CyberHill Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 именно Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Е как моя си е постоянно еднакъв ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Значи си щастливец Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ky Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 оптиката на евроком(ггбит) добра ли е? Ще ми трябва главно за сървър интернет. Препоръчаха ми и коолбокс, но ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 оптиката на евроком(ггбит) добра ли е? Ще ми трябва главно за сървър интернет. Препоръчаха ми и коолбокс, но ... Евроком (ГГБит) май не предлагат интернет по оптика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Предлагат, но само за бизнес клиенти.Според мен избери коолбокс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 оптиката на евроком(ггбит) добра ли е? Ще ми трябва главно за сървър интернет. Препоръчаха ми и коолбокс, но ... Но какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Някой има ли си напредстава до кога нашият любим доставчик ще бъде баннат от 4storing.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Някой има ли си напредстава до кога нашият любим доставчик ще бъде баннат от 4storing.com За какво говориш? Къде ти казва че си баннат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 За какво говориш? Къде ти казва че си баннат? Ми от около 2 месеца когато искам да сваля някакъв файл от 4storing-а ми пише "Безплатният Ви трафик за днес е изчерпан." и от някъде чух че сме ограничени .... И сигурно май става въпрос за кинти .... Аз си го обяснявам по този начин Да мога да качвам там но като не мога да свалям къФ ми е кяра ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Едва ли е от доставчика. По-скоро искат да те накарат да си купиш екстра трафик. Може да се окаже, че безплатен трафик изобщо няма, колкото и да пробваш. /// Малко офтопик - аз от 3 дни се опитвам да сваля един дребен файл 333 KB от rapidshare.com (подобен сървър на 4storing) и постоянно ми иска да си купя premium account. При това пробвах от 2 различни интернет доставчика и едва преди малко успях най-накрая да го сваля безплатно. /// Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Едва ли е от доставчика. По-скоро искат да те накарат да си купиш екстра трафик. Може да се окаже, че безплатен трафик изобщо няма, колкото и да пробваш.Напълно си прав. Този сайт е от събирачите на SMS-и, и те хостват и печелят пари от чужди авторски материали, тоест криминално пиратство.За трафика, мисля че трафика е на файл, а не на посетител, така желаните файлове винаги са платени, а ти можеш да свалиш безплатно само нещо което никой друг не е свалял тази година. /// Малко офтопик - аз от 3 дни се опитвам да сваля един дребен файл 333 KB от rapidshare.com (подобен сървър на 4storing) и постоянно ми иска да си купя premium account. При това пробвах от 2 различни интернет доставчика и едва преди малко успях най-накрая да го сваля безплатно. /// Като ползваш проксита, не забравяй да си изчистиш кукитата, . Иначе вероятно платените сайтове за съдържание са бъдещето, ако успеят да съберат достатъчно пари така че да плащат ва MAFIAA, вместо да ги размажат с DMCA и съдебни процеси. В този ред на мисли, някой имал ли е проблем с интернета по обяд? Не само домашният ми прекъсна но и този в службата (БТК). А сега не мога да отворя арената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Скоро май ще се зачезваме от тези гига шити ..... неможе вече в продължение на месец в пиковите часове от 19 до 23 външните така да миришат че направо свят ми се завива...а за Бг да не говорим колко е зле и тяхните 2.4мб които ги предлагат в рамките на рано сутрин и по обед и късно вечер .... НоУ тенкс ... а и неразбрах те предлагат 20mbps вътрешен връзка и 8mbps външен ..... Добре що тогава като свалям аз вътрешен със униканлно бързата им връзка от 2.4мб/сек като реша да пусна нещо външно да се сваля уж с ненормално високата има външна връзка от близо 1мб/сек повече от 20кб/сек не може да дигне ... В случая тва при всички доставчици ли е ? или Вътрешния си е вътрешен а външния си е външен без да се влият една от друга връзките ? Че аз тва не мога да го разбера винаги е било така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Някой има ли пробелм с дотъпа до страници ? Аз например забелязах,че не мога да влезна в yahoo,java-та,страницата на sapphire...а всичките страници се пингват,но дори с ип адреса им пак не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Някой има ли пробелм с дотъпа до страници ? Аз например забелязах,че не мога да влезна в yahoo,java-та,страницата на sapphire...а всичките страници се пингват,но дори с ип адреса им пак не става. Проблема е само при теб. Преинсталирай, или е някоя гадинка, или антивирусната/firewall-а или всичко накуп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Скоро май ще се зачезваме от тези гига шити ..... неможе вече в продължение на месец в пиковите часове от 19 до 23 външните така да миришат че направо свят ми се завива...mda osven da si proveri6 po6tata za drugo ne stava ve4er to s 20-30k Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirski Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 И аз да се присъединя към недоволните от нета на гига-та,особено вечер става чудно . Вече все по-често се замислям да се разделям с тази фирма.Но не знам към кои да се насоча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 И аз да се присъединя към недоволните от нета на гига-та,особено вечер става чудно . Вече все по-често се замислям да се разделям с тази фирма.Но не знам към кои да се насоча. Към всичко различно от тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ей направо незнам.Много е зле интернета 1 сийд не може да хване.Сега гледам в замунда 0 пиъра на всичко,какво да правя,че ми се гледа филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Смени нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Точно за 1 нощ се сменя.Пък и алтернатива за ~20лв. не виждам каква може да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Еми нетгруп за 20 лева или ако си в на коолбокс покритието за 25 лева интернет и тел, а може да минеш и на ентри и те имат 20 левова тарифа. Зависи къде живееш.Има много голям избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Еми мисля че в тракия трябва да ги има повечето.До догодина има време,тогава ще му мисля.За сега върщи работа,ама догодина с 2 лаптопа в къщи ще е гадно без wi-fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Аз минах на нетгруп и съм мнооого доволен. И на мен не ми се занимаваше да сменям доставчика, но поради неграмотно изградени мрежи суича се наводняваше и стоях без нет по седмица след като вали. Накрая суича явно изгоря от водата, 2 седмици бях без нет навъртях сметка да им обяснявам, къде е проблема и че трябва да си сменят техниците с по-грамотни, а те ми разправят, че всичко им работи и идва нет до мен, уиндоуса ми е за преинсталиране или рутера ми е развален... И до днес не съм преинсталирал и съм със същия рутер ...а и бяха ми блокирали номера като им звъня да ми дава заето винаги, вземам друг телефон и ми вдигат веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Хайде и аз да си излея душицата. Тоя нет вони. МНОГОО ВОНИ. След, като се сляха Кейбълтел с Еврокома и така се развоня, че чак не ми се говори. И, какво следва сега? Така ли, ще е вече, щото аз няма как да се сълглася с това миризливо положение. А тия Куулбокс имат невероятно тромаво разгръщане на мрежата си. Омръзна ми и тях да ги чакам. Алтернативи? Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.