Jump to content
BulForum.com

Информация относно...

samkijot

Recommended Posts

един познат ме помоли да проверя из интернет, но тъй като не разбирам от такива хави реших да питам тук. знам че програма за такава цел няма да се намери свободно разпространена в интернет, но поне някаква информация, която да му помогне предимно в изчисленията (бил горе-долу наясно как ставало проектирането).

добре е да е на български, щото е от "старата школа" и не е много на ти с езиците, но и на английски да е, пак някак си ще търси да се оправи.

благодаря предварително

Може ли да кажеш г/д за какви изчисления става въпрос? Имам идея за подобни програми, но пък от осветление нищо не разбирам, така че поне да ме насочиш какъв тип изчисления се правят.

Може ли да кажеш г/д за какви изчисления става въпрос? Имам идея за подобни програми, но пък от осветление нищо не разбирам, така че поне да ме насочиш какъв тип изчисления се правят.

значи довечера ще го разпитам по-подробно, защото сега си тръгна и нямам тази възможност.

тогава и ще пиша тук.

Значи татко се занимава с такава работа и той има една програма 3D Filipi (или нещо подобно ще го разпитам довечера като се прибере). Та програмката поне преди беше абсолютно безплатна и ти я пращаха от Италия за 1 седмица пристигаше диска. И все пак тази програма не е на български,но е доста лесна за употреба. Задаваш мерките на помещението, изискванията за осветеност и тя пресмяташе къде трябва да се сложат осветителни тела и по колко вата да са самите лампи ... за повече инфо довечера

... Задаваш мерките на помещението, изискванията за осветеност и тя пресмяташе къде трябва да се сложат осветителни тела и по колко вата да са самите лампи ...

точно това му трябва на човека... но таква програма - 3d filipi, нещо не отркивам в мрежата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...