kkkkkk Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Ами явно си е до квартал. В момента нета ми направо си лети и отварям всичко бързо... Много си прав в тва отношение!!! След като поредния умник (техник от еврокома) дойде да ми разгледа болката, и "констатира", че проблема ми е хардуерен(от лан картата ми било), реших да приложа руския метод проба-грешка. Отидох в един колега в Тракия, вързах си щайгата, и... ОООООО, ЧУДЕСАААА!!! НЕТА ФЪРКАА!!! Сега съм поне по-спокоен, че нямам хардуерни проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Много си прав в тва отношение!!! След като поредния умник (техник от еврокома) дойде да ми разгледа болката, и "констатира", че проблема ми е хардуерен(от лан картата ми било), реших да приложа руския метод проба-грешка. Отидох в един колега в Тракия, вързах си щайгата, и... ОООООО, ЧУДЕСАААА!!! НЕТА ФЪРКАА!!! Сега съм поне по-спокоен, че нямам хардуерни проблеми Абе те и тез гледат само как да отбият номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Какви са реалните скорости на тарифа 20 лева от: -торенти -дата.бг -външен и дали нета е стабилен и колко е инсталацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 При мен поне нет-а се държи учудващо добре от няколко месеца международен 130кб/с бг 350кб/с торенти пак 330-350кб/с дата.бг мисля че зависи колко е натоварена Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Какви са реалните скорости на тарифа 20 лева от:-торенти -дата.бг -външен и дали нета е стабилен и колко е инсталацията? БГ торенти - 350-370к дата.бг - зависи от натовареността, но се стига и на макс както при торентите чуждо - зависи от къде се тегли, но макса ми е бил ~ 135-140k Нета си ми е стабилен, нямам никакви опалквания в последните седмици (от както учеличиха скоростите). Инсталацията май е 36лв, но не съм 100% сигурен! Бтв от кършака съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Следете прогнозата за времето,за да знаете дали ще имате нет. Лошото е,че ЕК така направиха,че и аз да и хвърлям по едно око. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Следете прогнозата за времето,за да знаете дали ще имате нет. Лошото е,че ЕК така направиха,че и аз да и хвърлям по едно око. Тва не е вярно. Поне аз съм нямал проблеми с дъждовете до сега!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Абсолютно никви проблеми с нет-а при бури за момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 на мен в момента интернета ми е под всяква критика ..... 150 бг 50-100 външен ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 И на мен от няколко дена на сам ми е бавен също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 При мен имаше забавяне преди час горе-долу... сега се оправи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
izrod Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 При мен от 3 седмици нета е ужасен!Отваря много бавно,външният е станал по-зле,иначе максимумът ми при бг-то е 380кб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 И при мене нещо последните няколко седмици се усеща забавяне на нет-а...не че е кой знае колко зле ама преди определено си беше по добре...незнам каква е причината но според мене е че напоследак има повече нови абонати а поддръжката липсва така както в един сайт когато потребителите станат много а сърварите са малко сайта е по-бавен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 току що свалях с 620к от външен торент тарифата е 30лв, а мястото-кичука Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 току що свалях с 620к от външен торент тарифата е 30лв, а мястото-кичука 100 % е имало някой от бг-то със доволна скорост на ъп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 100 % е имало някой от бг-то със доволна скорост на ъп... два пъти ми се случва.и двата пъти нямаше бг флагче Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 два пъти ми се случва.и двата пъти нямаше бг флагче ако ползваш utorrent, т'ва че няма бг флагче, не означава автоматично, че пиъра не е в българия. казвам го, защото няколко пъти съм проверявал точно това и се оказваше, че пиъри за които знам, че са тук са с друг флаг Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Е тез флагчета сигурно послъгват малко от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
izrod Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Искам да попитам Евроком Лан да не са увеличили пак скоростите,защото съм на 20лв тарифа,а свалях с 450кб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Нз за бг-то но ми стана интересно като пуснах да свалям от международен торент обикновенно скороста е 100-130кбс обаче този път беше 160-180кб/с което ме изненада приятно но може да е било просто "момент на слабост" трябва да пусна някой друг тест и да видим как стоят нещата и дано ако има увеличение да го потвърдят скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Мразя ги тези гигашит ,като свалям от торентс.ру нещо си го свалям със скорости над 100 ,а като играя в мрежа Call of Duti2 международния хич го няма .Все едно нета върви 1 секунда има 2 секунди няма.Пробвах един разговор с чужбина но не успях ,една дума ми чуват една не чуват пак прекъсва ,отврат.Утре отивам да се абонирам за друг доставчик,тези не ща да чувам повече за тях(намирам се в Кършака). Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Мразя ги тези гигашит ,като свалям от торентс.ру нещо си го свалям със скорости над 100 ,а като играя в мрежа Call of Duti2 международния хич го няма .Все едно нета върви 1 секунда има 2 секунди няма.Пробвах един разговор с чужбина но не успях ,една дума ми чуват една не чуват пак прекъсва ,отврат.Утре отивам да се абонирам за друг доставчик,тези не ща да чувам повече за тях(намирам се в Кършака). Аз от време на време пукам цс в някви сървъри (някви на неразбираем за мене език-може би румънски или италиански) и в някои случай нямам проблеми... Разговорите с чужбина не са ми били проблем никога... Интересното е че и аз съм от Каршака... ти горе-долу от коя част на квартала си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 И аз съм в кършака до фег и ми се губят нещо пакети в скоро време и мн ме изнервя,дано да се оправи по скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Аз съм до ефира и джоаната нямам никви проблеми предполагам при теб е локален проблема може да е станало като при мен преди време суича имаше нужда от рес Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Искам да питам дали някой от абонатите на Гигабит в Тракия има проблем с влизане в замундата,защото лично аз не мога да влезна по никакъв начин,чета по форуми,че хора в софия вчера също са имали проблем с тракера Замунда,ако някой знае нещо да пише,благодаря предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.