$nIp3 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Браво на GGbit най накрая направиха нещо хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 най-накрая поносими скорости, като се замисля преди година бг беше 40к и все пак 350к бг и 150 външен е смешно на фона на софийските тарифи, където за същите пари получаваш 10 пъти повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 най-накрая поносими скорости, като се замисля преди година бг беше 40к и все пак 350к бг и 150 външен е смешно на фона на софийските тарифи, където за същите пари получаваш 10 пъти повече Спокойно, всичко с времето си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 най-накрая поносими скорости, като се замисля преди година бг беше 40к и все пак 350к бг и 150 външен е смешно на фона на софийските тарифи, където за същите пари получаваш 10 пъти повече Аз и на това съм доволен. Ест всяко увеличени е добре дошло!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Пф..Тоя ''Гигабит'' се усра..Нямах 3-дена подред интернет..Звъня им аз и ония Цитирам : Ми... Ще видим може да устраним проблема.Хахаха ''може'' ...Добре , че неска ми дойде нета.. Иначе щях да им дигна един скандал та да ма запомнят ..Иначе за скоростите съм доволен 360kb БГ добре е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 1.5мб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 От 2 дена международния ми е кенеф.Център запад съм.При вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 От 2 дена международния ми е кенеф.Център запад съм.При вас? При мене си е пирифийектно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 От 2 дена международния ми е кенеф.Център запад съм.При вас? Не само международния колега, на мен и БГ-то ми е същото. И аз съм център запад. И да те питам ти загуби имаш ли, че моите са към 10-на процента където и да пингна. Edit: Днес, 05.09 загубите вече станаха около 20 процента.Работело се по въпроса, нищо ново под слънцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Днеска цял ден имам интернет, веднъж не е прекъснал направо не мога да повярвам Пък и предишните дни е стабилен, тъкмо сериозно мислех да сменям доставчика и се стегнаха, че и скоростите вдигнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
stn Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 НАТИСНИ ТУК за да видиш всичkо от сайта на EKK.BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 НАТИСНИ ТУК за да видиш всичkо от сайта на EKK.BG Идеалка, доста съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Това 150 международен е някакъв виц. Трудно стига напоследък до 50, а това в таблицата е просто фантазия. Кършияка-Новотела Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakad Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Фантазия при теб , в тракия аз не се нуждая от въображение за тези скорости ... подържат се денонощно Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 И аз съм кършиака. До панаира близо. И аз си имам тази скорост от чужди сървъри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Packets: Sent = 40, Received = 30, Lost = 10 (25% loss) към абв.бг прекрасно нямам думи Packets: Sent = 44, Received = 35, Lost = 9 (20% loss),към mirrors.evrocom.net пинга си ми е нормален иначе 3-4мс макс 11 но просто на моменти не се живее една страница не ми отваря и е супер ужас (в Кършияка съм),а и към някой хора това че вие нямате проблеми не значи че другите си ги измислят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Packets: Sent = 40, Received = 30, Lost = 10 (25% loss) към абв.бг прекрасно нямам думи Packets: Sent = 44, Received = 35, Lost = 9 (20% loss),към mirrors.evrocom.net пинга си ми е нормален иначе 3-4мс макс 11 но просто на моменти не се живее една страница не ми отваря и е супер ужас (в Кършияка съм),а и към някой хора това че вие нямате проблеми не значи че другите си ги измислят. Аз да съм казал, че си го измислят. Просто ние съобщаваме, че нямаме за даден период. Ето и аз сега ще се оплача. До обяд нямах нет. Към 12 някъде дойде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 До обяд никой нямаше нито нет нито кабелна в целия град. Вероятно нещо е станало с тока в Дома на техниката или са правени някакви промени в техника и т.н... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Към Bulforum Ping statistics for 212.116.151.98: Packets: Sent = 87, Received = 53, Lost = 34 (39% loss), mirrors.evrocom.net Ping statistics for 217.10.246.146: Packets: Sent = 62, Received = 43, Lost = 19 (30% loss), google.com Ping statistics for 64.233.167.99: Packets: Sent = 63, Received = 37, Lost = 26 (41% loss),очарован съм а и свалям с цели 5кб/с от дата нз утре като платя нета ще направя един жалък опит да звънна на съпорта тва не се издържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Към BulforumPing statistics for 212.116.151.98: Packets: Sent = 87, Received = 53, Lost = 34 (39% loss), mirrors.evrocom.net Ping statistics for 217.10.246.146: Packets: Sent = 62, Received = 43, Lost = 19 (30% loss), google.com Ping statistics for 64.233.167.99: Packets: Sent = 63, Received = 37, Lost = 26 (41% loss),очарован съм а и свалям с цели 5кб/с от дата нз утре като платя нета ще направя един жалък опит да звънна на съпорта тва не се издържа Тия как ги гледаш, че съм малко неук в тази област Кажи и аз да проверя, как е при мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Тия как ги гледаш, че съм малко неук в тази област Кажи и аз да проверя, как е при мен! star menu >> run >> пишеш cmd >> после пишеш ping и адреса, който искаш да пингваш. Мойте загуби са твърди.Към бг сайтове 25%, към интернационални 50%. На печелившите честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 www.abv.bg Ping statistics for 194.153.145.104 Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), www.bulforum.com Ping statistics for 212.116.151.98 Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), И към google е без загуба. Интересно защо се получават такива разлики... :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisito Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Може би просто качеството на услугата в различните квартали да е различна не е нещо което вече да не сме виждали.. така или иначе ще се опитам да се обадя на съпорта просто това не е нормално (OutSider)то не се живее с тоя нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 v komatevo sam,o6te ot sabota po4ti vsqka ve4er go nqma, i v momenta nqmam dobre ,4e imam i BTC.s golqm entusiazam se varzah,no ako prodaljava taka s o6te po golqm 6te se otkaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakad Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 нормално е за лан да има разминаване не само в различните квартали а дори и в отделните райони на един квартал е възможно да има големи разлики в качеството на услугата.колкото до загубите не пакетите , имах подобен проблем в офиса където съм към бтк и реших да пробвам с нови драйвери за мрежовата карта и загубите изчезнаха.... не твърдя че и при вас ще помогне но е факт че Marvel Yukon не бяха си доизпипали драйверите в моя случай а gigabiit даже не бяха дали ъпдейтове за вградения лан на дъното... добре че Marvel Yukon се бяха погрижили в и тяхния сайт имаше нова версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.