Jump to content
BulForum.com

Joe Satriani ?

abaddon

Recommended Posts

Абе хора ... плс кажете ми кой негов албум да си дръпна първо ? Че от много време се каня да слушам нещо негово ама се не мога да се наканя .... та сега се наканих и викам да питам ... :punk

Лично моят любим албум е Crystal Planet... можеш да започнеш от него, но той не е обявен за класически като старите, но за мен е изключително добър и много приятен за слушане.

След това можеш да чуеш и Strange Beautiful Music, който наистина отговаря на името си :)

Zavisi kakvo obicash poveche. Po-starite albumi na Satriani sa po-tezki (ako vaobshte moze da stava vapros za tezko, kogato govorim za Satriani), a po-novite sa po-leki. Sam si preceni kakvo da si drapnesh. Az bih ti preporuchal albumut "The Extremist" samo che ne go vizdam na warez-a ili "Flying In A Blue Dream", koito go ima tuk.

The Extremist

Flying ...

ако харесваш блусарски неща - на мен много ми допада едноимения Joe Satriani

в по-новите албуми започна да вкарва и някои по-шантави неща, които не ми допадат много...

качено е всичко ...

не помня дали качих и един концерт - две cd-та

ако не съм ще го ... хубав концерт с приятно качество

Благодаря много за отговорите ... аз вече успях да надърпам няколко албума и лека полека ще ги изслушам ... :D Имам още един въпрос: някои да знае (от модераторите, админите ...) каде отидоха нещата на Сатриани от ФТП-то ? :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...