muggsy Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Eто и моите резултати.В кичука съм.20лв тарифа Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Eто и моите резултати.В кичука съм.20лв тарифа Абе и твоята работа като моята май , btw сега говорих със съпорта и обясних на жената, че свалям торент със свръхзвуковата скорост от 4КБ при 50 сийдъра, и тя ме заубеждава, че тъй като е неделя и има много хора пред компютрите това било нормално! В интерес на истината броени минути след това, скоростта се оправи на 250КБ, като на моменти достигаше 350КБ . Да, ама така само от торенти, иначе пак си е максимум 100КБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 (това е на 30лв. тарифа) Да им е*а май*ата - в четвъртък им звънях и казаха че проблема щял да бъде отстранен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakad Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Това е и външният. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Я кажете на кой телефон успявате да се свържете с оператор, защото аз имам няколко телефона но когато и да съм звънял, винаги половината дават заето а другите продължително свободно Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Я кажете на кой телефон успявате да се свържете с оператор, защото аз имам няколко телефона но когато и да съм звънял, винаги половината дават заето а другите продължително свободно 575-575 и 57-58-59 успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 (това е на 30лв. тарифа) Да им е*а май*ата - в четвъртък им звънях и казаха че проблема щял да бъде отстранен... кефи кефи външен 3 пъти колкото БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 от дата-та нещо зех да свалям с под 100 ? при вас как е ? в нета ли е проблема.. или дата-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 най вероятно датата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Аз от data-ta през деня свалям 200-230 а вечер и аз дърпам с под 100 kb...иначе по принцип последните седмици всяка вечер net-a ми става доста бавен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Нещо гнило има в цялята работа. За мен проблема не е в мрежата, ами просто ЕК пускат определен трафик, който се разхвърля между юзърите и като станат много на клона, всичко се скапва и скоростта хваща гората. Ето шот от сега Към обяд пак ще тествам скоростите и съм сигурен, че тогава всичко ще е омазано и така пак до утре сутрин, когао няма да има много юзъри. Просто ЕК си пестят от трафик, поне за мен това е обяснението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Нещо гнило има в цялята работа. За мен проблема не е в мрежата, ами просто ЕК пускат определен трафик, който се разхвърля между юзърите и като станат много на клона, всичко се скапва и скоростта хваща гората. Ето шот от сега Към обяд пак ще тествам скоростите и съм сигурен, че тогава всичко ще е омазано и така пак до утре сутрин, когао няма да има много юзъри. Просто ЕК си пестят от трафик, поне за мен това е обяснението... това за коя тарифа е?Определено не е на 20лв По скоро според мен обяснението е такова: На всеки квартал има отпуснат канал с трафик ( Център: 3М , Тракия: 30М , Смирненски: 20Мб ).В зависимост от часа,натоварването е различно,съответно към 18ч трафика се изчерпва и да искаш няма как да имаш интернет който имаш сутрин кум 9ч когато почти всички са на работа и училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 В Тракия съм на 30лв. Може и да е така, както казваш ти, само че мен това не ме бърка и не се интересувам от това на кой квартал какво пускат или на града като цяло. Мен ме интересува да имам посочената скорост 24/7, за което и плащам. Поне да кажат за какво иде реч - има проблем ли, каква е причината и кога ще бъде отстранена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Като гледам в момента колко потребители има във форума и колко от абонатите ми в skype са online май Евроком/Ggbit нямат сигнал в целия град включително и при мен(Ggbit). Добре че имам дашни съседи дето не са си криптирали wireless-a и са на друг доставчик, та имам привилегията да пиша във форума в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Като гледам в момента колко потребители има във форума и колко от абонатите ми в skype са online май Евроком/Ggbit нямат сигнал в целия град включително и при мен(Ggbit). Добре че имам дашни съседи дето не са си криптирали wireless-a и са на друг доставчик, та имам привилегията да пиша във форума в момента. ммдаа току що писах в темата за евроком че няма интернет,влизах в IRC в канал #plovdiv и гледам че няма никой от еврокома или от ггбит-а.DHCP-то и DNS-а са им даун Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Аз съм на Визио и също нямах. Каза ми човек и от София че също нямат. Нямаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 А сега някой има ли ГГБит? Сега влизам с добрия стар Dial-up модем На телефоните естествено никой не отговаря Бахти и доставчиците и некадърниците и авариите и всичко. От всички абонати в ICQ само тези на БТК са налице и само те не са имали никакви проблеми БТК рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 А сега някой има ли ГГБит? Сега влизам с добрия стар Dial-up модем На телефоните естествено никой не отговаря Бахти и доставчиците и некадърниците и авариите и всичко. От всички абонати в ICQ само тези на БТК са налице и само те не са имали никакви проблеми БТК рулз Незнам при нас ( DCC ) няма проблеми.Нито с БГ нито с международния трафик. П.С. Надявам се да не прозвучи като реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Ами както казах и в предния пост, бях се вързал на комшииски wireless на Group 9 (neterra им е доставчик), та техния си работеше без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Еми то един път ще издаде ггбит-а, друга път на дсс, следващия път на визио и лангейм. Стига сте злорадствали за тези работи. От половин година съм на ггбит и това е втория път за който ми се случва, така че си яжте ушите. ГГбит ис номбер 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 ето каква е била причината, че по едно време във форума бяхме 10 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 От този месец съм на 30лв., но за сега май няма разлики със старата 20лв. тарифа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 От този месец съм на 30лв., но за сега май няма разлики със старата 20лв. тарифа Споко И аз съм от тоя месец на 30 но ако не е днес до утре ще се вдигне Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 a kolko e vyn6niq na tarifata ot 20lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 a kolko e vyn6niq na tarifata ot 20lv ? 100 down, 100 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.