акаунт. ако може де...

OFF: Що не си регнеш, сега е безплатно или поне беше до скоро :)

Snoshti Bat boiko mi napravi golqmo gusto nishto, che showto se prevarna v "niq sme chestni drugite ne sa" beshe zabavno.

Нищо не си изпуснал, цялото предаване беше шит. Лееше се безгранична политическа пропаганда и по-точно - защо на следващите избори трябва да се гласува за герб и за никой друг.

Въргала : Какво каза на майка си като видя трамвая в София?

КЕ : Мамо, влака влезна у градо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 1 month later...

Току що хванах последните 2 мин от шоуто на Слави, нещо става с него но не разбрах.Ако някой има инфо МОЛЯ пишете.

Нещо ми стана тягостно като го видях такъв обрасъл и побелял.

Дано да е добре.

Ще мърджна темата после с тази за шоуто. Не съм го гледал, но ми стана интересно?

http://focus-news.net/?id=n688554

Слави Трифонов призна, че има проблем със зрението си

20 април 2007 | 23:41 | Агенция "Фокус"

София. Слави Трифонов страда от невробулбарен неврит на лявото око. Това съобщи в интервю, излъчено тази вечер по БТВ.

Преди единадесет години истината е, че имах сериозно засягане на лицеви нерви, в следствие на сериозен възпалителен процес в лицето ми. Имах зъби, които бяха много сериозно възпалени, трябваше да ги извадя, но те вече бяха дали този проблем. И единственото, което остана от тогава е, че имах и продължавам да имам много сериозно нарушено зрение на едното око, на лявото око, разказа той.

Слави Трифонов обясни, че е поразена централната част на зрението му, в следствие на което се натоварва периферното зрение на лявото око и дясното око.

През последната седмица обаче са се появили проблеми и с другото му око, но проблемът не толкова страшен, уточни Слави Трифонов. Той добави, че диагнози като тумор в мозъка или

мултиплена склероза са отхвърлени. Поставена е обаче диагноза синузит.

”Процесът може и да е обратим, но може и да остане така”, заяви Слави Трифонов.

Засега лекарите са оптимистични, но оставят и сериозен процент съмнение, обясни той.

Причините обаче за влошеното зрение и на дясното око може да са различни, включително стрес, и лекарите се опитват да ги установят.

Ами това, което аз успях да хвана и успях да разбера, че има нервно заболяване и не вижда с едното око. Правят му много изследвания и е на системи. До няколко седмици ще се разбере какво точно е състоянието му и как ще бъде занапред...

Слави ме изненада и то много. Не съм очаквал да признае за такива лични наистина много лични проблеми. Евала му правя. Никога не ме е разочаровал от това което е показвал по телевизията и се е представял с достройнство и чест. Не съм му адвокат не съм му приятел но от сърце му желая да се оправи и да води шоуто както той си умее..

И аз му желая да се оправя по бързо.Много хора не го харесват ,но трябва да се знае че има и други такива като мен ,които се кефят на цялото му творчество. Знам че той е твърд пич и не вярвам че това е някакъв ефтин рекламен трик от негова страна. Затова мисля че положението е крайно.

Дано се оправи , стискам палци за него.

fizika01 said:
И аз му желая да се оправя по бързо.Много хора не го харесват ,но трябва да се знае че има и други такива като мен ,които се кефят на цялото му творчество. Знам че той е твърд пич и не вярвам че това е някакъв ефтин рекламен трик от негова страна. Затова мисля че положението е крайно.

Дано се оправи , стискам палци за него.

Според мен не е евтин рекламен трик. Той отлично знае, че ще се разчуе и по-добре да си го каже сам отколкото да го коментират жълтите и не само жълтите вестници, а той да се крие и да мълчи. Това е абсолютно в негова полза и решението му да го направи за мен е повече от правилно.

Гледах предаването снощи, с малко прекъсвание.. наистина много кофти ми стана за Слави.

Въпроса ми е има ли някае качен из торентите, предаването от снощи. Мерси.

Uncle Fester said:
Гледах предаването снощи, с малко прекъсвание.. наистина много кофти ми стана за Слави.

Въпроса ми е има ли някае качен из торентите, предаването от снощи. Мерси.

Част 1 http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034679

Част 2 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034700

Част 3 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034714

Част 4 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034723

Част 5 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034730

И тука също.

За тези, които го харесват - има форум в сайта на шоуто му с тема "Слави, с теб сме". Регистрацията става много бързо - ако искате да напишете по няколко окуражителни думи.

Иначе предаването е качено в Нетера.

fizika01 said:
Току що хванах последните 2 мин от шоуто на Слави, нещо става с него но не разбрах.Ако някой има инфо МОЛЯ пишете.

Нещо ми стана тягостно като го видях такъв обрасъл и побелял.

Дано да е добре.

Не е добре. Има някакво възпаление на нервите в лицето. Не се знае до кога ще отсъства. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...