en3rgy Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 100 down, 100 up 100 down ama ne e 100 up nqkade 30 up ina4e 100 down e mn dovolno za 20 lv mislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Защо да не е 100 кб,аз живея в Тракия и получавам следните скорости-от всички български сайтове тегля с по 250/260 кб,понякога скача и до 300,а от чуждите дърпам със 100 кб.Много хора не знаят,но ако е слаба връзката с data.bg,причината не е в доставчика,а в самия сайт,който филтрира и ограничава свалянето,случвало се е от датата да ми падне връзката до 120-150,но това ми се е случвало 2-3 пъти най-много.Аз съм на 20 лв тарифа и съм доволен,особено като правя сравнение с времето от преди нова година,определено има развитие в положителна насока,от което печелим всички.Дано това продължи и за напред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Защо да не е 100 кб,аз живея в Тракия и получавам следните скорости-от всички български сайтове тегля с по 250/260 кб,понякога скача и до 300,а от чуждите дърпам със 100 кб.Много хора не знаят,но ако е слаба връзката с data.bg,причината не е в доставчика,а в самия сайт,който филтрира и ограничава свалянето,случвало се е от датата да ми падне връзката до 120-150,но това ми се е случвало 2-3 пъти най-много.Аз съм на 20 лв тарифа и съм доволен,особено като правя сравнение с времето от преди нова година,определено има развитие в положителна насока,от което печелим всички.Дано това продължи и за напред! Пич неси разбрал явно,en3rgy говори за upload а не за download (поне според мен,тъй като и при мен upload-а не е повече от 30,40к) Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Ами незнам кой разбрал и кой неразбрал, или кой кво имал впредвид или не, ама при мен е така както казах и преди малко. Не е инцидентно, а си е по принцип. Така че явно останалите имате някакъв проблем с връзката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 От 2 дена звъня и все никой не вдига да им кажа, че съм на друга тарифа и да ми е пуснат :@ Най-после дигнаха на 575859 и ме попитаха какви трябва да са скоростите на тарифата, която съм избрал /аз да не би трябва да ги знам найзуст :@ / и ми каза да звъня на 575575 или поне така чух, но няма такъв номер някой знае ли какъв е ? edit: номера си е 575575, просто явно когато съм звънял е бил прегрял :Д иначе пичката каза, че ще види - па дано да пусни вече новата тарифа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 От 2 дена звъня и все никой не вдига да им кажа, че съм на друга тарифа и да ми е пуснат :@Най-после дигнаха на 575859 и ме попитаха какви трябва да са скоростите на тарифата, която съм избрал /аз да не би трябва да ги знам найзуст :@ / и ми каза да звъня на 575575 или поне така чух, но няма такъв номер някой знае ли какъв е ? Това е номерът, но не очаквай някой да ти вдигне! Аз звъня вече втора седмица и не ми вдигат. Или съм голям кърък, или ... не знам. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 но не очаквай някой да ти вдигне! Вдигнаха, вдигнаха и скоростите дигнаха Да бахти и нета ъплоада повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Вдигнаха, вдигнаха и скоростите дигнаха Да бахти и нета ъплоада повече за кви парички това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 6te pomolq mom4eto koeto kaza 4e e minalo na 30 lv tarifa da mi kaje s kolko svalq ot data.bg,ot zamunda,kakto i ot 4ujdi trakeri kakva e skorostta,za6toto mislq skoro da smenqm i az tarifata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 datata 400-500kbps vsichki skorosti sa si 2no po-visoki ot tarifata na 20lv. taiche nqma da sbarkash inache sq ot chujd tracker svlaqm s 500, ot sashtiq svalqm i s 100-200, zavisi. Ot zamundata nz ne svalqm ot tam, no sigurno pak s 500 max i sredno okolo 100-300kbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speeder4o Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Хора имам един въпрос!Значи някои от вас знаят че преди като имаш вирус в компа от системата на ггбит ти изключват някои услуги и после трябваше да се подаде някакво заявление по нета!Въпроса ми е следния съществува ли още това нещо!?За подаване на заявлението?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 само при мен ли нета е лайнян Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 само при мен ли нета е лайнян не, ма малко се оправи сега де Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Само при мен ли ту ми спира нета ту не?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 не разбира се :) и аз съм така (както винаги де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 След сливането още ли остана правилото, че блокират ип ако смениш мак адреса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 След сливането още ли остана правилото, че блокират ип ако смениш мак адреса? Сега са го направили да ти отваря в браузъра сайта на ек със съобщение: "достъпът до услугата кабелен и-нет не е достъпна от този компютър" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 последния път когато бях да плащам нета ми дадоха някво листче да попълна там за смяната на имената и ми казаха да го попълна до края на миналата седмица и да им го дам. дали ще има проблем ако не им го дам щото мн ме марзи да се разарвам ... има ли и някой друг който да не го е дал все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
baucho Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Хич да не ти пука то е проблем за тях не за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Искам да ви питам има ли проблеми ако се сложи wireless router на ггбит? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baucho Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 1.Няма ггбит вече 2.Ляля Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 1.Няма ггбит вече2.Ляля Много ти благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Искам да ви питам има ли проблеми ако се сложи wireless router на ггбит? Ще има. Работата на рутера не може да се скрие напълно, а какво следва - прочети тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 само при мен ли нета спира максимум 10мин. след като пусна някоя онлайн игра като Gunz или Diablo 2 Headoff... спира си и след 5-6 мин. или след рестарт тръгва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
low rider Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Абе нз дали е аномалия или нещо такова, ама като пусна да свалям нещо (филм да кажем) и си пусна няква игра докато се сваля да цъкам и по някое време му давам Ctrl + Esc и то като ми го минимизира и за няколко секунди виждам, че скоростта ми е 700 - 900 кб/с и почва да намалява постепенно до 250 (на каквато тарифа съм) и тва е всеки път, не отделни случаи ??? кво става и аз нз... ако успея някои път ще направа и скрииншот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.