viiipeer_ Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 нали беше симетрично 1:1, а нещо не го виждам на картинката Взе ми думите от устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 феновете на лангейм да си възхваляват доставчика в тяхните си теми - имате си 2 който иска да чака да му пуснат бонуса, за да почне да тегли, да минава на лангейм - по големи скорости, когато най - малко ги очаквате, а когато ви трябват - тези които си пише в сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Стига сте мрънкали ве... Dial-Up ftw!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Трябва ми информация дали около района на Братската могила Гигабит имат покритие и дали интернета е стабилен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Трябва ми информация дали около района на Гребната база Гигабит имат покритие и дали интернета е стабилен. Кьде по точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Кьде по точно? Дългия блок до Братската могила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Трябва да има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Някои да знае дали Gigabit разрешават позлаване на wireless рутери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Някои да знае дали Gigabit разрешават позлаване на wireless рутери Разрешават. Аз самия вкъщи съм с рутер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 На 2 пъти светна много здраво, поне в Кичука де, и се пристинисха нещо и чак спряха нета за около 15мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 На 2 пъти светна много здраво, поне в Кичука де, и се пристинисха нещо и чак спряха нета за около 15мин. В тракия много мощно духаше и валя като изведро. Нета спря и си помислих, че няма да го оправят поне няколко часа. Не знам дали съпорта или просто от само себеси се оправи, но нямах нет точно 5мин. Което много ме зарадва Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Пф... нещо ми се сгомняся нета... отварям само няколко страници... vbox, abv,тука форума, gbg, sportal.bg, data.bg, пък други въобще не ги отваря: hattrick.org, google, wrzru, zamunda, arena, wiki... смахната работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Как е възможно: не мога да разбера, сега аз имам ли нет или не. Не ми отваря нищо освен abv.bg и форума, където има лаг неописуем, а в skype имам 5-6 абоната от 120, просто не ми го побира главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 спокойно просто няма външен Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 спокойно просто няма външен бахти... прецака ми се предобедната игра заради тоя външен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 спокойно просто няма външен много спокойно да някои хора имат работа и кога ще спрат да се базикат с тоя външен ? load balancing разбирам ама всее пак така да захранваш хиляди хора - не го разбирам от няколко дена външния е шит - а днес и нацяло спря ако някой знае да кажв бг proxy сега пиша от proxy.animes-bg.com (rofl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Външният пак изчезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 При мен цяла сутрин имаше - Limited or no connectivity и преди малко има даде грешка windows - конфликт с друг ип адрес - пълна боза.В момента интернета я идва я изчезва и имам невероятен лаг.Вънщния го няма никакъв.Сега както почват пролетните бури ще има проблеми - ще гледаме тук има тук няма. Интересно на другия компютър в нас с модем на ек как всичко си работи. Edit: Оправи се засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Много ниска международна скорост, за първи път ми се случва. Много странно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Това да не би защото ще вдигат на нас, модемните, скоростта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Това да не би защото ще вдигат на нас, модемните, скоростта Не знам нещо имат проблем. И добре че ги напускам Сега се стабилизираха малко но пак са на 75% от тези, за които плащам Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 По мои наблюдения - когато вдигнаха скоростите на гигабит скоростите на модемите и изобщо като цяло нет-ът се скапа ( аз съм на модем и усетих ), а сега е ред на лан-каджиите да го оберат, което според мен е абсолютно неправилно, но това е политика на фирмата - да прави нещо без да има техническа подготовка и когато се появят проблемите да ги отстранява за сметка и неудобство на клиентите си. Това е мое лично мнение! Затова и направих постъпки да променя положението! Останете си със здраве и нека нямате проблеми като мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 втори ден международния прекъсва точно днес ще ходя да плащам таксата и май май ще си дърпаме ушите Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 вчера е нямало външен 4-5 часа днес се почва с прекъсванията от сутринта ако ще продължава така Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 И все пак е по-добре от изгъзицата през февруари миналата година, когато спряха локания ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.