ilian bonev Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Поправям уселватели за коли и домашни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Без лоши чувства...сигурно ги поправяш добре... ...но след като това е основната ти дейност, не е зле да оправиш правописа на основния уред, който поправяш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Без лоши чувства...сигурно ги поправяш добре... ...но след като това е основната ти дейност, не е зле да оправиш правописа на основния уред, който поправяш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 мое мнение, тези забележки, направени по явен начин, не водят до нищо добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Всеки има право на мнение....моето е, че ако пусна обява "Акордирам пияна", никой няма да ме потърси, а и отдавна спрях да пускам ЛС по подобни поводи, защото вече съм придобил горчив опит от погрешното разбиране на отсрещната страна. Както и да е...нека модераторите да затрият постовете ми и да са живи и здрави учителките ни по български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Дай координати де. Имам един усилвател, на който му е нужна профилактика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilian bonev Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Mi ot Plovdiv sam telefona mi e 0899992403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.