John_Cena Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 пф..И аз немога да влезна в замунде .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Даа, и аз от вчера се мъча да вляза в сайта, ама не става, а иначе тракера си работи и в момента си сиидвам! Чудна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zevs11 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 От 2-3 дни не мога да влезна почти в нито един сайт,и ми излиза следното съобщение DNS Error - Server cannot be found докато броузвам?! Използвам Mozilla и Internet Explorer и на двете места същия проблем не влизам почти никъде. Интересното в случая е че ми работят без проблем ICQ и Skype. Някой ако знае нещо по въпроса да пише........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 а би ли ми казал кой им е софийския форум? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 а би ли ми казал кой им е софийския форум? откакто им го хакнаха нямат форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 а кой им е иначе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 а кой им е иначе? Би трябвало да е тук @zevs11От 2-3 дни не мога да влезна почти в нито един сайт,и ми излиза следното съобщение DNS Error - Server cannot be found докато броузвам?! Използвам Mozilla и Internet Explorer и на двете места същия проблем не влизам почти никъде. Интересното в случая е че ми работят без проблем ICQ и Skype. Някой ако знае нещо по въпроса да пише........ DNS-ите са им спекли.ICQ и Skype работят, защото нейм е нужно да правят заявка към dns сървъра, за разлика от уеб страниците. The Domain Name Server resolves the name of the Web site typed into the location field of the browser with the IP address of the server that will send the requested information from that Web site Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 lelele ei tva e napravo ve4e izbi ribata ne stiga li 4e bg-to se razvali super poslednite sedmici sq i vyn6niq dropi dropi .... btw nqmam zagubi do gateway-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 нямали няква промоция да пускат тия покрай нова година коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Ъм... може да прозвучи тъпо но все пак искам да попитам :Д.. та мисля да си сменям хард диска.. трябва ли да звъня на съпорта, или просто си буча кабела след като си го сменя ? :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Не трябва да звъниш на съпорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Мерси Бях се притеснил че трябва да им звъня, и каквато слава им се носи за "уникално добър,бърз и т.н." съпорт, мислех да се отказвам от нови покупки за пц-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 geldaj samo da ne si kupi6 nova lan-ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss Badu Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Имам въпрос. Защо от няколко дена не не се отваря страницата на bt.wrzru.com?Кога ще се оправи или проблема е в моя телевизор?Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss Badu Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 аре де...никой не казва нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 аре де...никой не казва нищо... ами има си доста теми за тракера и там си пише защо прочети малко и ще разбереш така и така пиша тука...искам да похваля ланката на ек-за половин година вече-1 прекъсване за през нощта и едно за 2 часа и двете са по време на големите дъждове, тъй че име простено. скоростта винаги си е на макс и изобщо никакви оплаквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 ами има си доста теми за тракера и там си пише защо прочети малко и ще разбереш така и така пиша тука...искам да похваля ланката на ек-за половин година вече-1 прекъсване за през нощта и едно за 2 часа и двете са по време на големите дъждове, тъй че име простено. скоростта винаги си е на макс и изобщо никакви оплаквания tova kak ti se struva na max li e ? , sybota i nedelq pyk da ne kazvam kolko e zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss Badu Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Нещо не откривам теми за тракера???Прати едно линкче да разбера за кво става въпрос...Благодаря за вниманието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Нещо не откривам теми за тракера???Прати едно линкче да разбера за кво става въпрос...Благодаря за вниманието! тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 geldaj samo da ne si kupi6 nova lan-ka хах мен ме караха да си купувам--аз им казах те да ми купят ам кат ги гледам кви са мърши надали ще ми земат само още 1 месец..още 1 месец и казвам СБОГОМ на ши*ания гигашит...те тия се уляха направо...през седмицата върви добре..вечер след 17:00 и събота и неделя от 3/2.3мб пада на 0.2/1 мб пален смях са тия кво да ви кажа.. и накрая нека ви се похваля за да не кажете че говоря глупости: Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Незнам от кой квартал си, но аз съм от Кючук-а и нямам никакви проблеми с интернета за което съм доста доволен (п.п.:някои да знае от кога до кога работят местата за плащане на интернета в кючука? Мерси предварително) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carden Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 ами има си доста теми за тракера и там си пише защо прочети малко и ще разбереш така и така пиша тука...искам да похваля ланката на ек-за половин година вече-1 прекъсване за през нощта и едно за 2 часа и двете са по време на големите дъждове, тъй че име простено. скоростта винаги си е на макс и изобщо никакви оплаквания Евала баце, аз също много довoлен от тях. Винаги скороста си ми е на максимум за тази която ползвам от година и половина. Едно от спиранията ( за 1,5 год околко 5-6 ) беше даже онзи ден в обилния снеговалеж. Докато ги набирах си мислех че сега ще ми кажат че в това време неработят екипите или нещо такова(02.01.2008 - 10.45 сутринта ). Напротив човека беше много стабилен отговори ми че веднага ще се обади на колегите след което му благодарих и му затворих. Намяше и половин час и ми звъни мобилката и ми вика пича от гига дръв сме имало много натрупан сняг по рутера и нз си още кво и трябвало да тръгне вече. Направо унемях, почти като смс бяха дошли.И така нета ми тръгна, така е било и при другите няколко прозвънявания на повреди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Някой да знае нещо за вдигане на скоростите на ЕКК ЛАН?Щото чувам за някаква промоция 5мегабита за 15лв(това за нови клиенти).Но друго нищо незнам, та ко някой сподели да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Нека да вдигнат и другите скорости на съответващите ги тарифи. И ще остана тяхен клиетн. За сега съм се преориентирал към друга фирма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 От февруари - увеличение на скоростите. С колко, не знам и не ме питайте. На печелившите честито и със здраве да си го ползват нетЯ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.