m1nc Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 значи сложил сам го картина канали сичко ток и жици ама няма звук, попитах един авер от които взех тунера каза ми че имало едно кабелче и трябва да го мушна ф един от 2-та свободни слота на соунд картата, но уви пак звук няма . Ако може някои да помогне много ще сам му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Пал/Секам настройките погледна ли ги? Ако си - виж в миксера на аудиото (не знам с каква аудиокарта си), дали са ти активирани необходимите портове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 И аз имам ТВ тунер и имам едно кабелче ама едно такова с 3-4 разклонения от единия край та единия край (този който без разклонения) го мушкам в Тв тунера, а от другия край от много има едно което е като за буксите на аудиото и го вкарвам в синята букса. И така има звук па без кабелчето нема. Сигурен ли си че правилно си го свързал тунера и аудиото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1nc Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 И аз имам ТВ тунер и имам едно кабелче ама едно такова с 3-4 разклонения от единия край та единия край (този който без разклонения) го мушкам в Тв тунера, а от другия край от много има едно което е като за буксите на аудиото и го вкарвам в синята букса. И така има звук па без кабелчето нема. Сигурен ли си че правилно си го свързал тунера и аудиото. ами имам 2 свободни входа още на саунд картата, пробвах и на двата , но файда няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Предполагам че звуковата карта ти е на дъното... та обикновенно дъната имат два входа запоени на дъното - AUX и CD-Audio.. ако кабела ти е такъв де... в този случай просто трябва да провериш тези канали дали не са ти mute-нати по подразбиране Ако кабела ти е отзад.. тогава виж Line-In.. като бих посъветвал да погледнеш както във Playback, така и във Recording каналите на Mixer-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.