Xeon Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Някой може ли да ми каже (тук в темата или на ЛС) кой/и портове мога да позлвам,за да си пусна едно FTP сървърче ? Преди промяната в статута на доставчика порт 20 си бачкаше,но сега не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Някой може ли да ми каже (тук в темата или на ЛС) кой/и портове мога да позлвам,за да си пусна едно FTP сървърче ? Преди промяната в статута на доставчика порт 20 си бачкаше,но сега не работи Нямам такива проблеми, вината е в твоя компютър или ISP-то от което се свързваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 След 5 год. лоялност най-сетне се разведох с тях...не по взаимно съгласие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 DL и UPL 1:1 ли бяха при Гигабит, че поне при мен ъплоуда нещо куца. Само да споделя с гигабитци за справянето с един мой проблем - ъплоуда. Оказа се, че проблемът е бил от скапаната програма BitComet. Ползвам я откакто се помня, но много рядко съм вдигал скорости над 600кб, при положение, че dl и up са ми 1:1. Вчера сложих utorrent и днес за първи път от толкова време насам виждам скорост на ъплоуд - 2.5 MB/s... При другите не знам как е ъплоуда. Ако може някой ползващ Bitcomet да сподели. Баси зора Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Само да споделя с гигабитци за справянето с един мой проблем - ъплоуда. Оказа се, че проблемът е бил от скапаната програма BitComet. Ползвам я откакто се помня, но много рядко съм вдигал скорости над 600кб, при положение, че dl и up са ми 1:1. Вчера сложих utorrent и днес за първи път от толкова време насам виждам скорост на ъплоуд - 2.5 MB/s...При другите не знам как е ъплоуда. Ако може някой ползващ Bitcomet да сподели. Баси зора А може ли да кажеш,точната версия на utorrent за да пробвам,защото и на мен бит комет не ми дава повече от 600 кб,благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 http://zamunda.net/details.php?id=170708&hit=1 Заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 А може ли да кажеш,точната версия на utorrent за да пробвам,защото и на мен бит комет не ми дава повече от 600 кб,благодаря предварително Отиваш на страницата на utorrent и теглиш последната версия А иначе по въпроса за доставчика-напоследък нещата взеха да се скапват...Особено последните няколко дена дали заради бурите или нещо друго връзката се губи през 20 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Свалих го,но при мене положението е същото както при бит комет,от над 500 пиъри ми хваща 4-5,явно нещата не са само до програмката Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Имам следното оплакване към интернет Гигабит защо често става да нямам интернет и ми показва следното на мониторчетата за нетуорк има едно жълто удивително знакче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Имам следното оплакване към интернет Гигабит защо често става да нямам интернет и ми показва следното на мониторчетата за нетуорк има едно жълто удивително знакче. Като имаш оплакване към тях, защо пишеш във форум, който няма абсолютно никаква връзка с Гигабит ? Обади се на тел: 575 575 P.S. Tова става, когато не можеш да си получиш (обновиш) IP адреса чрез DHCP или по-малко вероятното някой да ти краде нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 от петък съм на ек...чак неска имам нет (поради много причини и много нерви) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 аз затова се махнах от ЕК от петък съм на ек...чак неска имам нет (поради много причини и много нерви) ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 аз затова се махнах от ЕК Не че нещо, ама това си е подигравка 2Мбит-а външен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Не че нещо , ама като почнете да цитирате 2км постове и .... @milenh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ами то в Т.14 си го пише, ама кой да чете... 14. Когато цитирате мненията на други членове с цел да онагледите отговора си, запазвайте само частта от цитата, която ще коментирате, а не целия цитат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 извинявам се не съобразих Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 i love this speed :laughing: :laughing: :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Лош избор на интернет доставчик . :laugh: П.п. Как можа да паднеш на екк ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 пинг 48 към Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Лош избор на интернет доставчик . :laugh: П.п. Как можа да паднеш на екк ? еми късмет ... като другите нямат покритие на моя адрес ...така става сега е друг резултата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 А като правиш тестовете сваляш ли торенти или нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 А като правиш тестовете сваляш ли торенти или нещо друго? ами не ...всички тестове ги правих без да свалям нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 еми късмет ... като другите нямат покритие на моя адрес ...така става сега е друг резултата Навсякъде вече има поне по 2 доставчика. Колкото по-бързо престане донорството на Евроком, толкова по-добре. Пореден пример как чужда корпорация съсипва печеливша бг фирма. И да не съм голословен. Ето ти тест до Македония, където имам по-малък пинг и по-висока скорост отколкото ти в града си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Навсякъде вече има поне по 2 доставчика. Колкото по-бързо престане донорството на Евроком, толкова по-добре. Пореден пример как чужда корпорация съсипва печеливша бг фирма. И да не съм голословен. Ето ти тест до Македония, където имам по-малък пинг и по-висока скорост отколкото ти в града си... Ръководството е българско и не съм убеден, че много от решенията се взимат извън страната. По-скоро тук, по софийско и техния странен поглед върху развиването на тоя бизнес. Или по-скоро обратно на "развиване". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 евроком винаги ли са толкова зле,навсякъде пинг над 50 + тва като си пусна торент клиента скороста се задържа 1.5 мега байта (за около 30 секунди) и след тва пада към 40 КБ . Дано само не става мн. често Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.