Jump to content
BulForum.com

Гигабит

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

най-накрая поносими скорости, като се замисля преди година бг беше 40к :lol: и все пак 350к бг и 150 външен е смешно на фона на софийските тарифи, където за същите пари получаваш 10 пъти повече :angry:

най-накрая поносими скорости, като се замисля преди година бг беше 40к :lol: и все пак 350к бг и 150 външен е смешно на фона на софийските тарифи, където за същите пари получаваш 10 пъти повече :angry:

Спокойно, всичко с времето си!

Аз и на това съм доволен. Ест всяко увеличени е добре дошло!! :)

Пф..Тоя ''Гигабит'' се усра..Нямах 3-дена подред интернет..Звъня им аз и ония Цитирам : Ми... Ще видим може да устраним проблема.Хахаха ''може'' :D...Добре , че неска ми дойде нета.. Иначе щях да им дигна един скандал та да ма запомнят :D..Иначе за скоростите съм доволен 360kb БГ добре е ;)!

От 2 дена международния ми е кенеф.Център запад съм.При вас?

Не само международния колега, на мен и БГ-то ми е същото. И аз съм център запад. И да те питам ти загуби имаш ли, че моите са към 10-на процента където и да пингна.

Edit: Днес, 05.09 загубите вече станаха около 20 процента.Работело се по въпроса, нищо ново под слънцето.

Днеска цял ден имам интернет, веднъж не е прекъснал направо не мога да повярвам :woot

Пък и предишните дни е стабилен, тъкмо сериозно мислех да сменям доставчика и се стегнаха, че и скоростите вдигнаха :bgrin:

Packets: Sent = 40, Received = 30, Lost = 10 (25% loss) към абв.бг прекрасно :) нямам думи

Packets: Sent = 44, Received = 35, Lost = 9 (20% loss),към mirrors.evrocom.net пинга си ми е нормален иначе 3-4мс макс 11 но просто на моменти не се живее една страница не ми отваря и е супер ужас (в Кършияка съм),а и към някой хора това че вие нямате проблеми не значи че другите си ги измислят.

Packets: Sent = 40, Received = 30, Lost = 10 (25% loss) към абв.бг прекрасно :) нямам думи

Packets: Sent = 44, Received = 35, Lost = 9 (20% loss),към mirrors.evrocom.net пинга си ми е нормален иначе 3-4мс макс 11 но просто на моменти не се живее една страница не ми отваря и е супер ужас (в Кършияка съм),а и към някой хора това че вие нямате проблеми не значи че другите си ги измислят.

Аз да съм казал, че си го измислят. Просто ние съобщаваме, че нямаме за даден период. Ето и аз сега ще се оплача. До обяд нямах нет. Към 12 някъде дойде! :pirate

До обяд никой нямаше нито нет нито кабелна в целия град. Вероятно нещо е станало с тока в Дома на техниката или са правени някакви промени в техника и т.н...

Към Bulforum

Ping statistics for 212.116.151.98:

Packets: Sent = 87, Received = 53, Lost = 34 (39% loss),

mirrors.evrocom.net

Ping statistics for 217.10.246.146:

Packets: Sent = 62, Received = 43, Lost = 19 (30% loss),

google.com

Ping statistics for 64.233.167.99:

Packets: Sent = 63, Received = 37, Lost = 26 (41% loss),очарован съм а и свалям с цели 5кб/с от дата нз утре като платя нета ще направя един жалък опит да звънна на съпорта тва не се издържа

Към Bulforum

Ping statistics for 212.116.151.98:

Packets: Sent = 87, Received = 53, Lost = 34 (39% loss),

mirrors.evrocom.net

Ping statistics for 217.10.246.146:

Packets: Sent = 62, Received = 43, Lost = 19 (30% loss),

google.com

Ping statistics for 64.233.167.99:

Packets: Sent = 63, Received = 37, Lost = 26 (41% loss),очарован съм а и свалям с цели 5кб/с от дата нз утре като платя нета ще направя един жалък опит да звънна на съпорта тва не се издържа

Тия как ги гледаш, че съм малко неук в тази област :blush: :blush: :blush: Кажи и аз да проверя, как е при мен!

Тия как ги гледаш, че съм малко неук в тази област :blush: :blush: :blush: Кажи и аз да проверя, как е при мен!

star menu >> run >> пишеш cmd >> после пишеш ping и адреса, който искаш да пингваш.

Мойте загуби са твърди.Към бг сайтове 25%, към интернационални 50%.

На печелившите честито.

www.abv.bg

Ping statistics for 194.153.145.104

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

www.bulforum.com

Ping statistics for 212.116.151.98

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

И към google е без загуба. Интересно защо се получават такива разлики... :?

Може би просто качеството на услугата в различните квартали да е различна не е нещо което вече да не сме виждали.. така или иначе ще се опитам да се обадя на съпорта просто това не е нормално (OutSider)то не се живее с тоя нет

нормално е за лан да има разминаване не само в различните квартали а дори и в отделните райони на един квартал е възможно да има големи разлики в качеството на услугата.колкото до загубите не пакетите , имах подобен проблем в офиса където съм към бтк и реших да пробвам с нови драйвери за мрежовата карта и загубите изчезнаха.... не твърдя че и при вас ще помогне но е факт че Marvel Yukon не бяха си доизпипали драйверите в моя случай а gigabiit даже не бяха дали ъпдейтове за вградения лан на дъното... добре че Marvel Yukon се бяха погрижили в и тяхния сайт имаше нова версия

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...