Jump to content
BulForum.com

трябва ми малко помощ за ТВ тунер :Д

m1nc

Recommended Posts

значи сложил сам го картина канали сичко ток и жици ама няма звук, попитах един авер от които взех тунера каза ми че имало едно кабелче и трябва да го мушна ф един от 2-та свободни слота на соунд картата, но уви пак звук няма . Ако може някои да помогне много ще сам му благодарен

Пал/Секам настройките погледна ли ги? Ако си - виж в миксера на аудиото (не знам с каква аудиокарта си), дали са ти активирани необходимите портове.

И аз имам ТВ тунер и имам едно кабелче ама едно такова с 3-4 разклонения от единия край та единия край (този който без разклонения) го мушкам в Тв тунера, а от другия край от много има едно което е като за буксите на аудиото и го вкарвам в синята букса. И така има звук па без кабелчето нема. Сигурен ли си че правилно си го свързал тунера и аудиото.

И аз имам ТВ тунер и имам едно кабелче ама едно такова с 3-4 разклонения от единия край та единия край (този който без разклонения) го мушкам в Тв тунера, а от другия край от много има едно което е като за буксите на аудиото и го вкарвам в синята букса. И така има звук па без кабелчето нема. Сигурен ли си че правилно си го свързал тунера и аудиото.

ами имам 2 свободни входа още на саунд картата, пробвах и на двата , но файда няма :)

Предполагам че звуковата карта ти е на дъното... та обикновенно дъната имат два входа запоени на дъното - AUX и CD-Audio.. ако кабела ти е такъв де... в този случай просто трябва да провериш тези канали дали не са ти mute-нати по подразбиране :)

Ако кабела ти е отзад.. тогава виж Line-In.. като бих посъветвал да погледнеш както във Playback, така и във Recording каналите на Mixer-a

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...