Jump to content
BulForum.com

Гигабит

Recommended Posts

Ами явно си е до квартал. В момента нета ми направо си лети и отварям всичко бързо...

Много си прав в тва отношение!!!

След като поредния умник (техник от еврокома) дойде да ми разгледа болката, и "констатира", че проблема ми е хардуерен(от лан картата ми било), реших да приложа руския метод проба-грешка. Отидох в един колега в Тракия, вързах си щайгата, и...

ОООООО, ЧУДЕСАААА!!! НЕТА ФЪРКАА!!!

Сега съм поне по-спокоен, че нямам хардуерни проблеми :punk

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Много си прав в тва отношение!!!

След като поредния умник (техник от еврокома) дойде да ми разгледа болката, и "констатира", че проблема ми е хардуерен(от лан картата ми било), реших да приложа руския метод проба-грешка. Отидох в един колега в Тракия, вързах си щайгата, и...

ОООООО, ЧУДЕСАААА!!! НЕТА ФЪРКАА!!!

Сега съм поне по-спокоен, че нямам хардуерни проблеми :punk

Абе те и тез гледат само как да отбият номера :pirate :pirate :pirate

При мен поне нет-а се държи учудващо добре от няколко месеца международен 130кб/с бг 350кб/с торенти пак 330-350кб/с дата.бг мисля че зависи колко е натоварена :)

Какви са реалните скорости на тарифа 20 лева от:

-торенти

-дата.бг

-външен

и дали нета е стабилен и колко е инсталацията?

БГ торенти - 350-370к

дата.бг - зависи от натовареността, но се стига и на макс както при торентите

чуждо - зависи от къде се тегли, но макса ми е бил ~ 135-140k

Нета си ми е стабилен, нямам никакви опалквания в последните седмици (от както учеличиха скоростите). Инсталацията май е 36лв, но не съм 100% сигурен! Бтв от кършака съм! ;)

Следете прогнозата за времето,за да знаете дали ще имате нет. :P :lol:

Лошото е,че ЕК така направиха,че и аз да и хвърлям по едно око.

Следете прогнозата за времето,за да знаете дали ще имате нет. :P :lol:

Лошото е,че ЕК така направиха,че и аз да и хвърлям по едно око.

Тва не е вярно. Поне аз съм нямал проблеми с дъждовете до сега!!!

И при мене нещо последните няколко седмици се усеща забавяне на нет-а...не че е кой знае колко зле ама преди определено си беше по добре...незнам каква е причината но според мене е че напоследак има повече нови абонати а поддръжката липсва така както в един сайт когато потребителите станат много а сърварите са малко сайта е по-бавен... :unsure:

два пъти ми се случва.и двата пъти нямаше бг флагче :wacko:

ако ползваш utorrent, т'ва че няма бг флагче, не означава автоматично, че пиъра не е в българия. казвам го, защото няколко пъти съм проверявал точно това и се оказваше, че пиъри за които знам, че са тук са с друг флаг ;)

Нз за бг-то но ми стана интересно като пуснах да свалям от международен торент обикновенно скороста е 100-130кбс обаче този път беше 160-180кб/с което ме изненада приятно но може да е било просто "момент на слабост" трябва да пусна някой друг тест и да видим как стоят нещата и дано ако има увеличение да го потвърдят скоро :D

Мразя ги тези гигашит ,като свалям от торентс.ру нещо си го свалям със скорости над 100 ,а като играя в мрежа Call of Duti2 международния хич го няма .Все едно нета върви 1 секунда има 2 секунди няма.Пробвах един разговор с чужбина но не успях ,една дума ми чуват една не чуват пак прекъсва ,отврат.Утре отивам да се абонирам за друг доставчик,тези не ща да чувам повече за тях(намирам се в Кършака).

Мразя ги тези гигашит ,като свалям от торентс.ру нещо си го свалям със скорости над 100 ,а като играя в мрежа Call of Duti2 международния хич го няма .Все едно нета върви 1 секунда има 2 секунди няма.Пробвах един разговор с чужбина но не успях ,една дума ми чуват една не чуват пак прекъсва ,отврат.Утре отивам да се абонирам за друг доставчик,тези не ща да чувам повече за тях(намирам се в Кършака).

Аз от време на време пукам цс в някви сървъри (някви на неразбираем за мене език-може би румънски или италиански) и в някои случай нямам проблеми... Разговорите с чужбина не са ми били проблем никога... Интересното е че и аз съм от Каршака... ти горе-долу от коя част на квартала си?

Аз съм до ефира и джоаната нямам никви проблеми предполагам при теб е локален проблема може да е станало като при мен преди време суича имаше нужда от рес

Искам да питам дали някой от абонатите на Гигабит в Тракия има проблем с влизане в замундата,защото лично аз не мога да влезна по никакъв начин,чета по форуми,че хора в софия вчера също са имали проблем с тракера Замунда,ако някой знае нещо да пише,благодаря предварително!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...