Jump to content
BulForum.com

Гигабит

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Ей сега майка ми донесе някво брошура! Пише (BG/international) за 20 лв - 5/2 Mbps. 30лв - 10/3 Mbps; 50лв - 20/4 Mbps...

Aко има някой на 30 лв, да каже стига ли ги тея 10mbs (т.е. ~ 1 МB/s)

Ей сега майка ми донесе някво брошура! Пише (BG/international) за 20 лв - 5/2 Mbps. 30лв - 10/3 Mbps; 50лв - 20/4 Mbps...

Aко има някой на 30 лв, да каже стига ли ги тея 10mbs (т.е. ~ 1 МB/s)

както писах по горе, фащам 950к стабилно

Aко има някой на 30 лв, да каже стига ли ги тея 10mbs (т.е. ~ 1 МB/s

ми не знам какво е това чудо,и аз бях чул че 20 левовата е 5 мb/s,само че аз в момента едвам хващам 4,това,което казваш за брошурата,да не е за нови абонати или нищо не пише.

Не е за нови абонати ми става въпрос за тарифата която сега е 20 лева и по инфоканала са пуснали рекламка че скороста става от 3Мbit/s на 5Mbit/s а защо сега е 4 Mbit/s въобще не знам (Всъщност знам - поредният гаф на ЕК)

Има увеличение, ДА. И аз съм на тарифата от 30лв и Дауна е 950кб максимум някъде. Сега ще ви кажа и ъплоуда дали е толкова.

Може да ги вдигат постепенно.

на 30 лв тарифата вече е 8мбит

230461695.png

Ъплoyда е по-нисък от нормалното,но увеличението е факт.Да се надяваме че ъплоуда ще си достигне нормалните скорости.

Не се съблуждавайте от тези тестове те не са 100% точни.

Скороста, която достига до мен в момента е точно 8Mbit/ 8mbit. Както и при всички останали.

30лв

искам да помоля ако има някой на 20 лв. да пише ако случайно хваща 5 мб (или май е бяла лястовица).защото е мн изнервящо да те мамят толкоз явно,казват 5 а дават 4 или май за нас клиентите на гигашита това е напълно нормално да ни мамят

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...