OutSider Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Моя проблем беше решен от Енергото един път и те да свършат работа както и мислех switch-a беше яко зациклик и спирането на тока му дойде прекрасно и сега нет-а отново си фърка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 А някой може ли да каже защо връзката към абонати на DCC е клъцната Предполагам проблема не е в ГГБит, защото нямат навика да правят такива неща, но знам ли... Някой ако е светнат, нека светне и другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 А някой може ли да каже защо връзката към абонати на DCC е клъцната Предполагам проблема не е в ГГБит, защото нямат навика да правят такива неща, но знам ли... Някой ако е светнат, нека светне и другите какво имаш предвид под "клъцната"?Дай малко повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 не, те ЕК нямат навика да "клъцват" нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Вярно ли е , че скоро ще има пак нови скорости !? 3mb (3000kb) на тарифа от 20-лева?! //офф// До автора на темата смени заглавието на темата ! ggbit няма вече има Евроком Лан ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 на мен пък проблема ми е че всяка вечер след 7-8 часа до към 12-1 часа нета прекъсва през 2 мин за по 1 мин къде е проблема и има ли някфа фатка да се подобри тоя нет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Вярно ли е , че скоро ще има пак нови скорости !? 3mb (3000kb) на тарифа от 20-лева?! Той БГ трафика си е 3 мб бе човек! Виж, ако имаш предвид интернешънъл, тва е друг въпрос, за който не съм чул нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Верно ли е тва, че EK-Lan е сегешния GGbit :? И от кого е така ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Верно ли е тва, че EK-Lan е сегешния GGbit :?И от кого е така ? Обратно, бивш Ggbit, насотящ ЕК Лан. И така от доста време, пък и нещата ви се подобрвят, аз лично не съм на ек лан, но имам познати които дават горе долу средна оценка Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Оле отивам още утре да се прехвърлям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Оле отивам още утре да се прехвърлям От кое на кое? То си е едно и също, просто имете вече е друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Не, сега съм на кабелния на EK, а утре ще хода да пускам молба за локалния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Той БГ трафика си е 3 мб бе човек! Виж, ако имаш предвид интернешънъл, тва е друг въпрос, за който не съм чул нищо. da be da samo 6a e 3Mb sq primerno e pylen shit ! ne ne GigaShit si e napravo bg-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 da be da samo 6a e 3Mb sq primerno e pylen shit ! ne ne GigaShit si e napravo bg-to kvi 3 mb va gonqt vas we??????????????????????? men sq ne mi e poe4e ot 300k pa vie iskate 3 mb GGSHIT RLZ hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Да бе, верно са се скапали нещата в момента, само че човека питаше дали ще правят скоростта 3 мбит/сек, каквато тя по тарифа е, а и по принцип на практика си се държи постоянно. Иначе при мен в момента е така: на 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 При мене: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 //офф// До автора на темата смени заглавието на темата ! ggbit няма вече има Евроком Лан ! само модератори могат да сменят имената на темите Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 то и мойто е тва ама да не мислиш че някога съм праил 3мб/с???? макса който съм виждал в последния 1 месец е 400кб/с...разбира се от бг сайтове..а чужди--150кб/с рекорд .. някой казват че в торентите спиида зависи от сиида...аз винаги си тегля със 375кб/с и не е правило повече..тва от някфи настрйки ли е или???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 то и мойто е тва ама да не мислиш че някога съм праил 3мб/с???? е или???? имат предвит 3mbit/s, тоест към 375kb/s... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Можеше и да правим повече ако бяха оставили локалната скорост Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 имат предвит 3mbit/s, тоест към 375kb/s... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taka kaji ina4e ot 1 sedmica neta mi e SPR ZLE! prez 5 min prekusva...tegli dobre no vliza v google i v dr stranici za po 2 min..nqkoi put dori i ne vliza .tva vuzmojno li e da e ne6ty ot kompa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 не защото и аз имам сащият проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 da i pri mene e taka sutrin oba4e e dobre ... ama ve4er ne se izdyrja ve4e abe hora kak go izkarahtre toq 2000-3000 kbit upload pri mene e 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkkkkk Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taka kaji ina4e ot 1 sedmica neta mi e SPR ZLE!prez 5 min prekusva...tegli dobre no vliza v google i v dr stranici za po 2 min..nqkoi put dori i ne vliza .tva vuzmojno li e da e ne6ty ot kompa? И аз съм така, само че повече от една седмица. Сутрин горе-долу бива, ама вечер е ужас.Живея с/у бирената фабрика. На 30 лв минах за проба тоя месец, обаче се минах. Днес вече не издържах и отидох и пуснах жалба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Ами явно си е до квартал. В момента нета ми направо си лети и отварям всичко бързо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.