casperpld Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Ахаха... спря пак международния и гледам тука 3ма сме се събрали и четеме темата tygah & en3rgy - cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Ахаха... спря пак международния и гледам тука 3ма сме се събрали и четеме темата tygah & en3rgy - cheers е то явно толкова сме останали на ггбита като ходих да си плащам - немогат да ме намерят - програмата им объркана - хората разправят че другите офиси за плащане били затворени ся и нета дето беше г/д стабилен ъплоада външния вече и скоростите не са добри в сравнение с другите сега и спирания ... ако искат да си изгонят клиентите - що просто не кажат поне ъплоада към бг си върви на торента аз отивам на си пусна нещо по дълго ~40мин от вбокса да гледам дано докато свъши да имаме нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 закратко е аз се прибрах в 14ч - йок сега - йок ако това е малко ти си мазохист Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Бих искал най-любезно ( понеже ми писна вече ) да помоля някой да ми даде инфо ЗАЩО ЗА БОГА "Евроком" постоянно прави мизерии с външният интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Бих искал най-любезно ( понеже ми писна вече ) да помоля някой да ми даде инфо ЗАЩО ЗА БОГА "Евроком" постоянно прави мизерии с външният интернет. споеред мен си много нахален щом задаваш този въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 споеред мен си много нахален щом задаваш този въпрос Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chefata Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Интернета тотално замря , поне при мен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Много яко, дърпам си от Zamunda нормално само дето немога да им влезна в сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 много странно......някой външни ги отваря, някой не, а някой наполвина...да не е умрял DNS -а и при модемаджиите от Ек е същото положение.....тц,тц и скайпа не работи направо прецакаха любовния живот на полвината тинейджъри в града .... племенничката ми получи нервна криза Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 много странно......някой външни ги отваря, някой не, а някой наполвина...да не е умрял DNS -а мдамм и аз от опитите си да влезна някъде успях да влезна в нашия си форум ..... ама нета е компот ..... тя майка ми ме вкара в параноя преди тва че съм забравил да плата и си помислих че ми го спират. .... ама явно нещо са омазали Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 няма гугъл...това е подсъдно май ще се пуска заявка към поредния доставчик пусната е вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Бих искал най-любезно ( понеже ми писна вече ) да помоля някой да ми даде инфо ЗАЩО ЗА БОГА "Евроком" постоянно прави мизерии с външният интернет. bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
erk0r Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Ееее не ще полудея! Днеска чаках 1 час да си платя шибания интернет и като се прибрах беше по-зле отколкото преди да го платя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 няма гугъл...това е подсъдно май ще се пуска заявка към поредния доставчик пусната е вече Честито! P.S. откакто им бих шута,се родих с новия ми доставчик! Скорости,като скорости,ако стане авария и им звъннеш,веднага те информират! А щях да забравя най-важното-не правят такива мизерии като ЕКК! В това отношение ЕКК са ненадминати Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Честито! P.S. откакто им бих шута,се родих с новия ми доставчик! Скорости,като скорости,ако стане авария и им звъннеш,веднага те информират! А щях да забравя най-важното-не правят такива мизерии като ЕКК! В това отношение ЕКК са ненадминати а новия е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Е ще прозвучи като реклама...ама айде.Angelsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Аз не се оплаквам от евроком ЛАН-а за 20лв. Напоследък не съм имал проблеми, скоростите са доволни. Вярно, че поддръжката е малко умряла, но къде ли няма проблеми. Иначе в момента не ми се отварят половината сайтове, както и на вас. Аварии се случват, въпросът е колко бързо ще отстранят проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Днес нета е под всякаква критика...буквално спира през 1-2 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Да се похваля ,че скоро няма да съм на ЕвроШит , сега направих заявка за друг нет. Работата ми е свързана с нета, а това което става сега не се търпи , също и това като капне дъжд да ми изключват машините и най-нагло да ме питат по телефона кой ми бил адреса, все едно незнам какво правят кухаревите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Нета се стабилизира за момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Нета се стабилизира за момента. Дам дано повече да не прави мизерий Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 В момента нета ми е мн зле... Ей за тва говоря: Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Абе само при мене ли нета е под всякаква критика... зареди ми форума за по 25+ сек... gmail за 85... не мога дори 1 песничка да си сваля... за скайп да не говорим... съобщенията въобще не се пращат... ужасТ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 При мене е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Абе само при мене ли нета е под всякаква критика... зареди ми форума за по 25+ сек... gmail за 85... не мога дори 1 песничка да си сваля... за скайп да не говорим... съобщенията въобще не се пращат... ужасТ!!! от петък до неделя винаги съм така...до края на месеца, след това друг доставчик, дано да е по добре от около 3 минути се боря с футбол 24 , като добавим и това, че някъв дришлю ми затвори телефона вчера направо с кеф ще зарежа тъпаните от ек...дано по скоро да фалират и да освободят пазарна ниша за някой който наистина има желание да доставя нет и кабелна еми няма да стане днеска тоя филм с браузването на малко по тежички сайтове айде успех на колегите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.