Jump to content
BulForum.com

Гигабит

Recommended Posts

Ако съдя по това което чета в страницата на екк и позабравения ggbit.net, то новата скорост за тарифата от 20кинта трябва да е 5мегабита(625килобайта).Което ако стане ще е много много добре.Но не съм сигурен, за това не казвам че инфото е вярно.Също чувам че можело тарифата от 20 кинта да стане 22 ???

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
От февруари - увеличение на скоростите. С колко, не знам и не ме питайте. На печелившите честито и със здраве да си го ползват нетЯ.

Ако има увеличение няма да ги сменям и ще си остана на 12мбит, като очаквам да стане поне 20мбит :D А

Ако е така ще съм предоволен. Евроком софия (гигабит) поддържат много строго скоростите, които са обявали и дори в Primetime (най- натовареното време) поддържат скоростите на 99% ;) Това мога да ви го кажа съсвем реалистично, не слушайте някакви лапета, които си нямат хал хабер и се кефят, че свалят с 5мб/сек от съседа от другия вход, които е на Ангелсофт също. И казват БГ-то ми е 5мб/сек сиреч 40мбит :D

От февруари - увеличение на скоростите. С колко, не знам и не ме питайте. На печелившите честито и със здраве да си го ползват нетЯ.

тва да се чува :punk

от както съм на ггшит прекъсвания само след големите дъждове, скоростта си е на 6 винаги...абе нямам оплаквания :)

февруари викате

его идва значи ще видим до няколко дена дали е истина :lol: а и колко ще ги държи

пък може и да си остана на ггбита знае ли човек :bgrin:

утре ше питам като плащам дали знаят нещо онези кокони :sick

февруари викате

его идва значи ще видим до няколко дена дали е истина :lol: а и колко ще ги държи

пък може и да си остана на ггбита знае ли човек :bgrin:

утре ше питам като плащам дали знаят нещо онези кокони :sick

Днес мернах билборд на Евроком Лан за промоция 5 мегабита за 15 лева.

Днес мернах билборд на Евроком Лан за промоция 5 мегабита за 15 лева.

е не не

то тва го знаеме

тва е за нови клиенти да лъжат дай ся 4 месеца така

пък после 1 година ще видим - ами ако им се скапе съвсем нета през тази година , ако се появи др мн по добър доставчик :tongue който иска да се обвързва за 1 година

знаем ги тия номера на БТК - зад тебе

ако е 5мбит за 20лв ще е добре иначе бях намислил лангейм....

ще видим ся няма кво да говорим , и за модемите мн се писа а нищо не стана по назад от плевен излязохме :wacko:

още ли може да си пуснеш второ пс с еднократна такса?

Няма такива неща. Аз вкъщи с рутер съм си пуснал нета на 2 PC-та и 1 лаптоп. Нищо не съм плащал допълнително.

От неофициални източници:

20 лева - 625 кб

30 лева - 1250 кб

50 лева - 2500 кб

Това са бг скоростите. Интернационала на 20 левовата щял да стане 250 кб. За другите не знам. Новините са хубави.:)

Лек и безавариен ден.

еми конкуренцията с лангейм е сериозна :D

очаквам да се поизравнят скоростите, щото иначе всички вкупом на лангейм :punk

аз още не съм на тях, все още, защото трябва да се дупчи пак стената, а правихме ремонт скоро :)

От неофициални източници:

20 лева - 625 кб

30 лева - 1250 кб

50 лева - 2500 кб

Това са бг скоростите. Интернационала на 20 левовата щял да стане 250 кб. За другите не знам. Новините са хубави.:)

Лек и безавариен ден.

Това, ако е вярно директно подписвам договор за една година :D

Вярно..Вчера вечерта ми спря нета и неска им звънях и им казах , че нямам нет и ги питах дали ще овеличават скоростите и те ми казаха , че да и за т'фа съм нямал интернет правили са някви тестове с новите скорости , щото като ми дойде нета теглих няколко часа с около 650кб БГ..И от чуждите сайтове и тракери с 350кб :punk ..Такаче в Петък ще теглим с 625кб от бг тракерите и тн.. , а от чуждите с 250кб :) ! Да ни е честито на всички потребители на ГгШиТ !

Обаче тва ггшит стана много разпространено :D, а и готино звучи. Btw време беше да се усетят да вдигнат скоростите, че от конкуренцията (Ангатасофт) здраво върпат клиентела.

Обаче тва ггшит стана много разпространено :D, а и готино звучи. Btw време беше да се усетят да вдигнат скоростите, че от конкуренцията (Ангатасофт) здраво върпат клиентела.

Правилно и аз се бях запътил на там, но сега ще остана и ако това са реалните скорости, защото аз съм на 50лв. Ще ме спечелят като клиент за дълго.

Хайде утре ще чакаме новите скорости!Дано да са такива,каквито са обявени! :lol: :P

Те не са обявени никъде. На сайта им няма нищо. ;) Някой подшушна във форума и от там тръгна :)

абе тва увеличение да не е само за нови абонати, при мен няма нищо...дори рестартирах сутринта за всеки случай

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...