Within_Temptation Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ами..имам едно въпросче..така какво става със сървъра? и изобщо ще можем ли да теглим филми/музика/игри/софтуер отново??!?!?!??? пффф сега нито ху-то зарежда нито мп3-то нито нищо...co.jp зарежда ама речеш ли да гледкаш или сваляш филм си оставаш с пръст в уста някой знае ли нещо със сигурност че ве4е супер се отчайвам...в квартала ми има само ггбит/евроком и само това...няма ли от къде да се тегли ще ми клъцнат нета ;( :blowup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos4ento Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ами..имам едно въпросче..така какво става със сървъра? и изобщо ще можем ли да теглим филми/музика/игри/софтуер отново??!?!?!??? пффф сега нито ху-то зарежда нито мп3-то нито нищо...co.jp зарежда ама речеш ли да гледкаш или сваляш филм си оставаш с пръст в уста някой знае ли нещо със сигурност че ве4е супер се отчайвам...в квартала ми има само ггбит/евроком и само това...няма ли от къде да се тегли ще ми клъцнат нета ;( :blowup: Виж ся не си единствен но пич според мен мини на висио или ейнджълсофт това според мен са едни от най-добрите в плд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ru6^4o Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 току що ми бе сменено ип-то по необясними за мен причини и на този адрес http://www.ip-adress.com/ ми дава този резултат: My ip address: 89.215.1.xxx (copy) IP country: Bulgaria IP Address state: Grad Sofiya IP Address city: Sofia IP latitude: 42.6833 IP longitude: 23.3167 isp: Inter-Bg-Com Ltd. organization: Inter-Bg-Com Ltd. your speed: Cable/DSL ???? скорост кабел/дсл ???? isp: Inter-Bg-Com Ltd. Тези промени само за мен ли важат или и при вас е така? Как е възможно ип-то да ми се намира в софия? И кои подяволите са тея : isp: Inter-Bg-Com Ltd. organization: Inter-Bg-Com Ltd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 току що ми бе сменено ип-то по необясними за мен причини и на този адрес http://www.ip-adress.com/ ми дава този резултат:My ip address: 89.215.1.249 (copy) IP country: Bulgaria IP Address state: Grad Sofiya IP Address city: Sofia IP latitude: 42.6833 IP longitude: 23.3167 isp: Inter-Bg-Com Ltd. organization: Inter-Bg-Com Ltd. your speed: Cable/DSL ???? скорост кабел/дсл ???? isp: Inter-Bg-Com Ltd. Тези промени само за мен ли важат или и при вас е така? Как е възможно ип-то да ми се намира в софия? И кои подяволите са тея : isp: Inter-Bg-Com Ltd. organization: Inter-Bg-Com Ltd. бтк Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 ------------- Фирма ИнтерБГКом ООД е основана в София през 1999г. като концентрира своята дейност в областта на доставка Интернет услуги на територията на Република България. В последствие компанията става част от групата ЕВРОКОМ КАБЕЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ru6^4o Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ок мерси. Незнам дали е нормално БГ скороста ми не пада под 298кб/с, международната 100кб/с, междувременно локалната не се дига над 300кб/с, това е на тарифа от 28лева ГГбит. И пак питам някой друг получава ли същите резултати или моя случай е частен? Ъпа е ужасен , дори локалния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ами ти сега кво искаш ? Не може и бг 300КБ и голям ъп да имаш... външния и той не ти е зле 100К, въпреки че на тая тарифа май трябваше да са 140... аз обаче исках да засегна друго...: "isp: Inter-Bg-Com Ltd. organization: Inter-Bg-Com Ltd" Вече няма провайдър ГГбит...вместо него имате ИнтерБгКом... така че е крайно време е да се смени името на темата... просто този доставчик на нет ггбит вече отиде в историята..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Официалните скорости за тарифата от 28 лв тарифа 2 28 лева 40:20международен 150:150бг 500:500локал Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 аз обаче исках да засегна друго...:"isp: Inter-Bg-Com Ltd. organization: Inter-Bg-Com Ltd" Вече няма провайдър ГГбит...вместо него имате ИнтерБгКом... така че е крайно време е да се смени името на темата... просто този доставчик на нет ггбит вече отиде в историята..... Ти засегна ама не е точно така: My ip address: 87.97.232.хх (copy) IP country: Bulgaria IP Address state: Plovdiv IP Address city: Plovdiv IP latitude: 42.1500 IP longitude: 24.7500 isp: Inter-Bg-Com Ltd. organization: Gigabit Net your speed: Cable/DSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
uskoritel Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 ггбит 6те си загубите абонатите,с тоя скапан нет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
padnal_angel Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Znaete li dali vuv Vizio ima lokalen survar da se gledat filmite onlain, da minavam kum tqh? Gigabita stana pulna boza...nqma skorost, nqma lokalni survari....nqma kakvo da im pulnim gu6ite pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 За съжаление не те чуват..но като цяло не е зле да стабилизират интернет-а си и по добър съпорт няма да е зле.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Незнам на вас как ви е но на мен от завчера само ми се ебава и ми показва "Your cable is unpluged", пък кабела си е включен .Проблема не само при мен, а и при комшията е същата хава Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Незнам на вас как ви е но на мен от завчера само ми се ебава и ми показва "Your cable is unpluged", пък кабела си е включен .Проблема не само при мен, а и при комшията е същата хава Явно нещо суича ви прекъсва или някъде по трасето към вас има проблем. Най вероятно го отстраняват.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReaper Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 от всичко написано по темата, най- много ме итересува има ли USERI,които да се оплакват, а IP-тата да им започват с 84.******** защото от написаните по подробно постове, в които са включение IP-та виждам да се оплакват само такива които са с 87.******* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Не, не, не.... идеален нет.... Тарифа: 28 лева Скорост: 200 kbps от software... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReaper Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 от всичко написано по темата, най- много ме итересува има ли USERI,които да се оплакват, а IP-тата да им започват с 84.******** защото от написаните по подробно постове, в които са включение IP-та виждам да се оплакват само такива които са с 87.******* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Не, не са само с такива IP-та. Аз съм с друго и също имам проблеми. Не е до IP, а до район. Като гледам темата във форума на EKK и там така пише. Давам пример - нета в офиса ми откакто е пуснат все имаше някакви проблеми. От 20 февруари нета там ми е перфектен. По различно време съм следял за скорости и т.н. Скоростите винаги бяха на макс и нета беше стабилен. Точно обратното става на домашния ми комп. Нета беше перфектен 2 години и кусур, като съм имал само 3 сериозни спирания, а от 2 месеца нета ми е отвратителен. През последните няколко дни забелязвам, че през деня е горе-долу добре, но след 17 се скапва и отваря сайтовете мнооого бавно! Точно това беше причината да си платя и за март, може пък да се оправи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Znaete li dali vuv Vizio ima lokalen survar da se gledat filmite onlain, da minavam kum tqh?Gigabita stana pulna boza...nqma skorost, nqma lokalni survari....nqma kakvo da im pulnim gu6ite pove4e Колкото повече като теб толкова по-добре за мен Демек ще олекне клона. А иначе сериозно за визио си има специална тема нз защо си писал тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 И заради такива хора които все още ламтят за тия локали свиквайте с мисълта че вече няма да може с 2 кликвания да си пускате филм ами ще трябва да се помъчите крайно време е да свиквате с тази мисъл(визирам маниаците на локални сайтове) Link to comment Share on other sites More sharing options...
padnal_angel Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 sled lokalite si otivat i torentite, spravka data.bg, svikvaite da si pla6tate za da gledate Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Торентите въобще няма да си умрат просто ще сменят името на системата и отново сме в играта най развитите страни в света немогат да се справят с пиратството ние ли ще се справим..место се занимават с истинските престъпници те ходят защитават чуждите интереси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 sled lokalite si otivat i torentite, spravka data.bg, svikvaite da si pla6tate za da gledate ми кво ги търсиш тия локали тогава ходи във видеотеката и си зимай двд-та и касети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 sled lokalite si otivat i torentite, spravka data.bg, svikvaite da si pla6tate za da gledate големи изказвания правиш. Продължавай в същия дух Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.