Naghual Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ...Но за да съм абсолютно сигурен.. вече по-често ще започна да посещавам кенефите в техническия То тая сграда за друго не става и без туй Иска ми се и аз да кажа същото за тоалетните в даскало, ама... някак си не си представям да отида там по "голяма нужда"... Поне веднъж да се сетят да сложат г*з папир (ударение на "и", означава тоалетна хартия. Сещам се и за един виц на тая тема но нямам желание да го разказвам в скоби). Освен т'ва не съм сигурен, защото нямам навика да гледам долната част на вратите, ама има около педя над земята, през която без проблем се вижда и в двете посоки. Не че нещо, ама съм срамежлив : <offtopic> - До'ър ви ден! Хартия за г*з имате ли? - Имаме, господине, обаче не се казва хартия за г*з, а тоалетна хартия! - Добре де, добре, дай едно руло! А сапун имаш ли? - Какъв сапун, тоалетен сапун ли? - Не ма, за лице! </offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Абе я повечко зелева чорбичка и сланинка за вечеря,пак ще си говорим на сутринта.И задължителния артиукул за всяка тоалетна ТЕТРИС ,без него нищо не върви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Не знам ти с тетрис ли влизаш, но на един приятел вуйчо му влиза с китарата ... сигурно го кефи ехото ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnSy Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Нищо не ви пречи сядайки, да долепите тялото си до колената, така позата максимално доближава клекнало положение. И можете да си дерчете волно и доволно.Аз примерно проблема с опасното налягане го нямам. Просто чакам до последния момент и като седна на тоалетната чиния не прилагам никакви напъни - просто освобождавам тягата и всичко свършва за няколко секунди. И хората ми се чудят защо голямата нужда рядко ми отнема повече от 2-3 минути... Дам.. и аз съм така.Даже като влезна и след това изляза,за има няма 2 мин.,майка ми седи и глида като траба Има си начини въпроса е да си избереш един..Само че този наш начин е мално опасен.Не ми се е случвало до сега надявам се и да не ми се случи,ама така както стискаме до последно да няма след това мазало пред кенефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Мани... метода си е рискован, наистина. Особено ако си нощна птица и обичаш да се прибираш от всякъде пеша... Случвало ми се е на 300 метра от нас да си търся храсти, защото има моменти, в които и на възел да ти е вързана въпросната тръба - пак не може да задържи прераждането на вечерята ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 МОга да кажа само много гадна тема .Вече дори тетриса не ми прави удоволствие.Сега като седна само мисля кжо ми остава в аналното отверстие и са мача да приложа различни техники от предложените тук.ОООООООООО Изчезвам дивото зове. Следваш пост сле д5-6 минути зависи от технниката и тетриса. Техниката на големия взрив успешна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Значи си имал космическо яйце в задника си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.