Deathzone Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Хора външният ми нет е 1 мега байт в секунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Хора външният ми нет е 1 мега байт в секунда. И при мен е толкова: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Искам да попитам дали Гигабит правят още мизерии,ако искаш да ползваш рутер.Искам с прав кабел да вържа настолния,а безжично да ползвам нет на лаптоп.Преди си спомням,че не даваха и искаха да плащащ за второ IP Ако някой техен абонат скоро си е взел рутер да сподели,ще му бъда благодарен Няма проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 И кво ся? Да не би да са решили да се оправят? А ние да съжаляваме, че прибързано сме се развели с тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Защо ъплоуда при ЛАН (20 левовата тарифа) е под 100 кБ/с? Някой с подобни проблеми? Дори и при външния ъпа е толкова. къде може да е проблема. Моля за съвет. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Искам да искажа своите извинения на модераторите на сайта. Извинявайте за глупавото ми поведение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakita Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 При мен ъплоуда от лятото е така през 5 минути напълно спира после постепенно засилва и така е постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Може ли някой на гигабит да ми направи един tracert до гугъл? Не ме интересуват пингове и глупости а от къде минава пинга през България и има ли разлики с кабелния нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Защо ъплоуда при ЛАН (20 левовата тарифа) е под 100 кБ/с? Някой с подобни проблеми? Дори и при външния ъпа е толкова. къде може да е проблема. Моля за съвет. Благодаря Ти звънял ли си им да им се оплакваш .... не ги оставай намира и за секунда щом ти е толкова поср*н нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 По тоя тест моя е 18 мб на тая тарифа,но нещо много ми се базика тия дни.Спира си както си иска.Иначе свалям бързо и нямам проблеми.Освен че трудно фащам сийдари ако са малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 От снощи започна да ми спира много често нета и когато се обадих да питам един мой приятел дето работи там ми каза, че сменяли някакви кабели и затова било така ... а като го попитах до кога ще е това ми каза, че няма да е тази година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 От снощи започна да ми спира много често нета ... И аз бях така, но от днес и така е към всички дестинации, за които се сетих. Upload-а се мени - 1,2-3,4Мbps, но download-a е стабилен на 8Mbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 http://www.speedtest.net/result/599747247.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOMPY Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 здравейте на гигабит съм от няколко седмици ми излиза съобщение че ип-то ми е в конфликт с друго IP също така в някои сайтове не ми позволява да се регистрирам тъй като не билои възможно с мойто ip обадих се в гигабит и ми казаха че тряа да клонирам мак адреса или да си купа нова лан карта питах ти как се клонира , те казах че тряало да потърся някой познат тъй като знам че тук има много начетени хора в тази сфера се надявам някой да ми помогне мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Има една програма Macadress changer с нея можеш да си видиш макадреса.Това за ип-то аз също го имах вчера вечерта.Спря ми интернета няколко пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Искам да попитам има ли начин от пц-то ми в къщи да си пусна нет към лаптопа.. с рутер? wi-fi modem? Какви са вариантите се интересувам, понеже нета нали е директно с кабел в пц-то не е към модем..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Просто си купуваш един рутер и един кабел за пц-то и готово.Принципно аз съм с ланкарта и кабел към лаптопа,ама файда никва.Постоянно ми се губи интернета като го споделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Искам да попитам има ли начин от пц-то ми в къщи да си пусна нет към лаптопа.. с рутер? wi-fi modem? Какви са вариантите се интересувам, понеже нета нали е директно с кабел в пц-то не е към модем..? Безжичен рутер е добро решение, има евтини G решения от сорта на Edimax, TP Link. EK Lan заключват услугата по MAC, затова е важно да клонираш MAC адреса на мрежовата карта на десктопа ("пц-то"), иначе няма да имаш нет. Десктопа по LAN, лаптопа по wireless - така правят повечето потребители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Как ви се струва? На последък интернета наистина е shit!!! Още малко.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitman04 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 От 10 дена интернета е много прецакан повече от 1мБ немога да кача , а преди без проблем подържах 2.4мб Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Ти пак си добре, имам случай в които не мога да кача и 1mbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Имате ли загуба на пакети при ping към gateway-я, ако не ползвате wifi, рутери и други джаджи. (пуснете повече пакети). Имал съм подобен проблем, но в момента при мен всичко е 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Проблеми има но те не са постоянни , просто мнооого ме дразнят вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitman04 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.