Jump to content
BulForum.com

Гигабит

Recommended Posts

iso14496 наясно сам с нещата които си писал ;)

факта е че youtube не ми работи нормално

кой какво прави не знам

загубите са при telia може би някоя от "големите риби" не е купила достатъен канал

това не е временно от 3-4 дена най малко е така ! да не говорим 4е и преди беше така

[...]

и за торентите - знам ... обаче това не е торент не е нещо незаконно близардския даунлоадер е няма как да му включа криптиране :cry

Ето тук има малко повече информация как можеш да извадиш .torrent файла от WoWd. Не знам дали ще има смисъл (все пак никой от другите клиенти няма да поддържа криптиране), но поне доказва че WoW ползва torrent.

А за загубите. От 27 Август, аз вече нямам постоянни загуби до gateway-я, но през времето когато имах поекспериментирах доста с разни опции за настройка на TCP стека. Ако си под линукс мога да ти ги дам. Но да търся техните аналози под Windows, си е мъка...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Ето тук има малко повече информация как можеш да извадиш .torrent файла от WoWd. Не знам дали ще има смисъл (все пак никой от другите клиенти няма да поддържа криптиране), но поне доказна че WoW ползва torrent.

А за загубите. От 27 Август, аз вече нямам постоянни загуби до gateway-я, но през времето когато имах поекспериментирах доста с разни опции за настройка на TCP стека. Ако си под линукс мога да ти ги дам. Но да търся техните аналози под Windows, си е мъка...

а аз до GW нямам загуби

то ако и до там имах ....

имам само понякога като правят нещо след като спре нета 10-20 мин има загуби и после е чисто

Мда установявам, че един от тракерите който доскоро ползвах най-активно е филтриран също. Усещам как съвсем скоро ще прелее чашата и ще дойдат у нас техниците на някой съвсем друг доставчик.

нета е мн добър, поддръжката също

оня ден като си плащах сметката ме зарибяваха за адсл ама нещо останаха мн ококорени :)

и бтв земете го манете тоя УоУ

Това е най-скапания интернет съществувал някога. Не правете грешката да се включите. ПодръШката е под всякаква критика - лъжци, некомпетентни, и недостъпни!

Еуроком - ОПАСНО!

-Дайте да вземем да махнем и нет браузърите, и шъ глеъме само декстопа. Тогава, ще имаме най-добрия "нет" :)

нета е мн добър, поддръжката също

оня ден като си плащах сметката ме зарибяваха за адсл ама нещо останаха мн ококорени :)

и бтв земете го манете тоя УоУ

силно се надявам,че за този пост по невнимание си изпуснал кавичките около думата мн добър,защото ако не е така,то ти си един доволен клиент на ГГБИТ(индивид,който трябва се смята за изчезнал :D )

Евроком лан или ggbit все тая .Скорост до 2,6 гига .Ъплоуд до 1,6 гига .Доволно,но външните страници ги зарежда много бавно.Всички външни сървъри като zamunda i arena и чужди сайтове. :angry: :smile:

Евроком лан или ggbit все тая .Скорост до 2,6 гига .Ъплоуд до 1,6 гига .Доволно,но външните страници ги зарежда много бавно.Всички външни сървъри като zamunda i arena и чужди сайтове. :angry: :smile:

Те тва е! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blink: :blink: :blink: :blink: :D :D :D

не знам каво са направили обаче има проблем с достъпа дори до гугъла 20-30% загуби към всички сайтове: google.com, mail.google, youtube кой знае и колко други :angry:

Host				  %	Sent   Recv  

unknown.ddns lan.pl.ekk.bg	  0	 32	 32  
				  default.intl.ekk.bg	  0	 32	 32  
				  ekk-itd.jun2.ekk.bg	  0	 32	 32  
		 ge-1-1-2-fra.eu exchange.net	  4	 32	 30  
			  de cix20.net.google.com	 39	 31	 19  
					   209.85.255.176	 30	 31	 22  
					   209.85.248.182	 30	 31	 22  
					   64.233.175.246	 17	 31	 26  
						 72.14.233.79	 34	 31	 20  
						216.239.47.25	 10	 31	 28  
				ug-in-f104.google.com	 36	 31	 20

и проблема е отчно в ЕК защото ето от мрежата на визио примерно няма проблем ;) от БТК пробвах също всичко е наред

Host				  %	Sent   Recv

gw.sp lan2.netvisio.net	  0	 36	 36
					  j4.netvisio.net	  0	 35	 35
				 router6.netvisio.net	  0	 35	 35
				   frankfurt.evro.net	 12	 35	 31
		 ge-1-1-2-fra.eu exchange.net	  3	 35	 34
			  de-cix20.net.google.com	  0	 35	 35
					   209.85.255.178	  3	 35	 34
						72.14.233.104	  0	 35	 35
						72.14.236.220	  3	 35	 34
						72.14.233.113	  0	 35	 35
						 66.249.94.90	  0	 35	 35
						 66.249.94.50	  0	 35	 35
				eh-in-f104.google.com	  0	 35	 35

Така... нямах интернет от петък следобед (тогава установих, че нямам... може и по-рано да е спрял) и си викам, айде моментно прекъсване... ще се оправи... е положението не се оправи до днес... видях се принуден за 1ви път да звъня на подръжката... от писанията във форума очаквах въобще да не ми се вдигне, обаче стана обратното и даже момичето беше изключително любезно. Разпита ме малко и каза, че ще прати хора да оправят работите и 3 часа по-късно вече имам нет... Като за първи път останах много доволен от съпорта... дано не се налага друг път да се обаждам... а ако се наложи, те да са все така бързи!!! :)

Така... нямах интернет от петък следобед (тогава установих, че нямам... може и по-рано да е спрял) и си викам, айде моментно прекъсване... ще се оправи... е положението не се оправи до днес... видях се принуден за 1ви път да звъня на подръжката... от писанията във форума очаквах въобще да не ми се вдигне, обаче стана обратното и даже момичето беше изключително любезно. Разпита ме малко и каза, че ще прати хора да оправят работите и 3 часа по-късно вече имам нет... Като за първи път останах много доволен от съпорта... дано не се налага друг път да се обаждам... а ако се наложи, те да са все така бързи!!! :)

Уцелил си момента!Преди като бях на тях интернета ми спираше минимум за 3 дни.Когато се обадя или не вдигат,или казват,че ще предадат на колегите.Тва предаване става за няколко дни. :D

Така веднъж ме бавиха седмица, даже имат някаква централа, с която ми блокираха телефона след като им звънях 20 пъти и ми даваше после само заето. Звъннах от друг телефон и веднага вдигнаха :laughing:

Вчера не знам какво стана с международния, но чаках 5мин да зареди видео в youtube и накрая се отказах :angry1

От днес вече всичко е наред....поне при мене ;)

ми не пак е същото с youtube i gmail

обадих се вчера да питам, записаха ми тел. и днес много културно ми се обади човек да му обясня проблема - каза че ще разговаря със системните администратори защото проблема не е локален ... дано се оправи скоро :ph34r:

казали че проблема на зависел от тях :angry1

ot v4era interneta mi prekasva na vseki 2 minuti , ot smirnenski sam nqkoi s podoben problem ? ii ako moje daite edno telefon4e na poddrajkata v smirnenski 4e sam go zagubil

Аз съм от Изгрев. И тук интернета е "тука-има тука-нема".

Спира за по секунда две, след това известно време работи. След това спира и зацепва. После работи няколко минути без проблем. После пак.

Вчера нямах никакви проблеми.

Септември свърши.

Edit:

Вечерта проблемите спряха и не са се появявали отново.

• 3 weeks later...

Някой има ли идея защо от няколко месеца насам не мога да ъплоудвам в даден торент тракер през Евроком ЛАН, а през друг интернет доставчик мога?

Проверил съм необходимите портове - отворени са.

От няколко дена насам след 9 часа вечерта нета ужасен-станиците се зареждат много бавно,да влезеш в Арена или Замунда е мисията невъзможна...още малко ще го търпя тва и ще резна кабела...д***а и смотания ГГБИТ :angry1

EDIT: Сега пробвах през proxy да влезна в замунда-сайта бачка на 6...чакам тоя месец да мине и си спирам нета от тях...могат само да ме хванат за маркуча с тия номера :angry1 :angry1:a ngry1

...

Един приятел редовно няма по 4-5 дена до 10, но не може да се махне, щото има договор за 1 година. Само чака да му свърши и той ги маха :laughing: Иначе със Замунди, Арени никога не е имал проблем :)

И аз нямам никакъв проблем със замунди и арени, но не ми вършат работа изобщо. А доста други торент тракери просто не мога да ги ползвам по някаква причина, когато съм на Евроком ЛАН.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...