Jump to content
BulForum.com

Гигабит

Recommended Posts

Моя проблем беше решен от Енергото :) един път и те да свършат работа както и мислех switch-a беше яко зациклик и спирането на тока му дойде прекрасно :) и сега нет-а отново си фърка

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

А някой може ли да каже защо връзката към абонати на DCC е клъцната :bgrin:

Предполагам проблема не е в ГГБит, защото нямат навика да правят такива неща, но знам ли... Някой ако е светнат, нека светне и другите :)

А някой може ли да каже защо връзката към абонати на DCC е клъцната :bgrin:

Предполагам проблема не е в ГГБит, защото нямат навика да правят такива неща, но знам ли... Някой ако е светнат, нека светне и другите :)

какво имаш предвид под "клъцната"?Дай малко повече инфо.

• 4 weeks later...

Вярно ли е , че скоро ще има пак нови скорости !? 3mb (3000kb) на тарифа от 20-лева?!

//офф// До автора на темата смени заглавието на темата ! ggbit няма вече има Евроком Лан !

на мен пък проблема ми е че всяка вечер след 7-8 часа до към 12-1 часа нета прекъсва през 2 мин за по 1 мин :confused :confused :confused :confused къде е проблема и има ли някфа фатка да се подобри тоя нет...

Вярно ли е , че скоро ще има пак нови скорости !? 3mb (3000kb) на тарифа от 20-лева?!

Той БГ трафика си е 3 мб бе човек! Виж, ако имаш предвид интернешънъл, тва е друг въпрос, за който не съм чул нищо.

Верно ли е тва, че EK-Lan е сегешния GGbit :?

И от кого е така ?

Обратно, бивш Ggbit, насотящ ЕК Лан. И така от доста време, пък и нещата ви се подобрвят, аз лично не съм на ек лан, но имам познати които дават горе долу средна оценка

Той БГ трафика си е 3 мб бе човек! Виж, ако имаш предвид интернешънъл, тва е друг въпрос, за който не съм чул нищо.

da be da samo 6a e 3Mb sq primerno e pylen shit ! ne ne GigaShit si e napravo bg-to

Да бе, верно са се скапали нещата в момента, само че човека питаше дали ще правят скоростта 3 мбит/сек, каквато тя по тарифа е, а и по принцип на практика си се държи постоянно. Иначе при мен в момента е така: 191069980.png

191070198.png

191070468.png на 20 лв.

//офф// До автора на темата смени заглавието на темата ! ggbit няма вече има Евроком Лан !

само модератори могат да сменят имената на темите

191187632.png

то и мойто е тва ама да не мислиш че някога съм праил 3мб/с???? макса който съм виждал в последния 1 месец е 400кб/с...разбира се от бг сайтове..а чужди--150кб/с рекорд :D .. някой казват че в торентите спиида зависи от сиида...аз винаги си тегля със 375кб/с и не е правило повече..тва от някфи настрйки ли е или????

то и мойто е тва ама да не мислиш че някога съм праил 3мб/с???? е или????

имат предвит 3mbit/s, тоест към 375kb/s... :)

имат предвит 3mbit/s, тоест към 375kb/s... :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taka kaji :D ina4e ot 1 sedmica neta mi e SPR ZLE!

prez 5 min prekusva...tegli dobre no vliza v google i v dr stranici za po 2 min..nqkoi put dori i ne vliza :D .tva vuzmojno li e da e ne6ty ot kompa?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taka kaji :D ina4e ot 1 sedmica neta mi e SPR ZLE!

prez 5 min prekusva...tegli dobre no vliza v google i v dr stranici za po 2 min..nqkoi put dori i ne vliza :D .tva vuzmojno li e da e ne6ty ot kompa?

И аз съм така, само че повече от една седмица. Сутрин горе-долу бива, ама вечер е ужас.Живея с/у бирената фабрика. На 30 лв минах за проба тоя месец, обаче се минах. Днес вече не издържах и отидох и пуснах жалба.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...