VooDooMaN Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 На мен пък ми хареса как се представи Деси Слава, супер естествена, за попфолк певица беше идеална =)))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Тумбатааааааааа!!! "Благодаря Ви предварително!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Яко беше с Шкумбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Айде Бареков Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Дайте го ако го има да се свали от някъде, но не от арената, че нямам акаунт. ако може де... nettera.TV - Има всички предавания на запис ( за съжаление искат регистрация, макар и безплатна ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Тоя ми е крайно неприятен. Гледах едно архивно видео, в което е нещо като водещ на чалга програма в няква кръчма може би през '93-'94. Много гнусно се държеше там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Пфу... Бойко Борисов водещ... голяма реклама си прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Тоя ми е крайно неприятен. Гледах едно архивно видео, в което е нещо като водещ на чалга програма в няква кръчма може би през '93-'94. Много гнусно се държеше там Имаше такива снимки по вестниците (и Уикенд), а клипчета излъчваха по жълтите предавания на кабелната. Мега-супер-дупер чалгар е тоя. Ненормалник. Подвизавал се е в наш майновски клуб (чувах разни имена, но не си спомням сега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Дайте го ако го има да се свали от някъде, но не от арената, че нямам акаунт. ако може де... OFF: Що не си регнеш, сега е безплатно или поне беше до скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Snoshti Bat boiko mi napravi golqmo gusto nishto, che showto se prevarna v "niq sme chestni drugite ne sa" beshe zabavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Баа мааматаа изуснах Бат' Бойко мали мъка.Аре да видим кой ще адне едно линкче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Нищо не си изпуснал, цялото предаване беше шит. Лееше се безгранична политическа пропаганда и по-точно - защо на следващите избори трябва да се гласува за герб и за никой друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 ...И Бойко не спря да се самоизтъква и хвали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 Въргала : Какво каза на майка си като видя трамвая в София? КЕ : Мамо, влака влезна у градо :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Току що хванах последните 2 мин от шоуто на Слави, нещо става с него но не разбрах.Ако някой има инфо МОЛЯ пишете. Нещо ми стана тягостно като го видях такъв обрасъл и побелял. Дано да е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ще мърджна темата после с тази за шоуто. Не съм го гледал, но ми стана интересно? http://focus-news.net/?id=n688554 Слави Трифонов призна, че има проблем със зрението си 20 април 2007 | 23:41 | Агенция "Фокус" София. Слави Трифонов страда от невробулбарен неврит на лявото око. Това съобщи в интервю, излъчено тази вечер по БТВ. Преди единадесет години истината е, че имах сериозно засягане на лицеви нерви, в следствие на сериозен възпалителен процес в лицето ми. Имах зъби, които бяха много сериозно възпалени, трябваше да ги извадя, но те вече бяха дали този проблем. И единственото, което остана от тогава е, че имах и продължавам да имам много сериозно нарушено зрение на едното око, на лявото око, разказа той. Слави Трифонов обясни, че е поразена централната част на зрението му, в следствие на което се натоварва периферното зрение на лявото око и дясното око. През последната седмица обаче са се появили проблеми и с другото му око, но проблемът не толкова страшен, уточни Слави Трифонов. Той добави, че диагнози като тумор в мозъка или мултиплена склероза са отхвърлени. Поставена е обаче диагноза синузит. ”Процесът може и да е обратим, но може и да остане така”, заяви Слави Трифонов. Засега лекарите са оптимистични, но оставят и сериозен процент съмнение, обясни той. Причините обаче за влошеното зрение и на дясното око може да са различни, включително стрес, и лекарите се опитват да ги установят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ами това, което аз успях да хвана и успях да разбера, че има нервно заболяване и не вижда с едното око. Правят му много изследвания и е на системи. До няколко седмици ще се разбере какво точно е състоянието му и как ще бъде занапред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Слави ме изненада и то много. Не съм очаквал да признае за такива лични наистина много лични проблеми. Евала му правя. Никога не ме е разочаровал от това което е показвал по телевизията и се е представял с достройнство и чест. Не съм му адвокат не съм му приятел но от сърце му желая да се оправи и да води шоуто както той си умее.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 и аз го гледах, вече май няма да води шоуто... исглеждаше ми много зле (сякаш болен) кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 И аз му желая да се оправя по бързо.Много хора не го харесват ,но трябва да се знае че има и други такива като мен ,които се кефят на цялото му творчество. Знам че той е твърд пич и не вярвам че това е някакъв ефтин рекламен трик от негова страна. Затова мисля че положението е крайно. Дано се оправи , стискам палци за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 И аз му желая да се оправя по бързо.Много хора не го харесват ,но трябва да се знае че има и други такива като мен ,които се кефят на цялото му творчество. Знам че той е твърд пич и не вярвам че това е някакъв ефтин рекламен трик от негова страна. Затова мисля че положението е крайно.Дано се оправи , стискам палци за него. Според мен не е евтин рекламен трик. Той отлично знае, че ще се разчуе и по-добре да си го каже сам отколкото да го коментират жълтите и не само жълтите вестници, а той да се крие и да мълчи. Това е абсолютно в негова полза и решението му да го направи за мен е повече от правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Славито рулз ;\ Жалко затова нещо... дано се оправи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Гледах предаването снощи, с малко прекъсвание.. наистина много кофти ми стана за Слави. Въпроса ми е има ли някае качен из торентите, предаването от снощи. Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Гледах предаването снощи, с малко прекъсвание.. наистина много кофти ми стана за Слави.Въпроса ми е има ли някае качен из торентите, предаването от снощи. Мерси. Част 1 http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034679 Част 2 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034700 Част 3 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034714 Част 4 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034723 Част 5 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034730 И тука също. За тези, които го харесват - има форум в сайта на шоуто му с тема "Слави, с теб сме". Регистрацията става много бързо - ако искате да напишете по няколко окуражителни думи. Иначе предаването е качено в Нетера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arinna Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Току що хванах последните 2 мин от шоуто на Слави, нещо става с него но не разбрах.Ако някой има инфо МОЛЯ пишете.Нещо ми стана тягостно като го видях такъв обрасъл и побелял. Дано да е добре. Не е добре. Има някакво възпаление на нервите в лицето. Не се знае до кога ще отсъства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.