Jump to content
BulForum.com

Кой е идеалния ръст за един мъж

Recommended Posts

Zingam said:
Стига сте спорили! Последното, което измисли е, че: идеалният ръст за мъжа е ония, който му позволява да влиза в Posche-то си!!!

Хааа... те малките хора не са порастнали от злоба - то се знае!!!

.... Абе... идеалният ръст е между 170 и 185 - над това е излишество, а под това недостиг. В крайна сметка размерът на ръста е проблем единствено на комплексарите - мъже и жени!!! Иначе някакво значение няма - единствено важни са пропорциите и... както му казват любофта... да се обичат!!! А то само с ръст тая работа не става... :lol:

:love

Ама как набара истината не е истина ;).

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

но офенс, обаче "очите" ми се струва е доста изтъркано. Няма такова нещо. Ами веждите къде ги забравихте ? Или пък може би устните ? :D

Естествено, че са глупости :tongue И кво, ще си харесам аз някви там очи, пък дали е кинта и двайсе с дигнати ръце или пък нещо от тоя род, няма значение..моля ти се, ама много обичате сами да се успокоявате :)

# ръст малко над средния

# високо чело

# добре очертани вежди

# изпъкнали скули

# едра челюст

# издадена напред брадичка

# развита мускулатура на торса

# обем на талията е 90% от обема на бедрата

:wub: съгласна

особено за челюста

Okay.. please allow me to review all rows from the list, one at a time. :D

# ръст малко над средния - около 175 съм.. влизам във графата

# високо чело - ами да кажем че не се наблюдава при мен начална форма на оплешивяване.. но и нямам поп-фолк бритонче така че... :P

# добре очертани вежди - Е чак пък толкова.. emo.. по скоро.. можете да приемете че Antionio Banderas от мен се е учил :D

# изпъкнали скули - имам сладки бузки за щипкане .. споко :P

# едра челюст - ми не.. в смисъл... не съм чак толкова четвъртит. все пак съм .. системен администратор със наполовина изразходвана карта за фитнес клуб "Дайкс" поради мързел :P

# издадена напред брадичка - да.. не мисля че приличам на щраус :)

# развита мускулатура на торса - споменах ли за Антионио?

# обем на талията е 90% от обема на бедрата - не.. поради пържени картофки със сирене и биричка :D

Не сме безгрешни но сме истински. :rolleyes:

afx said:
# високо чело - ами да кажем че не се наблюдава при мен начална форма на оплешивяване.. но и нямам поп-фолк бритонче така че... :P

хахаааььаьа :devil

от утре съм 0 номер.

ВИжте сега, всичко е комплексно нали така?! Ся може и да е висок ама ако е като Манг Чой от Fight Club по Eurosport-a(съжалявам, че това определение ще го разберат само малка част от момчетата във форума, но за да улесня момичетата - представете си един 2 и нещо изрод с оромна глава изрусен "човек" от монголоидната раса), надали ще хлътнете така по него!

Исках да кажа, че каквото и да си говорим, всичко (поне в първото впечатление) е външен вид-ръст, очи, вежди, скули, устни, мигли (ако има големи и извити мигли и край всички са луди по него), вежди, ръце (ако щете) и т.н. но ся...от всички тези показатели извинявайте, но очите са най-изразителни и най-определящи за цялото лице (не говоря само за цвят, а и за форма разположение и т.н.)

Все пак това е мое мнение и не се опитвам да се успокоя или някои друг от топика (който не се побира във "стандартите над 185") защото толкова много примери имам "ниски" (според посочените в топика критерии) мъже, който са с най-красивите жени, че просто няма да ви се чете списъка!

Само като пример ще дам Кристиян Карембьо (1,80 см), който е с Адрияна Карембьо (една от най-красивите жени) :love :love :love модел на Уондърбра!

Та така де това исках да ви кажа САМО :)

*lola* said:
# ръст малко над средния

# високо чело

# добре очертани вежди

# изпъкнали скули

# едра челюст

Я-а-а! Това съм аз!

---> Сега разбрахме те, какво мечтаеш. Въпросът е, дали ти си достатъчно хубава за такъв мъж :D

adibas said:
Моите момичета и вие и ние го знаем всичко си е в очите, грабнат ли те...край!!!!!! Няма ръст, няма ала-бала, един мъж (респ. жена) има ли адските очи...и тва е!!!!!

Очите определено са важен атрибут!

На мен ми казват, че гледам лошо :) - ама не изглеждам като анаболен бодигард. :D

Иначе съм бил приличал на Rocco Siffredi :D

Абе каквото и да се напъвате - на повечето ще им се наложи да се задоволят с нещо, което няма нищо общо с идеала им или дори да намерят някой, който да е строен и хубав, той почти винаги след сватбата ще пусне биреното коремче и ще оплешивее за има няма 5 години.

Малко са такива като мен, които остаряват бавно. :) Наскоро ми казаха, че съм бил 85-ти набор :D

----> "И най-големите красавци, като остареят заприличват на маймуни." - Китайска поговорка

karaman said:
това е от рубриката бедствия, аварии и катастрофи по света и у нас на news.bg :)

Карамане - ти си шампион :) Я се избръсни някой път :D и айде с нас!

...ха... това си е е@#$@ глупавата самореклама, която съм си направил... :D

ХА! Ти за мене хич не се притеснявай :)

Продължавам да НЕ съм съгласна, че очите имат толкова огромно значение.

*lola* said:

Притесняваме се изключително много.. до толкоз че даже се съмняваме в красотата ти :D

Разбира се това е поправимо чрез .jpeg файлчета :P

:confused почнах да се ядосвам...мислех, че обсъждаме ИДЕАЛНИЯ РЪСТ ЗА ЕДИН МЪЖ, ама дайте понеже аз съм главното женско, дето коментира, сега малко да се погаврим с него..снимки туй онуй...аа ма ха! :D

мажете темата с глупости...

П.П подписала съм се в темата за снимки отдавна...ся че някой не е забелязал.. :laughing: ...даже два пъти

П.П2 хахахаха и само гледаш как afx бързо се пренася в раздела за снимките :laughing:

*lola* said:
П.П2 хахахаха и само гледаш как afx бързо се пренася в раздела за снимките :laughing:

Ами за да те видя. :love Радвай се че изобщо проявявам интерес. :P

боже господи :angry: Направо съм трогната, разтреперах се от вълнение :laughing:

може ли вече да говорим по темата???!?!

*lola* said:
може ли вече да говорим по темата???!?!

Нямаш абсолютно никакви проблеми. Както вече не веднъж съм обяснявал - практически смисъл на особеностите в ръстта на мъжът и жената имат отношение само и единствено при поза "69" :devil

Иначе това за пред хората да изглеждаш "добре" (добре-то го слагам в кавички тъй като това си е субективно все пак) няма особено значение, единствената разлика е в това каква група от хора ще те харесват такава каквато си. В крайна сметка половинката ти и 3 метра да е... ако е прост като манастирска гугутка... :D

*lola* said:

Продължавам да НЕ съм съгласна, че очите имат толкова огромно значение.

Разбира се, всеки си знае в крайна сметка, аз само изказвах мнение, ся то е гати и ожесточения спор се получи! МИР?! :rolleyes:

ПС: Пък и аз кво разбирам от мъже?! ммм ммм пък и съм тръгнал в женска тема да пиша аааа маха!!!!

аз само леко мненийце прокарах :P

не се извинявай, беше отправено към Zingam B)

деда знам, аз като гледам едно и също го дъвчим пет страници вече

*lola* said:
# ръст малко над средния

# високо чело

# добре очертани вежди

# изпъкнали скули

# едра челюст

Айде и аз да си избия комплексите :D!

1. 182 см... ще поработим още върху това...

2. Мдам... Все пак не може да имаш 2 пръста чело и да говорим за интелект :D.

3. Малко гайтан падам според мен ама нз :D.

4. Мисля че да...

5. Едва ли... зависи...

6. Брадичката си ми е ок... нито е издадена, нито е прибрана.

7. Абе има още доста какво да се желае... поне коремче нямам...

8. Тва за бедрата е доста тъпо според мен, щото едва ли ще тръгне някоя мадама да ме мери и да пресмята.

Абе очите, поне за мен имаха значение, ама вече май нямат... Само да не са много тъмно-кафяви или черни като на пепелянка, защото се плаша от такива индивиди... :woot

Кристиян Карембьо (1,80 см), който е с Адрияна Карембьо, която между другото е 185 :woot!

• 2 weeks later...
  adibas said:
ВИжте сега, всичко е комплексно нали така?! Ся може и да е висок ама ако е като Манг Чой от Fight Club по Eurosport-a(съжалявам, че това определение ще го разберат само малка част от момчетата във форума, но за да улесня момичетата - представете си един 2 и нещо изрод с оромна глава изрусен "човек" от монголоидната раса), надали ще хлътнете така по него!

Исках да кажа, че каквото и да си говорим, всичко (поне в първото впечатление) е външен вид-ръст, очи, вежди, скули, устни, мигли (ако има големи и извити мигли и край всички са луди по него), вежди, ръце (ако щете) и т.н. но ся...от всички тези показатели извинявайте, но очите са най-изразителни и най-определящи за цялото лице (не говоря само за цвят, а и за форма разположение и т.н.)

Все пак това е мое мнение и не се опитвам да се успокоя или някои друг от топика (който не се побира във "стандартите над 185") защото толкова много примери имам "ниски" (според посочените в топика критерии) мъже, който са с най-красивите жени, че просто няма да ви се чете списъка!

Само като пример ще дам Кристиян Карембьо (1,80 см), който е с Адрияна Карембьо (една от най-красивите жени) :love :love :love модел на Уондърбра!

Та така де това исках да ви кажа САМО :)

и аз те обичам :love ( няма емотикон за пърхане с мигли ) ...

съжелявам не се сдържах :)

• 2 weeks later...

# ръст малко над средния

# високо чело

# добре очертани вежди

# изпъкнали скули

# едра челюст

1.На 18 години 183 сантиметра..най -много искам да стигна 185 не повече!

2.Ако си дигна бретона е високо ако го свала не е... :D

3.Да

4.Ми нормални са си :lol:

5.По -скоро да

6.Не...но си я харесвам където си се намира

7.За годините съм добре

8.Тва немога да го разбера,ама си имам супер фигура,до скоро тренирах футбол...

А бе общо взето немога да се оплача , за мъжа фигура - 185 санта на 85 килограма мисля че е перфектна , аз имам още 2 санта и 12 килограма :D но все пак съм 89 набор има още много да ръста и се притеснявам че ще мина тези 185 санта... :(

Абе идеален ръст за мъж,идеални жени-такиа филми няма.Някой харесват едни-други други(Весо ти си замълчи теб никой не та харесва :laughing: ) .Факт е,че повечето жени предпочитат високи мъже.Дори майка ми(кога ли сме повдигали въпроса :bgrin: :laughing: ) ми е казвала,че харесва високи мъже(кат бащата) най-малкото заради това,че не се притеснява да сложи и обувка с по-висок ток,и обувка без ток и кфат и е кеф обувка :D .Аз ниска жена по-може да харесам.Дори предпочитам по-ниските жени-някакси неестесвено ми се вижда момиче да е високо 190 санта(никой не искам да обидя! ).Та относително е,но определено според мен един мъж е най-добре да е по-високичък :P

А там за очите и окосмяването и веждите и разните му раоти-очите ако искаш моеш да си ги напрайш и с виолетов цвят,веждите да си ги оскубеж а краката да си обръснеш(на мен не ми са налага слава богу :D )

asd said:
Абе идеален ръст за мъж,идеални жени-такиа филми няма.Някой харесват едни-други други(Весо ти си замълчи теб никой не та харесва :laughing: ) .Факт е,че повечето жени предпочитат високи мъже.Дори майка ми(кога ли сме повдигали въпроса :bgrin: :laughing: ) ми е казвала,че харесва високи мъже(кат бащата) най-малкото заради това,че не се притеснява да сложи и обувка с по-висок ток,и обувка без ток и кфат и е кеф обувка :D .Аз ниска жена по-може да харесам.Дори предпочитам по-ниските жени-някакси неестесвено ми се вижда момиче да е високо 190 санта(никой не искам да обидя! ).Та относително е,но определено според мен един мъж е най-добре да е по-високичък :P

А там за очите и окосмяването и веждите и разните му раоти-очите ако искаш моеш да си ги напрайш и с виолетов цвят,веждите да си ги оскубеж а краката да си обръснеш(на мен не ми са налага слава богу :D )

като намеси майките,не мога да се стърпя и като ми видя 1вото гадже с 5 санта по-високо от мен и направо ме изяде с парцалите-изглеждал той до мен като недоразвитото ми братче,а аз кат леля му едва ли не :lol: :laughing: задължително трябвало да е доста по-високичък от мен,а аз кво да й обяснявам,че то не пита а помита :lol: :rolleyes: :bgrin:

• 2 years later...

От 1.75 до 1.85 см. е идеалният ръст според мен :)

Edit за мнението на Галин : Не е вярно, след 15-тия см. всичко е лакомия и излишни измишльотини. Освен ако не си се ... с мъж и не знаеш от опит де (без да се обиждаш).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...