KyPo Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 abe kwo stawa shto neta w momenta e otwratitelen ? w WoW sym na 500 ms i swalqm ot data.bg s 15kb kwo e twa ?!?! Абе незнам кво става ама скоро саморъчно ще им разхвърлям кабелите ...... То бива от мен да дърпат с по 200-300 и 500к от софия .. а аз да дърпам от тях с някви насрани 20к Максимума ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Стана пак по-студено и ггшит започнаха да се насират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 От няколко дена насам нета пак се прецака-връзката е доста нестабилна,а за p2p download няма как да говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Edit: Оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Какво стана с тоз интернет ? ... само при мен ли се отварят бавно страниците или не съм единствен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Добре де,как става тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 DL и UPL 1:1 ли бяха при Гигабит, че поне при мен ъплоуда нещо куца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 DL и UPL 1:1 ли бяха при Гигабит, че поне при мен ъплоуда нещо куца. ДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 и при мен ъплоада куца а напоследък и даунлоуда и като се обадих от офиса ми казаха че връзката се губи по трасето хахахах и че ще я оправят до 2-3 дни.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Ей народе - възможно ли е вече свободно да се прави лан и да се пуска интернета към втори компютър, без да е нужно да го крия и без да имам проблеми с евроком ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Ей народе - възможно ли е вече свободно да се прави лан и да се пуска интернета към втори компютър, без да е нужно да го крия и без да имам проблеми с евроком ? да, но филтрират мак адреса на който е заявен абоната т.е. или трябва да се обадиш, за да кажеш новия мак адрес и оттам нататък да настроиш втория комп (в зависимост от това как си го вързал), или просто да клонираш мак адреса (ако си с рутер) Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 То в случая ще има ли нов мак ? :allien Мисля да пусна интернет-а от компютъра , на който си е в момента интернета през втората ланка към един лаптоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 То в случая ще има ли нов мак ? :allien Мисля да пусна интернет-а от компютъра , на който си е в момента интернета през втората ланка към един лаптоп. ами така няма да имаш проблем според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 То в случая ще има ли нов мак ? :allien Мисля да пусна интернет-а от компютъра , на който си е в момента интернета през втората ланка към един лаптоп.Остава неприятното обстоятелство, че за да имаш нет на лаптопа, трябва да работи и настолния компютър. Което решение няма особен смисъл, по-добре потърси евтин рутер. За няколко месеца ще си избие парите (от икономии на ток, напълно сериозно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Ей народе - възможно ли е вече свободно да се прави лан и да се пуска интернета към втори компютър, без да е нужно да го крия и без да имам проблеми с евроком ? Не разбирам какво значи това??? Аз съм така от 4 год. - един комп-майка с 3 ланки който пуска нет към още два компа на bridge (за да шервам хардовете м/у 2-ри и 3-ти) и никога не съм имал проблеми от страна на Гигабит - ЕврокомЛан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 То в случая ще има ли нов мак ? :allien Мисля да пусна интернет-а от компютъра , на който си е в момента интернета през втората ланка към един лаптоп. Аз пък ще ти кажа 1 фокус дето правя като ми трябва бърз нет (при ГГбит / нет груп/ визио става за други не съм пробвал) Начи и аз имам лаптоп, но го карам на бежичен от съседите ( и настолния е така) Едно време си плащах нета на ГГшит и тия не ми се струват много сериозни и просто 1 ден от лигутия реших да видя какво ще стане ако сменя Мак-а си на ланката със този на 1 френд и това се прави от Properties на Loacal Area connection --> Configure --> Advanced --> Network address и там има едно поленце със value и там пишеш Мак-а си на компа който ще видиш като Start --> Run --> cmd --> пишеш ipconfig/all и търсиш кво пише на Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-22-33-44-55 (тва е примерно ) и този адрес го слагаш в Loacal Area connection --> Configure --> Advanced --> Network : address и хоп имаш нет на лаптопа без никви рутери и фашкий Чиста работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Аз пък ще ти кажа 1 фокус дето правя като ми трябва бърз нет (при ГГбит / нет груп/ визио става за други не съм пробвал) Начи и аз имам лаптоп, но го карам на бежичен от съседите ( и настолния е така) Едно време си плащах нета на ГГшит и тия не ми се струват много сериозни и просто 1 ден от лигутия реших да видя какво ще стане ако сменя Мак-а си на ланката със този на 1 френд и това се прави от Properties на Loacal Area connection --> Configure --> Advanced --> Network address и там има едно поленце със value и там пишеш Мак-а си на компа който ще видиш като Start --> Run --> cmd --> пишеш ipconfig/all и търсиш кво пише на Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-22-33-44-55 (тва е примерно ) и този адрес го слагаш в Loacal Area connection --> Configure --> Advanced --> Network : address и хоп имаш нет на лаптопа без никви рутери и фашкий Чиста работа Да,ама какво става с този от който си взела Мак-а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Да,ама какво става с този от който си взел Мак-а? Limited or no connectiviti (или Ти или той така но тва не е хубаво совен ако не е съгласен другия човек), но ако си сам и си вземаш кабела в лаптопа и не искаш да плащаш нищо това е най-добрия начин. Друга алтернатива е да си вземеш 2ра Лан картaи да шеърнеш нета, но настолния ти трябва да работи постоянно пък така не е много икономично Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Здравейте. Може и да не е мястото да задавам въпроса си тук, но се интересувам, къде са касите на Гигабит сега? Не съм ползвал тозе нет от доста време и е спрян. Сега искам да го пусна. Живея в Кършака. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Здравейте. Може и да не е мястото да задавам въпроса си тук, но се интересувам, къде са касите на Гигабит сега? Не съм ползвал тозе нет от доста време и е спрян. Сега искам да го пусна. Живея в Кършака. Благодаря предварително. Касите на Евроком са това което търсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Здравейте. Може и да не е мястото да задавам въпроса си тук, но се интересувам, къде са касите на Гигабит сега? Не съм ползвал тозе нет от доста време и е спрян. Сега искам да го пусна. Живея в Кършака. Благодаря предварително. Ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Пробвах се там преди време, но една мома ми каза "Ами ще трябва да платите такса за вклячване". А имим приятел, който и той не го ползва дълго и като иска плаща и получава. А колкото до кабела - вързан ми е към мрежата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Пробвах се там преди време, но една мома ми каза "Ами ще трябва да платите такса за вклячване". А имим приятел, който и той не го ползва дълго и като иска плаща и получава. А колкото до кабела - вързан ми е към мрежата. Може да са ти махнали Мак-а и ти искат ся пара за вкл или пък да е станало така както при мен тъпата квачка ми беше оставила нет за месец в който не бях предплатил (а мен ме нямаше почти целия август миналата година и септември отивам и викам искам да си пусна нета и кат ми каза " 40 лв " първо се учудих кога са дигнали нета и кат ми каза че за август съм ползвал стана страхотен скандал и от тогава на сам само кабела на тъпото животно ГГшит е в нас (което не ми пречи да дърпам нет по начина дето описах малко по нагоре) предполагам така е станало и със теб. оставили ти са го пуснат без да си платиш (а обикновенно като не си го платиш трябва да ти го спрат на 5-ти) и ся тряя да патиш зарад квачките в офисите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Въобще не ме попита кой съм за да провери какво е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.