sasshko Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 противоречиш си много с предишния ти пост, за това и никой не ти вярва. Първо казваш, че си на 50 и имаш най-много впечатления от нея, а в следващото изречение казваш, че не можеш да коментираш тарифата от 50 лв Тъп ли си ??? Не мога да коментирам 50лв тарифата този месец, защото вдигнаха скоростите!!! Аз не искам никой да ми вярва, просто си изказвам мнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Научи се да се изказваш правилно, за да не те разбират хората погрешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Тогава пиши по-разбрано, щото никой не е длъжен да гадае какво си искал да кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Добре г-да депутатите разбрахме се. Жив и здрави P.S. Какво съм тръгнал и аз да убеждавам хората, кое е по- добре. Нека като мен да сменят 2-3 доставчика, за да разберат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Нещо интернета при мен се сговняса ... 25% загуби при бг и инт. Някой, ако може да ми каже телефоните за повреди, че съм ги забравил. Утре да си поговоря с тях, както за проблема, така и за обещаните, а не дадени 5 mbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 бетон да бе уж щеше да е 5мбпс да ама не Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Днеска съм супер недоволен!!! Освен че прекъсна от 18:00 до 18:25, сега нещо супер се бави!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 ieeeeeeee ja poludeq ei az za kaku vi plashetem 20 lela zati li dignaiti parite da nimuq da tagla li wa iskam vednaga na sabalem ako trebla u 6 chasat ureme za misa da duditi u doma i da mi smeniti tam aipito li kakuto se pravi da mui da tagla kakto predi che ja vi iba i ....... da ne pculam vikim che se nerla eiiiiiiii neznaq ot tam li ja i upralati ja dvadeti li do doma neznaq ama iskam da tagla na mine za kakai ui mii tuz internet kato nimuq da tagla ako ne duditi do 2 dena se mesta na drugiqt internet na skinarete ja vi ibal shapshavete na Ulica Мусала 23 jiveq iskam da mi upraviti shibaniqt internet eiiiii.. puvichi nima galcha ja vi ibal shmatkite От началото до края нищо не разбрах какво искаше да кажеш ама се 1 ... надявам се някой друг селянин да те е разбрал P.S: Наистина тази вечер нета е просто ужасен ... една страница ми я отваря 5 минути, а пък да не говорим за тегленето 40кб/с. какво стана ??? това ли са ви 5mbps ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Не го разбрахте go4eto`, защото вероятно е някакъв заблуден македонец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Не го разбрахте go4eto`, защото вероятно е някакъв заблуден македонец. Пича просто се опитва да се прави на интересен като е пейстнал същото съчинение (кой знае откъде го е изровил) и в другата тема. Явно плаче за бан, още повече ръси цинизми наляво и надясно. Все още не го е постнал същото и в другите теми, но има време. В началото ми стана смешно, но щом същото се появи и в други теми, правете си извод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Тая вечер на няколко пъти на мене нета правеше проблеми(limited or no connectivity),изглежда правят нещо по мрежата.От друга страна обаче ъплоуда ми се върна към нормалното 6 , 7 мбит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Мммда и при мене е доста лошо положението и сутринта, в момента тегля с 9-11 KB а от снощи до сега нет-а ми е спирал поне 10 пъти...да се надяваме че скоро ще се отстрани проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Да имаше и при мен малки проблеми вечерта. Ъплоуда падна много и почти спря. Това ставаще през 15мин за по 10мин От до към 24:00ч Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Да имаше и при мен малки проблеми вечерта. Ъплоуда падна много и почти спря. Това ставаще през 15мин за по 10мин От до към 24:00чПри мен по това време вообще нямаше нет Limited or not connectivity Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Крушката си имала опашка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 похвално... а дано се задържи така Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoUsE_MaNiAk Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Урааа от първоначалните 500кб/с(при 5 мегабитовото увеличение)вече скороста е доволна 600-605кб/с макар и да не е 625кб/с както трябва да е но 600 са си 600пак 250кб/с отгоре никак не са зле!Браво на тези които отговарят за скоростта и всички други работи по нета че за 5 дена успяха да увеличат скоростта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Алелуя, най-накрая. Ясно защо снощи интернета понамирисваше на кенеф. Стабилно тегля торент със 670к Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 хах доунлоада и уплоуда са ми горе-долу еднакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Най-накрая да пропищим от хубаво Genau!!! Apfya, newbie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Най-накрая да пропищим от хубаво Genau!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmadjarov Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 И при мен вече нета е със обявената скорост. Дори малко отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 докато ме е нямало нещо е станало- вече тегля стабилно с 1.1-1.2 МБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Засякох нещо интересно: тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Защо не видях никой на тарифата от 50лв. Нали трябва да е 20мбит?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.