en3rgy Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 wtf? Какво става свалям с 150к от арената.. какво да става - ЕК филтрират достъпа до тракерите и п2п конекциите ето показал съм какаъв е проблема и как изчеезва ако ползвам ип на друга мрежа чрез VPN - т.е ЕК филтрират трафика ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 И при мен е същият проблем en3rgy.Мен вече не ме интересува за тея ЕК.Толкова пари изръсих,за да се е****т с мен.Тази седмица се местя на Ангелсофт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Лудница са Аз си зацепвам макса скорост, обаче с този Уторент докато си откие пийри и стане онлай аз мога да ударя една дрямка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Не мога да разбера защо го правят-поне аз не знам ГДБОП пак да са почнали някакви масови проверки,свъразни с p2p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Не мога да разбера защо го правят-поне аз не знам ГДБОП пак да са почнали някакви масови проверки,свъразни с p2p Ем това увеличение на скоростите май им дойде в повечко и им се претоварва мрежата. Знам ли. Мое мнение, не съм разбирач, ама от какво друго да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Добре де, то проблема не е само в п2п мрежите. Отварям един сайт 100 часа..одеве не можах 2мин гугъл да зареда.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Пф... нета пак рулира... зареждам гуугъл за около 5-6 секунди!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 честито увеличение на скоростите,днеска отивам да плащам нета и на касата огромна бележка-нови скорости от 01.07.2008 за абонатите на евроком лан,видях,че за 20 лева става интернет пакета 20mbit(2,5 mb/s),a за международните нямаше промяна,а си оставаха същите,no wse pak towa e 4 пъти увеличение на бг скоростите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 честито увеличение на скоростите,днеска отивам да плащам нета и на касата огромна бележка-нови скорости от 01.07.2008 за абонатите на евроком лан,видях,че за 20 лева става интернет пакета 20mbit(2,5 mb/s),a за международните нямаше промяна,а си оставаха същите,no wse pak towa e 4 пъти увеличение на бг скоростите Браво, браво, явно все пак не са ни забравили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 еми аз се надявах на увеличение на международния че и без друго се вижда че е много зле щото ми е все тая дали един филм ще го свалям за 20мин или за 5мин предполагам утре ще видим за кво става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Не знам за какво увеличение става въпрос, но зареждам гугъл за 10-15 секунди, а в игрите лага е отвратителен. Ще се сменя май тъпия интернет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 За 30 лв. тарифата да има някой инфо?Дали ще има увеличение,въпреки че аз предпочитам увеличението да е на международния,за бг си е достатъчна скоростта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 значи мисля,че на 30 лева беше 3 mbit пакета,не знам сега колко ти е,просто видях,че за 20 лева пише 2 mbit,което и сега е толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Както винаги ги увеличават към обяд. Едит:@peja 20 лева. До София ъплоуда е по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Както винаги ги увеличават към обяд. коя е тарифата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Новата скорост ми харесва. 30 лева тарифата: Teh Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 не знам за ъплоуда и международния, но днес бг пиъринга ми закова на 2.1 мб , от арена с 13 конекции Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Одеве си свалях торент с ~2.7 mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 тарифа - 20лв заприлича на интернет тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Да скороста е доста прилична. Няма ли някой на 50лв тарифата, ако е 2x идеално Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Евала на ГГБИТ 20 лева 2,5 MB БГ е предоволно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Не, че се оплаквам, но разликата между бг и интернационален стана доста фрапираща. Едното е 20000 kbps, а другото е 2000 kbps. Да се надяваме, че след време ще направят международния 1mb/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Хахах по едно време като пуснах да се сваля 1 торент и за 2 сек. беше на 5% и като видях скоростта-2.5мб и направо се уплаших. Айде честито,ако вдигнат и международния ще сме екстра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Бг нета си е пушка,свалям с към 3,7-3,9 мб/сек.Сега както казаха по-горе остана единствено международния.Проверявах на няколко пъти,нета си държи стабилно скоростта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Нека нека това стабилизира конкуренцията, което е добре за всички ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.