The Godfather Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 взех си камера и платка за връзка с рс-то но не знам каква програма да ползвам. Някои моге ли да ми каже каква програма да ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Аз като си взех така наречената платка ми дадоха някакъв диск с орязана версия на "Ulead VideoStudio 9", но пък аз си я свалих цялата от нета и нея я ползвам. Нз дали на теб ще ти върши работа ама... Нз дали и това ще е от полза ама камерата е Самсунг Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Godfather Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 blagodarq 6te q probvam. i moqta e samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 The Godfather, прочети правилата на форума. Трябва да потърсиш първо дали не е дискутиран вече даден въпрос, чрез търсачката на форума, преди да отвориш нова тема по него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.