limpbizkit_fena Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ми и аз рестартирах, ма по всичко личи че няма да се радваме на нови скорости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 кога пък са пускали увеличение от сутринта... обикновено магията става следобед... имайте търпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ми аз от 3 месеца съм на на ЕК-Лан, ама преди тва като бях на ЕК-Кабелен и промените сутринта ми ги правиха за тва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Увеличение йок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malak_baio Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Май, май наистина няма да има нещо подобно Иначе беше хубаво да помечтаем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Май, май наистина няма да има нещо подобно Иначе беше хубаво да помечтаем! Да, беше хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 как да няма има днес за поред път в къщи скороста е 0 още 1 месец с всекидневни прекъсвания и се местя при бачо Ангел Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoUsE_MaNiAk Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Увеличение йок. Момчета и момичета не се притеснявайте за скоростите днес няма да ги увеличават!!!Имах проблем с нета и им се обадих.И да се възползвам че говоря с тях ги питах за увеличението на скоростите и ги питах нали от днес ли е това увеличение и те казаха не не се притеснявайте от понеделник влизат в сила новите увеличения на скоростите знам само за 20лв скороста 5mbps което като разделите 5000 на 8 ще получите 625 и воаля разбирате колко ви е скороста тоест 625кб/с в рамките на българия и 250-300кб/с от чужди сайтове Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Да и на мен ми мина през главата, че ще е от понеделник, но да видим. Платили сме си вече за следващия месец. Аз съм си доволен и сега. Да чукам на дъвро почти никога не ми спира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 ето аз как си увиличих скоростите просто минах на Angelsoft тестовете са от преди 10мин няма и толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 в http://ggbit.info/forum един пропищя, че са му вдигнали скоростите... имайте търпение, ще дойде и вашия ред... и не забравяйте да рестартирате комповете от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 А дано се увеличат!!! Доволно ще е 600к за 20 кинта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoUsE_MaNiAk Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 в http://ggbit.info/forum един пропищя, че са му вдигнали скоростите... имайте търпение, ще дойде и вашия ред... и не забравяйте да рестартирате комповете от време на време 5000mbps демек 5мегабита делите 5000:8 и получавете 625кб/с(това е новата скорост от понеделник) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 А дано се увеличат!!! Доволно ще е 600к за 20 кинта!!! 600k Ама няма да е за 20лв... Максимум месец 2 след увеличаването на скоростите ще има и увеличение на потребителската такса. (Търговски трик) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 600k Ама няма да е за 20лв... Максимум месец 2 след увеличаването на скоростите ще има и увеличение на потребителската такса. (Търговски трик) Няма да има увеличение на мес. такса. А аз да питам сигурно ли е че ще има увеличение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Няма да има увеличение. А аз да питам сигурно ли е че ще има увеличение? ............. ................. значи убедено заявяваш, че нямало да има увеличение на таксите, но в същото време питаш дали ще има увелечение на скоростите?! ............ btw ggbit вече веднъж бяха вдигали таксата в съответствие с едно предишно увеличение на скоростите (от 18 на 20 лв), така че предположението на @Radev може и да се окаже правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 ............. ................. значи убедено заявяваш, че нямало да има увеличение на таксите, но в същото време питаш дали ще има увелечение на скоростите?! ............ btw ggbit вече веднъж бяха вдигали таксата в съответствие с едно предишно увеличение на скоростите (от 18 на 20 лв), така че предположението на @Radev може и да се окаже правилно. Глупаво се изразих, исках да кажа, че няма да има увеличение на месечната таска Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Глупаво се изразих, исках да кажа, че няма да има увеличение на месечната таска Отново се изразяваш глупаво (по твоите думи), понеже samkijot каза точно това. На каква база твърдиш, че няма да има увеличение ? Да не работиш в ггбит, макар че more often than not, дори работещите там не знаят кога какво става във фирмата . Останалите поне изразяват мнение и съмнение, без да твърдят убедено. Лесно е да хвърляш убедено неща по форумите без да си сигурен самият ти - нещо, от което аз гледам да се разграничавам все повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Ами най-много да увеличат до 25, знам ли... да се надяваме обаче, че няма да има увеличение на цените! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Вижте какво получих вместо увеличение "Достъпът до услугата ЛАН интернет, предоставяна от Евроком Кабел МБ не е разрешен от този компютър." Едит: Господа от Гигабита пуснете ми нета, моля. Едит2: Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Вижте какво получих вместо увеличение "Достъпът до услугата ЛАН интернет, предоставяна от Евроком Кабел МБ не е разрешен от този компютър." Едит: Господа от Гигабита пуснете ми нета, моля. Едит2: Благодаря ! и на мен ми го бяха спряли за малко.явно правят нещо току що фанах 850к на 30лв тарифа, увеличение ще има Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Пф външният ми е супер в г*за в момента!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Пф външният ми е супер в г*за в момента!!! Може да го намалят :D A ние се надяваме да го вдигнат. Сега ще ресна, за да видя как е има ли повишение намаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Повишение йок!!! ...поне за сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 хм това ли е увеличението при вас така ли е значи не е 5мбит а 4 да видим дали ще ги държи довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.