Jump to content
BulForum.com

Как трябва да изглежда 1 торрент ?

azneron

Recommended Posts

casperpld said:
Така е... но като нямаш такъв нфо файл под ръка, по - добре е да си измайсториш нещо сам, а не да се отказваш от ъплоуда... :)

то не е казано, че трябва да го "правиш" ... изваждаш техническата информация от видео файла с помоща на някоя програма (аз примерно ползвам gspot) и я paste-ваш в един обикновен txt файл, на който му променяш разширението - от *.txt на *.nfo

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply
  John_Cena said:
kakvo 6te kajete za toq torent :):

http://bt.wrzru.com/details.php?returnto=%...php&id=3646

http://bt.wrzru.com/details.php?id=3710 a kvo 6te kajete i za tova 4akam kritiki :)

Единствената ми критика е СИЙД ве!!! Кво си ги уплоуднал тея торенти, като няма да ги сийдваш!

casperpld said:
Единствената ми критика е СИЙД ве!!! Кво си ги уплоуднал тея торенти, като няма да ги сийдваш!

Сеедвам ги,но в момента тракера е спрян!

DuraLex said:
Bihte li mi pomognali s malko informaciq! Ne znam kak da pribavq kartinka kam ka4en ve4e ot men torent (Sezon10 epizod 20 na Stargate SG1). Daite mi preporaki kakvo oste moje da se iska ot men pri ka4vaneto na torenti. Vse pak go pravq za parvi pat. :P

Pi6e6: [/img] kato posredata mejdi tagovete slaga6 linka na kartinkata.

A za iziskvaniqta 4ete6 TUK!

John_Cena said:

Ся кво очакваш? Някви супер ласкави думи за това, че си изпълнил условията за ъплоуд?!? Ако е така: "Браво!" Колкото повече като тебе, толкова по-добре!

John Cena said:

Ами малко критика относно имената на торентите :excl: :)

Прочети как би трябвало да се напишат и .........

Иначе Description-a е екстра! :punk

Ru6^4o said:

Май това е най -добрия торент в цялата тема ;) .Дано скоро някой да даде торент който да го измести :)

П.С. Тая тема ме вдъхнови да направя и аз торент :D

Хора как слагате картинки (обложки или там каквото са ...) в информацията на торентите.Опитах с "URL" и "" (това не го показва -_- img от двете страни и url в средата) - и в двата случая нищо не ми излиза =/

777 said:
Хора как слагате картинки (обложки или там каквото са ...) в информацията на торентите.Опитах с "URL" и "" (това не го показва -_- img от двете страни и url в средата) - и в двата случая нищо не ми излиза =/

Сигурно за пореден път ще го напиша - ЧЕТЕТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО :excl: :excl: :excl:

Пишеш [имг]линка към пика[имг] и си патрон :excl:

А някой може ли да ми каже как да направя торента на такива рар-чета по 14.3МБ.

Да кажем 300.DVDSCR.XviD-NEPTUNE.torrent е на такива рар-чета, но аз го свалих от другаде разархивирано, апък искам да ъп-лоадвам в bt.wrzru. Пробвах с уинрар-а да го архивирам на части по 15МБ, ама май не става точно.

midas said:
А някой може ли да ми каже как да направя торента на такива рар-чета по 14.3МБ.

Да кажем 300.DVDSCR.XviD-NEPTUNE.torrent е на такива рар-чета, но аз го свалих от другаде разархивирано, апък искам да ъп-лоадвам в bt.wrzru. Пробвах с уинрар-а да го архивирам на части по 15МБ, ама май не става точно.

14.3MB, всъщност е като дадеш Make Archive - Split на 15,000,000. И защо, по дяволите, искаш да го правиш на архив по 14,3МБ?

• 4 weeks later...
  John_Cena said:

Браво, на мен лично ми харесват, може би в заглавието на първия е трябвало да споменеш за субтитрите на български.

Твоите торенти са по добри поне от 80% от останалите.

Продължавай в същия дух, но да знаеш, че пиърите не заслужават и 10% от това което правиш за тях, те си мислят, че това им е даденост и не са длъжни да ти помагат в сийда.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...