Jump to content
BulForum.com

Гигабит

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Смятам че имаме повод за радост, скоростите поне се вдигнаха, малко се опитват ggbit да послагват все пак не са 5,10, и 20 mbit както твърдят в рекламните си брошури, но поне с тарифа от 20 лева се достигат 4 mbit=500кб/с и от 30 8,2mbit=1мб/с бг пиъринг а и международните са добре-съответно 2 mbit и 3 mbit . Лично аз съм доволен от скоростта и надеждността предлагана ми срещу 30 лева. Смея да твърдя че от близо година не съм имал сериозни проблеми ,малко след като ги купиха софиянци беше пълна скръб но нещата се пооправиха.А който не е доволен да бяга другаде ... има избор...но дали към по-добро е друг въпрос :)

...

Ми шом казваш :P .

За 20 лв ти дават 4мбит бг? AngelSoft за 20 дава 16 мбит.

2мбит външен? Същия конкурент дава 8-10 мбит външен.

Дали е към добро или зло, хората да си направят изводите :bgrin:

Ми шом казваш :P .

За 20 лв ти дават 4мбит бг? AngelSoft за 20 дава 16 мбит.

2мбит външен? Същия конкурент дава 8-10 мбит външен.

Дали е към добро или зло, хората да си направят изводите :bgrin:

Смехотворно :lol: :lol: :lol:

Ех tedy и при AngelSoft съм бил няма какво да ми обясняваш....изводите съм си ги направил както виждаш, а дали някой ще се подведе по както каза sasshko смехотворните истории които разказваш не ме бърка :)

Ех tedy и при AngelSoft съм бил няма какво да ми обясняваш....изводите съм си ги направил както виждаш, а дали някой ще се подведе по както каза sasshko смехотворните истории които разказваш не ме бърка :)

Радвам се, че поне с нещо съм бил полезен - да ви разсмея :bgrin: (Абе то понякога и аз се смея на себе си, което е здравословно все пак).

@OutSider, недей тъй, по-полека давай с тестовете, че ще стане тотален смях в залата :lol: , само дето е ясно кой на кого ще се смее последен.

Добре нека се смеем взаимно тогава ето няколко теста правени сега на 20лв тарифата Angelsoft

230857411.png

230858013.png

230858505.png

230859597.png-не от най-добрите но пак е по-добър от този на ггбит

Със здраве да си го ползваш OutSider.Не ме разбирай погрешно аз агитатор за ggbit не съм, споделех че съм доволен от услугата която получавам за 30 лева-не за 20. Не само като скорости а и като качестро като цяло. Скорости няма да показвам аз вече ги споменах в пост малко по-горе може би забравих да спомена че са симетрични за някои това е важно.А за нищо няма да казвам ... мойта попара съм си я сърбал, радвам се че при вас няма проблеми :)

Само на мен ли ъплоуда ми е нисък,на 8 мбит даун само 4 мбит ъп и то със зор,преди увеличението ъплоуда беше почти стойност равна на тази на дауна .Знам че в спийдест, теста не е със 100% точност,но все пак...

Иначе споровете където ги водите са безсмислени,все едно деца си сравняват, кой има по- хубава играчка.Всеки си избира какъв да му е нета,взависимост от нуждите и желанията му,засега :)

Това, че през целия ден получаваш гаден интернет и вечерта към 23-24ч ти се вдигат скокостите и вдигаш 16мбит не означава нищо. Аз плащам 50лв на месец на ггбит и получавам скоростите, за които съм платил в 100% от времето. Никога не са падали без значение прайм тайм и еди си кво си. Правилно да си раздели нещата и си доставят интернета съвсем коректно. От както ги купиха станаха много коректни и без никакви забележки. Тъй като съм клиент от 1-2години някъде от началото имаше какво да се желае. Съпорта беше доста разбит, обаче в последстивие нещата се оправиха и сега са на много високо ниво.

Едит: Постоянно използвам най- високата тарифа. В момента съм на 30лв, защото купувах едни сървъри и ми излезна доста сериозно. Затова и не мога да коментарирам 50лв тарифата.

ти въобще гледаш ли резулатите и часа... явно не просто си правиш гимнастика на пръстите и относно тва за ггбит вземи се събуди до преди 2седмици бях абонат знам колко им е стабилен нет-а вечер... не на мен тия

Да, sasshko. Както каза и OutSider, говориш малко наизуст.

Тия 16 мбита се получавам по всяко време.

На голямата тарифа го има това, че вечер пада, а през останалото време получаваш много високи скорости в БГ! И навън.

Тук обаче става дума от КОЛКО на кОЛКО пада :) . Едно е да пада от 10 на 3 вечер, друго е да пада от 60 мбита на 20 вечер ;) .

Радвай се на ггбита, важното е човек да е щастлив.

Аз плащам 50лв на месец на ггбит и получавам скоростите, за които съм платил в 100% от времето.

Едит: Постоянно използвам най- високата тарифа. В момента съм на 30лв, защото купувах едни сървъри и ми излезна доста сериозно. Затова и не мога да коментарирам 50лв тарифата.

и сега на кое да вярваме? :lol:

забелязвам от доста време, че към потребители на бтк не мога да дигна повече от 10-15к при положение, че трафикът ми е свободен в момента...при всички ли е така :bgrin:

Не знам в кой квартал сте на БаЧо Ангел, на работата сме на него и няма ден в който да не падне поне 2пъти за по няколко минути. А има и дни за часове няма. Не хваля ЕК Лан, защото у нас съм на тях и нета не е китка за мирисане, но поне не пада толкова често.

забелязвам от доста време, че към потребители на бтк не мога да дигна повече от 10-15к при положение, че трафикът ми е свободен в момента...при всички ли е така :bgrin:

Макар, че не съм на Лана, а на модема и при мен е така...абсолютно при всякакви условия уплоуда към бтк потребители ми е бил макс 10тина кб/с... :confused

С по- горните си постове исках да каже, че от много време използвам тарифата от 50лв. И върху нея имам най- много впечатление. А този месец по изключение съм на 30лв. ;) Стига сте спамили.

Макар, че не съм на Лана, а на модема и при мен е така...абсолютно при всякакви условия уплоуда към бтк потребители ми е бил макс 10тина кб/с... :confused

Изглежда ЕК не обича да си плаща сметките към БТК :lol: иначе това с малката скорост съм го забелязал от август месец 2007 и до сега е същия леш ...

С по- горните си постове исках да каже, че от много време използвам тарифата от 50лв. И върху нея имам най- много впечатление. А този месец по изключение съм на 30лв. ;) Стига сте спамили.

противоречиш си много с предишния ти пост, за това и никой не ти вярва. Първо казваш, че си на 50 и имаш най-много впечатления от нея, а в следващото изречение казваш, че не можеш да коментираш тарифата от 50 лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...