koceto_pr Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Виж ся "poznai" или къвто си там.Аз не обвинавам гигабит за нищо.И ако не си разбрал темата на форума е:Гигабит въпроси, оплаквания, коментари... в случая аз задавам въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Като ходиш в аптеката за лекарства питаш ли ги дали имат и кисело мляко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Виж ся "poznai" или къвто си там.Аз не обвинавам гигабит за нищо.И ако не си разбрал темата на форума е:Гигабит въпроси, оплаквания, коментари... в случая аз задавам въпрос! объркал съм се значи, извинявай Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Виж ся "poznai" или къвто си там.Аз не обвинавам гигабит за нищо.И ако не си разбрал темата на форума е:Гигабит въпроси, оплаквания, коментари... в случая аз задавам въпрос! ... само където си останал с впечатление, че bt.wrzru.com e икзлючителна привилегия за абонатите на ggbit, което в същност не е така. тракера е отворен и в него може да се регистрира всеки, независимо кое му е isp-то. така че ... и клиента на net-is-sat софия (примерно) може да пита що аджеба не бачка. само където едва ли ще го направи в тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Хора,чува се из града че скоро гигабит ще пускат нов локал,някой да знае нещо по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_pr Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Ами ся като се замисля не ми беше много уместен въпроса.Извинявам се на "poznai" и на всички дето са взели моя коментар за торентите по навътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Някой от каршака може ли да каже как е нета на ггбит или вече евроком лан в момента.Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxion Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Брао бе хора, вече нищо не мога сваля.. Доста тъпичко. Все едно нямам вътрешен вече! Де е BT.WRZRU.COM???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Брао бе хора, вече нищо не мога сваля.. Доста тъпичко.Все едно нямам вътрешен вече! Де е BT.WRZRU.COM???????? то официално "локални" скорости вече няма. има това, което пише че има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protosa Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Някои може ли да ми каже телефоните на ггбит за тракия и аварииния че страницата не им се отваря а вече 3ти ден нямам нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 60 73 60, 63 50 63. Това се водят аварийните телефони и за гигабит и за кабелният нет. Пренасочени са към София:-))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protosa Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 мерси просто тия ме изнервят имали авария е то ако всеки дужд е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 мерси просто тия ме изнервят имали авария е то ако всеки дужд е така... Ми то и аз от Неделя нямам нет ся вече сме Сряда и още не са ми го пуснали отидох в центъра им и ми казаха, че имали авария , на мен даже ми дава, че не ми е плугнат кабела на нета.... ходих при специалист да ми каже да не ми е гръмнала ланката, мам тя си беше ОК !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Yeah!И моя нет дойде сега!Щастлив съм!От неделя не знам какво е интернет!! :) Урааааа!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Брей значи аз съм бил касметлия. Само от вчера на обяд до сега нямах нет... Мн кофти на тези, на които им е спрял още в неделя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 От неделя нямах нет чак ся дойде ще се махам май от ггбит големи келеши са Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Тия ако при всяка буря така им спира нета на няколко дена на половината град, направо да се отказват и да не опитват да имитират "интернет услуги". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Ай стига глупости всички доставчици повреме на бури имат проблеми + това тези дни и тока прекъсваше и като няма ток ми е много интересно как да ви пуснат нета... мислете преди да пишете... ААа започва да ме дразни тва визио. Всеки ден им се обаждам че нямам нет. в последните 2 седмици съм имал 2-3 дни в които не е спирал. Завали малко дъжд и айдее кабелите се късат. 'бати захаросаните кабели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Да бе... сигурно... С Евроком интернета не ми е спирал. Дори за всеобщо учудване, нялокло часа нямаше телевизия, но интернета си бацаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Да бе... сигурно... С Евроком интернета не ми е спирал. Дори за всеобщо учудване, нялокло часа нямаше телевизия, но интернета си бацаше. Ами като се пребрах от работа(18ч.) до вечерта нямаше интернет и което повече ме дразни, че няма кой да ти обърне внимание(все пак си плащам за да има 24/7 съпорт).Дали са някви измислени телефони, поне да кажат, че няма никой на телефона,а не да върви по инфото някав телефон на който никой няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Незнам, при мене ( в смирненски ) само за няколко минути ( макс 1ч общо ) да е нямало по време на бурите.По принцип рядко имам проблеми с интернета.Определено мн зависи от квартала ( как е изградена мрежата ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Смирненски като цяло имат по-малко проблеми май на ггбит за разлика от моя квартал каршака Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Смирненски като цяло имат по-малко проблеми май на ггбит за разлика от моя квартал каршака където точно в каршиака си? 'щото аз в близката 1-2 седмици мисля да пускам или ggbit, или visio. мястото е между новотела и победа Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Бул.Дунав до Ефир100 и Джоаната имам и приятел който живее срещу Санк Петербург и един до френската гимназия и при всички ни нет-а беше кенеф преди да се махна сега нз как е но май не се е оправил много много нет-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 има ли други телефони освен 670196, 607388, 634963?никой не ми вдига цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.