Movies Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Единствена критика е че почти всички гепите описанията от замундата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Единствена критика е че почти всички гепите описанията от замундата ... Кво значение има от каде са. Важното е да ги има... Предполагам замундата не са си ги лицензирали Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Единствена критика е че почти всички гепите описанията от замундата ... ... а ти можеш да ползваш nfo файловете на release групите, вместо някакъв твой, с който си правиш реклама или нещо от сорта (не ми е много ясно) все пак се вижда кой е пуснал даден торент файл. няма нужда да си го татуираш и на челото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Проблем в това има ли?А за въпроса с лицензирането не е но пък става кофти. Филма свален от там описанието от там . Вярно има филми където ги намя никаде и аз съм стигал до там. Но въпроса е че при вас е цялостно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Но въпроса е че при вас е цялостно. При нас??? А вие кои сте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Ем ние сме 1 група ъпери където знаят как да качват 0 сийдър(и), 0 лийчър(и) = 0 пиър(и) общо No coment Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Ем ние сме 1 група ъпери където знаят как да качват 0 сийдър(и), 0 лийчър(и) = 0 пиър(и) общо No coment няма проблем, но като имаш претенции, че си наясно как се качават торенти, не знаеш ли за какво служи nfo файла? те не са специално предназначени за торент системата (имало ги е преди още въпросния протокол да се разпространи толкова) ... щом го слагат "хората", значи има защо. едни работи като битрайт на видеото, резолюция, вид на аудиопотока ... такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Мога да качвам НФО файловете. И много добре знам за какво са. Въпроса е че шепа хора гледат там. Затова мисля че това е излишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Мога да качвам НФО файловете. И много добре знам за какво са. Въпроса е че шепа хора гледат там. Затова мисля че това е излишно. Щом смяташ така, а пък твърдиш, че си чел Правилата на Форума и тракера значи нещо май не е станало ясно и после се появяват теми в които ревеш, че ти променят торентите. Това какво смяташ, че е правилно или не е същото като това което ти го писах и на лична за това което смяташ дали е смешно или не. Тъй като искаш да продължаваш да участваш тук, аз съвсем отговорно мога да ти заявя, че ако не спазваш Правилата - всичките ти торенти, ще бъдат трити. Успех и остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Продължавате да се заяждате с мен. Изразявам мнение а ти постоянно пишеш някакви теми в който се оказва че едва ли не обиждам някого. Незнам дали го разбирате че викам или де да знам.? С какво ви провокирам. Твойте съобщения както и да ги чета ги разбирам като някакъв вид заяждане. Това немога да го разбера? За 1та тема ли беше или какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Movies, специално за теб (или групата ви знаещи ъпери) ще се самоцитирам от предложението ми за правила: 3. Да се забрани със закон меренето на пишки с други тракери. П2П обществото трябва да сме единни, а не да се изяждаме един друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Имам проблем със снимката на този торент: http://bt.wrzru.com/details.php?id=8422&edited=1 за това е сложих в описание, хубаво ще е някой да каже как да е оправя и да си излиза на PICTURE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Ммм не на мирам нищо общо с темата. Аз нито се хваля нито обиждам някого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Movies, почини си... помисли върху отношението си към околните... дори и да тежиш две торби цимент, не се мисли за нещо по-специално... пък ако ще и да си последния "ъпер" на света... или ако щеш - първия... три дена отпуска от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Ето ви 1 мой торент. Отрих начина за снимките тоест как да не стоят 1 под друга. http://bt.wrzru.com/details.php?id=8482 Мисля че торента е много добре оформен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 http://bt.wrzru.com/details.php?id=8558 Мисля че ето така трябва да изглежда всеки 1 торент Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ville Valo Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Някой може би да ми каже как мога да оцветя шрифта като тук И как мога да слагам линк като този тук Дано сте ме разбрали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Някой може би да ми каже как мога да оцветя шрифта като тук И как мога да слагам линк като този тук Дано сте ме разбрали http://bt.wrzru.com/tags.php виж тука пише всичко, иначе е така - text ---> Иначе и аз да похваля един торент... Моя - Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Линка се прави така: [url=Адреса на линка]Това което ще се цъка (написанито)[/url] П.П. Как са вече мойте торенти?? Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 По добре от преди,но все още се срещат много торенти който са много зле оформени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Така е. Затова мисля че трябва да се направи една матрица (начин) по-който всички ъпери да правим описанията... Като в замунда или арена ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Така е. Затова мисля че трябва да се направи една матрица (начин) по-който всички ъпери да правим описанията... Като в замунда или арена ... Аз това предложих още в началото на темата за въпросите. Вече е само въпрос на организация, след като групите са на лице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Еми аз ще говоря с мойте хора и ще почнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.